Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lojzeP
huda tragedija
sploh nisem mogel verjeti, da se je to res zgodilo
niso to ravno leta za slovo

naj tišina pove več od besed
Uporabniški avatar
 Barb
Filipid
tole
dvoje
pa za lepe spomine
:cry:
Nazadnje spremenil Barb, dne 03 Avg 2005, 22:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Junc
Pridružujem se sožaljem. Tomaž, tvoje misli so mi privabile soze na lica. vem kako je težko, ko ti smrt vzame bližnje, vendar nas to dela še močnejše.

Filipid, počivaj (teči) v miru in naj ti bo zemlja lahka.

:--(
Uporabniški avatar
 *Darja*
Človek ostane brez besed, pa naj si jih nekaj izposodim:

" Kako gosi vedo, kdaj naj odletijo proti soncu?

Kdo jim pove, kdaj je čas?

Kako mi, ljudje, vemo, kdaj je čas, da se

pomaknemo naprej?

Kako vemo, kdaj naj gremo? Kot ptice selivke

imamo tudi mi tih notranji glas, če mu le prisluhnemo,

ki nam prepričljivo pove, kdaj naj nadaljujemo pot v neznano."

(E. Kubler Ross: Spomini na življenje in umiranje)
Uporabniški avatar
 potepinko68
Njegove prispevke sem rad prebiral in se iz njegovih izkušenj učil.

Iskreno sožalje svojcem in vsem, ki so ga imeli radi.
Uporabniški avatar
 marathon95
I moje saučešće familiji
Uporabniški avatar
 Manika
Ko sem prebrala naslov posta, si nisem mislila, da bo novica res tako slaba, tako žalostna. Pogrešala bom njegove nasvete.

Iskreno sožalje.
Uporabniški avatar
 Fotr
Franci, obljubila sva si, da bova nekoč skupaj tekla vsaj nekaj krogov teka sreče v Grosuplju. Usoda nama tega ni naklonila in tebi kot zmagovalcu teka sreče ni dopustila ponovne vrnitve na tekaške steze. Odšel si na večna tekališča, kjer se bomo slej ko prej srečali in tekli po večnih stezah. Takrat bova skupaj naredila nekaj krogov teka sreče.

Upam, da smo ti bili v zadnjem letu vsaj malo v uteho, saj ti ni bilo lahko gledati, kako ostali tečemo, medtem, ko je tebe glodala bolezen. Bil si pravi borec, saj si nas vzpodbujal, učil, slikal in hvalil, medtem ko si sam trpel. Do zadnjega si bil z nami in nas bodril.

Franci, hvala ti za vse, čeprav sva se poznala komaj eno leto, si bil pravi prijatelj in športnik. Nikoli te ne bom pozabil, zlasti pa mi boš za vzgled kot človek in tekač, kot ultramaratonec, zmagovalec teka sreče.

Globoko sklanjam glavo v spomin na Filipida, Francija iz Krope, ki mu ni uspelo dosanjati svojih sanj. Verjamem, da ti bo to uspelo v onostranstvu.
Uporabniški avatar
 milkec
Se pridružejem vsem sožaljem.
RIP!
Uporabniški avatar
 tini
Iskreno sozalje svojcem in prijateljem.
Pocivaj v miru.

tini
 dpop
Mark Twain:
All say, "How hard it is that we have to die" - a strange complaint to come from the mouths of people who have had to live.

1633 Darko

P.S. Ko so besede odveč............
Uporabniški avatar
 MatjazV
Zadnje slovo od Francija bo jutri ob 17.00 uri na pokopališču v Kropi.

Jaz bom tam, da se še zadnjič poslovim od našega prijatelja in izrečem sožalje njegovim najbližjim.

MatjazV
Uporabniški avatar
 TANJAO
Spomin nate, Franci bo ostal živ, dokler bom tekla, ker boš tekel v mojih mislih z mano.
Hranim tvojo čestitko , ki si nama jo poslal za Božič in imam pri sebi neodposlano razglednico zate iz Cerknice, ko sem prvič izvedela za tvojo borbo za življenje.
Sožalje vsem bližnjim!
Tanja in Mirč
Uporabniški avatar
 Barb
Mislim,da ne bo imel nihče proti, če pošljemo nekaj svečk
:arrow: da ti bo bolj toplo pri srčku Filipid

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA