Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 semjul
:D

vencelj napisal/-a:Žal tudi tokrat ne bom mogel zraven, predvsem bom moral ob delovnem tempu skozi teden poskrbeti za ostale obveznosti, ki se kopičijo...
Semjul, srečno pot na Knapovski!

LP, vencelj

Pa drugič Vencelj, Knapovska je tu in bo še dolgo potem. Jaz bom pa seveda tudi še dolgo. Zagotovo se nama termin kdaj pokrije. Tudi sam imam željo mahniti jo s teboj okrog Selške, pa je dosedaj vedno nekaj vmes prišlo. Važno, da so želje in cilji. Vse drugo pride...
Uporabniški avatar
 semjul

Pa je narejena. Ura se je ustavila na 8:14:53.Kaj naj rečem? Vreme je bilo ravno za takšne zadevšne, letni čas pa je ponujal plodov in sadežev v izobilju, dasiravno sem jih danes užil bolj vizualno. Jutri pa vzamem košarico, pojdem v gozd in vse se bo skrilo. :lol:
Na Knapovsko se kmalu spet vrnem, domače je domače pa čeprav teren.
Priponke
muzej.jpg
ob 7.00 pred muzejem ni bilo neke gužve
muzej.jpg (92.39 KiB) Pogledano 5033 krat
križ.jpg
tole si velja zapomniti
križ.jpg (105.37 KiB) Pogledano 5042 krat
krvavica.jpg
Krvavica (hrib) in savinjska dolina v ozadju
krvavica.jpg (71.38 KiB) Pogledano 5031 krat
Uporabniški avatar
 vencelj
Bravo, Leon! Čestitke za opravljeno!
Verjamem, da je bilo zelo lepo (jaz sem si vzel čas za en popoldanski Ratitovec z Romano in je bilo krasno). Pot bom slej ko prej opravil, tako kot smo se menili, le "dozoreti" mora.
:lauf: :juhuhu:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 grb
super. Vreme je bilo idealno. Bi sel tudi jaz kdaj zraven.

G.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo Leon
Smo te pogrešali na progi Ruše - Areh
Ti pa gobe gledat :lol:
Malo me je pa imelo, da bi šel s teboj, a je naslednji teden že maraton Amsterdam :mrgreen:
Uporabniški avatar
 semjul

grb napisal/-a:super. Vreme je bilo idealno. Bi sel tudi jaz kdaj zraven.

G.

ni problema, spremljaj tole temo in ne bo treba dolgo čakati.

ZdravkoC napisal/-a:Bravo Leon
Smo te pogrešali na progi Ruše - Areh
Ti pa gobe gledat :lol:
Malo me je pa imelo, da bi šel s teboj, a je naslednji teden že maraton Amsterdam :mrgreen:

Ja sem slišal, da ste bli na vasi,ampak trenutno mi ni do dirkanja, nekako se mi lušta umirjenih, za dušo.

Včeraj se mi je, ko sem na Čemšeniški planini jedel štrudel, porodila ideja da bom v bližnji prihodnosti združil Knapovsko in Rokovnjaško pot. Od Čemšeniške do Trojan je le pljunek, tam prikuplam na Rokovnjaško, jo opravim in se s Trojan vrnem na Knapovsko pod Čemšeniško, ter jo zaključim.
Glede na to da Rokovnjaške še nisi delal Zdravko, bi bila morda to priložnost.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
semjul napisal/-a:Glede na to, da Rokovnjaške še nisi delal Zdravko, bi bila morda to priložnost.

Ja, bi bila. Rokovnjaško imam tudi že nekaj časa na nišanu :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA