Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
:D

ajp napisal/-a:Jaz žal ne morem priti saj ne dobim prosto na firmi,uživajte lp Andrej

res škoda, bomo odtekli kak kilometer zate in popili kakšno pivo na tvoje zdravje :)

IN ŠE OBVESTILO:

Vse udeleženke in udeležence obveščam, da bo zaključno druženje v Delavskem domu Trbovlje, kar je 10 metrov stran od Rudarskega doma, kjer smo bili lansko leto. Predvsem je dvorana večja, da bio dovolj prostora za plesanje, ker baje so med prijavljenimi hudi plesalci, kajne Zdravko Čufar :clap:
semjul napisal/-a: ... , da bo dovolj prostora za plesanje, ker baje so med prijavljenimi hudi plesalci, kajne Zdravko Čufar :clap:

da ki neboš mislo, da bom še plesne šuhe zravn jemo?
če bo sreča imela zdravje ... pridem jaz.
če pa to ni dovolj, te pa še ukolele vzemem zraven, da Srečko zapoje o "... Kurac ni kitara ... "
:laola
Ojla,
sem vedel, da bo luštno na Knapovski, ampak, da bo tak fajn, tega si pa nisem mislil...
....še več, to že presega vse meje :lol: :lol:
:clap: :clap:
Če se sredi naše deželice, v Trbovljah, v zgodnjem sobotnem jutru zbere tako lepo število tekačev (več kot 30), to že pomeni, da je nekaj v zraku.

Ampak to sploh ni bila tekaška tekma, bilo je prijazno povabilo semjula na 3.druženje ob 8. marcu na dan 5. marca - druženje tekačev (in pohodnikov) na Knapovski poti.

Zbrala se je res odlična družba: velika imena slovenskega trail teka, ljubitelji, poznavalci, veseljaki in tisti, ki so prišli spoznavat nove kraje in prelepe zasavske hribe. Vsi smo bili zalo dobre volje in bilo je res enkratno vzdušje.

In na koncu vsi zadovoljni...izoblikovale so se v glavnem 3 skupine, ki so si vsaka po svoje odmerile dolžino, sicer krožne Knapovske poti.

Na teku smo imeli vsega po mali: kopno, pa nekaj kapljic dežja, pa sonce, veter, v višjih predelih pa precej snega...najbolj "hard" je blo gaženje v strmino na vrh Čemšeniške planine, kjer smo v ospredje spustili Tonija, Ivija in Katko :D :D

Da ne govorim, kaj je bilo na koncu...v cilju v Trbovljah... :shock: :shock:

Vstopim v Delavski dom, kjer naj bi se vsi zbrali, in v prikupni dvorani zagledam veliko in dolgo obloženo mizo...si mislim, ok tu pač majo eni poroko...toda kje so zdaj tekači....na koncu mi povejo, da je to vse pripravljeno za nas. :clap: :clap:

...in potem se je tam delala huda analiza opravljene Knapovske poti, bila je pica, pa vsega, kar si lahko srce poželi (pivo, vino, pa posebno rudarsko pivo...pa odličen Tonijev in Katkin Stezičar, in peciva še in še) :drink :pivo:

Bila je tudi muzika, pa ples, pa kulturni program, pa tudi Hudo mravljico smo zapeli, se ne hecam, čisto res...to mi lahko pritrdi vsaj 20 pevcev tekačev :-- :clap: ...bila je res luštna zabava, prav to, kar smo doslej pogrešali na tekaških druženjih :D

:laola

Skratka vrhunska prireditev, pravi tekaško druženje, za katero ima zaslugo en veliki mož, z veliki srcem - semjul.

In mislim, da smo mu vsi dolžni eno veliko zahvalo.
Hvala kumerad Leon Cestnik za vse, kaj dobrega narediš za našo tekaško druščino... :cast: :cast:
Nazadnje spremenil klas, dne 06 Mar 2016, 15:41, skupaj popravljeno 1 krat.
semjul napisal/-a::D
Družba vrhunskih trail tekačic in tekačev, 35nas je bilo, se je odločila družiti po zasavskem hribovju in ustvarila energijo, ki je pregnala vse napore, še dež se je skril pred nami. Najpomembneje pa je, da smo včeraj vsi udeleženci stali na zmagovalni stopnički s številko ena.

ČESTITAM VSEM; HVALA :D

:laola :laola

HVALA TEBI! :laola :laola :laola :laola
Loni napisal/-a:Bilo je naravnost kičasto, ane, Zdravko :D ?

Ja super je bilo.
Tisti Stezičar je pripomogel, da sem tudi jaz bolj stegnil jezik,
pa še enega črnega vmes, potem pa še Knapovskega ... ničesar ni manjkalo ... samo ukolele pa so res bile pretiho :-)
Peta je že pozabila na bolečino
Gremo novim zmagam naproti :TF)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA