ROBOCOP napisal/-a:Kot povprečen tekač sem se odločil, da v letu 2010 odtečen eno najtežjih ultamaratonov na svetu "Spartathlon!". S treningi sem pričel zelo resno in se celo leto tudi 2 x dnevno pripravljal na tekmo. Shujšal sem za 8 kg, pridobil neverjetno vzdržljivist in kondcijo, počuitil sem se kot "kojn", vendar mi zaradi neznanja in okoliščin , žal ni uspelo priti do cilja. Ta takme mi je pomenila vse, edini cilj. Zaradi zdravstenega stanja in neuspeha sem za 4 mesece prekinil s tekom, vendar apetit je ostal, redim se kot "čunek" ,motivacije ni!!!
Ali pozna kdo rešitev, da ponovno obujem teniske in pričenem teči nazaj, tko kot nekoč???
V življenju in športu je pač tako, da se vedno kdaj kaj ustavi in da moramo narediti dva ali tri korake nazaj, da lahko ponovno enega naprej. Jaz ti lahko pomagam edino tako, da te v soboto povabim na zimsko ligo
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=246408#p246408 in ob prijetni družbi odtečeš oz odhodiš 4 km pot in na koncu malo predebatiraš o tem in onem z ljudmi, ki so imeli iste težave in v srcu nosijo isto stvar kot ti ..... TEK