Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Jožko
Pozdravljen Mitja in vsi člani GM4O
Taki zapisi, kot ga je napisal Mitja in še mnogo drugih, ki so z legendarnim krogom opravili enkrat ali "vsaj" trikrat, da ne omenjam 4 krat in Slavc PETKRAT, mi dajo ful bi rekli tamladi, pozitivne moči in taki zapisi me spodbudijo, da se mi po glavi vrtijo spomini na vse korake, ki sem jih po teh stezicah v teh letih naredil. In prav ta Mitjev zapis me spodbudil k ideji, da bom v jeseni povabil vse člane kluba iz vseh sekcij "navadne" in ekstremne, da skupaj naredimo en krog, ki sem ga mislil, za mojih 6 križev narediti sam :D
V septembru ali oktobru pride vabilo vsem, potem jo pa urežemo naokoli in pri rudiju spijemo en sodček na zdravje. Že sedaj vas vabim, datum pa kmalu objavim :)
Uporabniški avatar
 Pingo
Res je kar pravi Jožko.Ko prebiram zgodbice o takih podvigih pa tudi malce manjših,tudi mene kar zasrbijo podplati :wink: Je kot kaže poklicna deformacija :mrgreen:
Jožko le glej ,da se ne boš sam matral s tistimi šestimi križi :lol: ti bomo pa ja malce pomagal,pa še kakšno rekli ob vlečenju le teh :mrgreen:
S teboj je bilo vedno zanimivo kolovratiti po potkah nad Baško Grapo.Da ne omenim,koliko zgodovinskih dejstev si vedno povedal,že vidim,da bo zanimivo.

Se vidimo

lp,Bojan
Uporabniški avatar
 zvone
Jožko napisal/-a:Pozdravljen Mitja in vsi člani GM4O
Taki zapisi, kot ga je napisal Mitja in še mnogo drugih, ki so z legendarnim krogom opravili enkrat ali "vsaj" trikrat, da ne omenjam 4 krat in Slavc PETKRAT, mi dajo ful bi rekli tamladi, pozitivne moči in taki zapisi me spodbudijo, da se mi po glavi vrtijo spomini na vse korake, ki sem jih po teh stezicah v teh letih naredil. In prav ta Mitjev zapis me spodbudil k ideji, da bom v jeseni povabil vse člane kluba iz vseh sekcij "navadne" in ekstremne, da skupaj naredimo en krog, ki sem ga mislil, za mojih 6 križev narediti sam :D
V septembru ali oktobru pride vabilo vsem, potem jo pa urežemo naokoli in pri rudiju spijemo en sodček na zdravje. Že sedaj vas vabim, datum pa kmalu objavim :)

Juhuuuu!

:laola :laola

lp. zvone
 matej-jethro
Bravo Mitja :clap: in čestitam Maja :cast: ter pohvala supporterjem! Lepo je v tem hribovju in ravno zato bi bil pa letos že skrajni čas, da si jih večkrat in naenkrat ogledam :D

Jožko - neumorni :laola

Se vidmo, k' se tm zagledamo :wink:
Uporabniški avatar
 jan_jan
matej-jethro napisal/-a:Bravo Mitja :clap: in čestitam Maja :cast: ter pohvala supporterjem! Lepo je v tem hribovju in ravno zato bi bil pa letos že skrajni čas, da si jih večkrat in naenkrat ogledam :D

Se mi zdi, da se nekaj napoveduje... :?: :idea: :wink:
 matej-jethro
jan_jan napisal/-a:
matej-jethro napisal/-a:Bravo Mitja :clap: in čestitam Maja :cast: ter pohvala supporterjem! Lepo je v tem hribovju in ravno zato bi bil pa letos že skrajni čas, da si jih večkrat in naenkrat ogledam :D

Se mi zdi, da se nekaj napoveduje... :?: :idea: :wink:

Prav maš....popoldanske plohe :lol:
 Stelvio79
Mhhm, so prav lepi konci, tako da bi se z veseljem pridružil, ko se bo še kdo opogumil za tri kroge. Ampak v tem primeru bom za spremembo opravil samo en krog :lol:
 Jožko
Tudi jaz te pospremim Matej, kar korajžno :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA