Ojla,
sem vedel, da bo luštno na Knapovski, ampak, da bo tak fajn, tega si pa nisem mislil...
....še več, to že presega vse meje
Če se sredi naše deželice, v Trbovljah, v zgodnjem sobotnem jutru zbere tako lepo število tekačev (več kot 30), to že pomeni, da je nekaj v zraku.
Ampak to sploh ni bila tekaška tekma, bilo je prijazno povabilo semjula na 3.druženje ob 8. marcu na dan 5. marca - druženje tekačev (in pohodnikov) na Knapovski poti.
Zbrala se je res odlična družba: velika imena slovenskega trail teka, ljubitelji, poznavalci, veseljaki in tisti, ki so prišli spoznavat nove kraje in prelepe zasavske hribe. Vsi smo bili zalo dobre volje in bilo je res enkratno vzdušje.
In na koncu vsi zadovoljni...izoblikovale so se v glavnem 3 skupine, ki so si vsaka po svoje odmerile dolžino, sicer krožne Knapovske poti.
Na teku smo imeli vsega po mali: kopno, pa nekaj kapljic dežja, pa sonce, veter, v višjih predelih pa precej snega...najbolj "hard" je blo gaženje v strmino na vrh Čemšeniške planine, kjer smo v ospredje spustili Tonija, Ivija in Katko
Da ne govorim, kaj je bilo na koncu...v cilju v Trbovljah...
Vstopim v Delavski dom, kjer naj bi se vsi zbrali, in v prikupni dvorani zagledam veliko in dolgo obloženo mizo...si mislim, ok tu pač majo eni poroko...toda kje so zdaj tekači....na koncu mi povejo, da je to vse pripravljeno za nas.
...in potem se je tam delala huda analiza opravljene Knapovske poti, bila je pica, pa vsega, kar si lahko srce poželi (pivo, vino, pa posebno rudarsko pivo...pa odličen Tonijev in Katkin Stezičar, in peciva še in še)
Bila je tudi muzika, pa ples, pa kulturni program, pa tudi Hudo mravljico smo zapeli, se ne hecam, čisto res...to mi lahko pritrdi vsaj 20 pevcev tekačev

...bila je res luštna zabava, prav to, kar smo doslej pogrešali na tekaških druženjih
Skratka vrhunska prireditev, pravi tekaško druženje, za katero ima zaslugo en veliki mož, z veliki srcem - semjul.
In mislim, da smo mu vsi dolžni eno veliko zahvalo.
Hvala kumerad Leon Cestnik za vse, kaj dobrega narediš za našo tekaško druščino...