Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Zd.
Ok, hvala.
Upam,da se torej vidimo na štartu in še bolj upam, da tudi na koncu ;)
Uporabniški avatar
 MančaPomaranča
genius30m napisal/-a:
MančaPomaranča napisal/-a:U ja, isti zajček za 3:30 kot lansko leto.:) Čeprav sem lani mislila, da bom letos lovila kakšnega hitrejšega, bom mnda vesela, če bom dovolj hitra za tri ure in pol. :lol:

Se vidimo. :)

Hej MančaPomaranča....kolikor se te spomnim iz K24 in šprinta na Raduho, ti nimaš kaj delati na 3.30. Razen če misliš počivati :D

Takrat naju je bilo z Jernejem strah, da vaju ne bova mogla dohajat, ko sta bila še tako sveža. :D Na 42km je pa malo hitrejši tempo, pa ne vem, če bom zmogla. Bomo vidli. :wink:
 spela*
ZdravkoC napisal/-a:
spela* napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:ZAJC za 4 ure

Kje boš letos? Me boš počakal? :mrgreen:

Obljubim, verjami vase, saj si pridno trenirala, malo pa lahko računaš tudi na energijo dobre družbe 8)

Hvala za spodbudo!
Še vreme "zrihtaj", pa gremo! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 IVAN14
Stvar je taka, da lahko mi tečemo za špelo* in bo ona naša zajčica. Upam, da Zdravko
ne bo jezen. Zmeraj je boljše, da te vleče zajčica, kot pa zajec. V septembru sem imel
dvakrat tak primer in rezultata sta bila super. V Ljubljano, pa gremo, da pretečemo
progo rutinsko.Saj, cajt ni pomemben, za nas prave, čiste rekreativce.
Pred Ljubljano, pa še malo skočmo, na Hrvaško ( tja, kjer še ni kapital udaro
na vaške tekme, pa zakuska je zraven)
Uporabniški avatar
 ROSI64
Upam, da bodo zajci startali iz ciljno predvidenih con :D in ne iz prve cone, :( ker drugače v takem primeru so zajci namenjeni sami sebi.

To se je žal že dogajalo prejšnja leta. :(
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ROSI64 napisal/-a:Upam, da bodo zajci startali iz ciljno predvidenih con :D in ne iz prve cone, :( ker drugače v takem primeru so zajci namenjeni sami sebi.

Kdaj natančno misliš? Kolikor vem, to ni res.
Uporabniški avatar
 ROSI64
ZdravkoC napisal/-a:Kdaj natančno misliš? Kolikor vem, to ni res.

Ne bi hotel to javno poimensko na forumu.
Uporabniški avatar
 RoKo
ROSI64 napisal/-a:Upam, da bodo zajci startali iz ciljno predvidenih con :D in ne iz prve cone, :( ker drugače v takem primeru so zajci namenjeni sami sebi.

za 2012 vem, da je bilo vse kot mora bit.
Uporabniški avatar
 ROSI64
RoKo napisal/-a:

za 2012 vem, da je bilo vse kot mora bit.

:nono:
Vem pa da bo letos vse v redu :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Upam, da je bilo letos vse OK.
imam narejeno malo analizo, ki jo kasneje pokomentiram.
Slika
Uporabniški avatar
 ROSI64
zugi napisal/-a:čestitke in zahvala "ZAJCEM" ....super ste :clap:

Se podpišem :clap: :clap: vse čestitke :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Arabo
Čestitke, a moram povedat, da nisem opazil ali videl nobenega!!! , Ko sem bil še v boksu (3.), nisem videl nobenega balona.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA