Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 olem
Jaz sem hotel narediti samo visa debetno kartico, sem papirje že izpolnil, potem pa so mi na abanki rekli, da samo visa debetna kartica ni dovolj. Tako, da sem odpru še elektronski račun (ločen račun z nizkimi stroški vodenja (0,50)) + debetna kartica, ki je vezana na ta račun.

Samo debetno kartico, ki je vezana na transakcijski račun na katerem imaš samo prilive se pa ne splača, ker je to isto kot navadna kartica...

Tako jaz to razumem..
Uporabniški avatar
 Pingo
Je mogoče kdo zadnje časa kaj naročal??Zanima me,če je potem pošiljka tudi prispela??Moja očitno nekje kroži po poštarskem svetu :evil:

lp,Bojan
 RAJZL
V soboto popoldne sem naročil dva para tekaških copat, takoj plačal s PayPalom. V nedeljo sem dobil mail, da je moja pošiljka pripravljena na odpremo. Včeraj popoldne je pošiljka že bila pri meni doma.

LP Zlatko - RAJZL
Uporabniški avatar
 Charly01
Že večkrat kupoval prek Wiggla. Zame so zakon (mislim, da so ena največjih svetovnih športnih internet trgovin). Plačujem z MasterCardom. Dostava ca. 5 dni. Cene superg ceneje od 30% naprej (brez posebnih akcij).
Uporabniški avatar
 Wega
Pingo napisal/-a:Je mogoče kdo zadnje časa kaj naročal??Zanima me,če je potem pošiljka tudi prispela??Moja očitno nekje kroži po poštarskem svetu :evil:

lp,Bojan

Pingo, meni se je to dejansko enkrat zgodilo, pošiljka ni prispela. Pisal sem na Wiggle in so mi takoj poslali še enkrat - s pripombo, da če se slučajno ta čas pojavi "ta stara" pošiljka, da naj jo pošljem nazaj.

Še prej te vprašajo, če želiš vračilo drnarja ali novo pošiljko in to je to. Piši na sales@wiggle.co.uk, jaz nisem vešč pisanja v angleščini, pa je bilo vse OK.

Nova pošiljka je prišla v manj kot tednu dni. (Stare pa na žalost res ni bilo nikoli ... :wink: )
Uporabniški avatar
 Pingo
TNX za odgovore :wink:

Wega tudi jaz sem sedaj v drugi fazi---po reklamaciji--prva pošiljka pač ni prispela.Res je tako kot si napisal,najprej pojamraš,potem po 20delovnih dneh,pa ti dajo opcijo vrnemo denar ali pošljemo še 1x.Seveda sem si rekel 2x pa poštarji res ne morej zabluziti.Sedaj bo že 10dni odkar so poslali drugič in...jebela cesta,bomo še mal počakali.
No tudi jaz do novega leta nisem imel problemov z dostavo,vse je špilalo sedaj pa... :?

Drugače pa so na Wigglu res prijazni in ni bilo problemov ob zahtevi po ponovnem pošiljanju...pohvalno pač.

lp,Bojan
 Ninđa
Pozdravljeni.

Rad bi naredil nakup preko wiggle. Moji copati pridejo 95 €. Bi se kdo pridružil pri nakupu? Zastonj poštnina v SLO je pri nakupu na 129 €.

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA