Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 musaka
tudi jaz sem danes postal lastnik novih adidas SNOVA GLIDE 2 M GTX,ravnokar sem jih stestiral in moram reči,da so glede na to,da so to moji prvi adidasovi tekaški copati najmehkejši od vseh gtx kar sem jih stestiral.Čeprav sem z nakupom glede adidasa nekoliko okleval,ker pač imam fetiš na nike,sem prav presenečen nad udobjem copata.Tako,da bom v prihodnje vsekakor pomeril tudi kakšnega klasičnega nemca.
 ninko
živjo,

mene pa zanima ali imate kako posebno ogrevanje preden grete ven tečt? (zdaj pozimi)
ker jaz recimo nimam, začnem kar takoj tečt, ko stopim oz hiše in se sprašujem ali je to sploh okej zaradi morebitnih poškodb... tečem pa 45 minut.
 zupko94
ninko napisal/-a:živjo,

mene pa zanima ali imate kako posebno ogrevanje preden grete ven tečt? (zdaj pozimi)
ker jaz recimo nimam, začnem kar takoj tečt, ko stopim oz hiše in se sprašujem ali je to sploh okej zaradi morebitnih poškodb... tečem pa 45 minut.

Jaz hodim zdaj pozimi teci vsak dan, okoli ene ure in se posebej ne ogrevam. Zacnem malo pocasneje da se telo lepo razdih potem pa zacnem normalno teci in mi nimam nikakrsnih problemov. Ko pridem domov naredim kratek razteg in to je to.
Uporabniški avatar
 vencelj
ninko napisal/-a:živjo,

Itak ne začneš takoj na polno, ampak bolj lahkotno, to pa je samo po sebi ogrevanje. Poškodbe bi fasal, če bi neogrete mišice gnal čez mejo s hitrim tekom takoj na začetku.

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA