Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 gozdni
mi je v čast da sva bila timpartnerja na treh formaratonih-pa še mogoče kdaj v prihodnosti-pa ne popuščaj
Uporabniški avatar
 PeterM
gozdni napisal/-a:mi je v čast da sva bila timpartnerja na treh formaratonih-pa še mogoče kdaj v prihodnosti-pa ne popuščaj

Tudi meni je v čast. Še dvakrat sva bila ekipa na 12-ih urah rekorda Šmarne gore.
Zajc je mitološko bitje.
Skromen, hiter, vztrajen.
Samodiscipliniran kot kak samuraj.
In vendar si resničen.
:laola
Uporabniški avatar
 RoKo
:clap: , jutri (Čazma) bomo tekli za zajcem... vsi...
Uporabniški avatar
 Forrest
Evo,danes je zajc je presegel mejnik 10.000 pretečenih km v koledarskem letu.
To pa je dosežek :shock: :clap: .
Čestitke :cast1: .
Uporabniški avatar
 Vreme
Forrest napisal/-a:Evo,danes je zajc je presegel mejnik 10.000 pretečenih km v koledarskem letu.
To pa je dosežek :shock: :clap: .
Čestitke :cast1: .

Vau, pa še konec leta ni :lol:

Bravo Zajc :laola
Uporabniški avatar
 ROSI64
Prjatu, vse čestitke :clap: :clap:

vesel sem, da lahko včasih tudi s tako "dobrim" laufam kot si ti :laola

pravi človek na pravem mestu :cast: :cast: :cast:
 2810
Res si CAR upam da bomo še veliko skupaj pretekli! V čast mi je steboj teči ! :clap:
Uporabniški avatar
 Scooby
Še enkrat :laola :laola

Sem bil prisoten pri 10.000-em kilometru. Moram povedat, da se je Zajcu odprla čisto nova dimenzija teka. Naslednjih 14 km je tekel kot na krilih, brez truda...potem sva ga morala pa z Grbom zbudit, da ne bi zavil s ceste v Savo! :wink: :lol: :--
Uporabniški avatar
 pajo
Dragi zajc.... Bodi mi zdrav in naj te noge še naprej veselo nesejo kamor koli si boš pač želel. :laola
 Indi
Posebno POHVALO si zasluži tudi za vse litre kokakole, ki smo jo številni tekači spili pri njem, skupaj s piškoti, in ker vedno vpraša, če imam(o) prevoz za domov!!!
Hvala in bravo!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA