- 03 Jan 2005, 11:48
Ja, pri obravnavanju tekaških dosežkov v 2004 je že tako, da se težko omejim samo na tek. Podobno kot pri Staši je bilo tudi pri meni leto polno dogodkov in aktivnosti, ki so žal potisnili tek na moji prioritetni listi precej navzdol. Ravno zato moram biti verjetno bolj zadovoljen, kot bi zaradi rezultatov lahko bil - roko na srce, samo na Ptuju sem svoj dosedanji rezultat popravil. Sem se pa naučil, da je bolje da počnem 3 stvari 80 % kot pa eno samo in se s tisto trudim 100 %. Glede na to, da me je tek izbral za celo življenje, pa tudi kakšna šibkejša sezona ni prav nič tragičnega.
Da ne duljim, pri anketi bom kliknil 'delno zadovoljen', tekaško leto 2004 pa si bom zapomnil predvsem zaradi dveh stvari:
končal sem svoj drugi maraton v Lj, ki je bil eno najbolj intenzivnih doživetij sploh: en teden prej sem obležal zaradi trebušnega virusa, izčrpan, dehidriran, shujšal za 3 kg,... Zdravi pameti in vsem nasvetom navkljub sem teden kasneje pogumno štartal tudi v 2. krog, ostalo je bilo eno samo matranje - to tudi trma ni bila več, malo sem že popraskal po podnu... Kakorkoli že, trudim se tudi iz tega potegnit kaj pozitivnega; poleg tega, da se še malo bolje poznam, sem sedaj 'ozdravljen' in mi takih neumnosti ni treba več počet (bom pa spet lahko pameten za druge, he, he). Bajdeusput, a je tekmovanje za najbolj trmastega že končano ? Kot kaže je konkurenca tu najhujša...
Tekaški forum ! (Pre)dolgo sem bil bralec, ker sem vedel, da bodo želje za vsemi TF aktivnostmi večje od mojih možnosti. Seveda, najprej žilica po pametovanju ni dolgo zdržala, kasneje pa - tudi vsaka ilegala je le vprašanje časa
. Zaradi TF sem spoznal veliko čudovitih ljudi (žal le-ti ne morejo trdit podobno
), tek pa je pridobil na drugih dimenzijah in je postal druženje meni podobnomislečih, vse skupaj močno začinjeno s smehom in množico novih idej.
Čisto spotoma; menda bo tek po zaslugi TF kmalu uvrščen med kolektivne športe.
Ja, takla mamo. Oziroma bolje rečeno: takla sm mou v 2004.
primus
Da ne duljim, pri anketi bom kliknil 'delno zadovoljen', tekaško leto 2004 pa si bom zapomnil predvsem zaradi dveh stvari:

Čisto spotoma; menda bo tek po zaslugi TF kmalu uvrščen med kolektivne športe.

Ja, takla mamo. Oziroma bolje rečeno: takla sm mou v 2004.

primus
If you want to run, then run a mile.
If you want to experience another life, run a marathon.
- Emil Zatopek
If you want to experience another life, run a marathon.
- Emil Zatopek