Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 incic
tek_v_snegu napisal/-a:- vdihovanje z nosom in s trebusno prepono...

če ti dihaš z nosom pa zraven še paziš na trebušno prepono te maš ti to strašne tek
pri teku ne moreš dihat nad nos razen če si strašno natreniran in laufaš zeloooooooooooooooo počasi
 duje
Ljudje, utrjujte svoje zdravje, gripa (tudi ptičja) prihaja. :twisted:
 lisicka
Ja, v hribih je vse drugače. Saj marz tam tudi čutiš, pa veter in sneg vcasih kr lukne v kožo delata, samo, to nekak ne moti. Če greš pa v dolini laufat je pa kr naenkrat kup težav. Po mojem so v glavi! Prejšnji teden sem bila za vikend nad 2000m, pol sem šla pa čez par dni laufat, pa sem mela občutek, da mi nekdo z iglami po nosu šari. Naj še omenim, da se celo zimo prevažam s kolesom. Pa še vedno migam.... :D Pa mi je kar precej žal, da sem malo opustila tek v zadnjih mesecih. Zimska idila kliče! Pa še za hribe je dobro, da me nebojo fanti preveč šibali :oops:
Me pa zanima kako debelo ste oblečeni?
 gibson
Hi. Jaz se ne obremenjujem s temperaturami, če se mi laufa - laufam. :shock: Obvezno diham skozi nos(op.vdihujem). Pri oblačilih pa pazim, da nisem srednjeveški vitez. :wink:
 legionar
jz mam ponavadi tekaške hlače, povr pa še trenirko..zgoraj imam kolesarsko majico z dolgimi rokavi, povr pa še tekaški anorak... na rokah so obvezno rokavice... kar se tiče pa glave, pa uporabljam kapo, ki prekrije čist celo glavo z obrazom vred, le učke gledajo ven... priporočam tistim, ki so močnejši od svojega imunskega sistema in v zimskih mesecih hitro zbolijo :)
Uporabniški avatar
 mare
Prejšnji teden pri -7 sem imel oblečene 3 tanke majice (protipotno brezrokavno, bombažen puli in tanko plastično tekaško), srednje tanke dolge tekaške hlače in čez stare kolesarke, trak in flis rokavice. Tekel 1 uro in me je malo zeblo v ramena, se bom drugič oblekel bolj, najbrž kakšen flis, anorak ali pa kolesarsko jakno.

Po mojih izkušnjah je najpomembnejše, da imaš pokrita ušesa in vrat, vse ostalo se ti nekako segreje med tekom. Meni se zdi, da bi lahko tekel celo v kratkih hlačah, ampak najbrž samo krajše in hitre teke.
Uporabniški avatar
 lunca
mare napisal/-a:Meni se zdi, da bi lahko tekel celo v kratkih hlačah, ampak najbrž samo krajše in hitre teke.

V najbolj mrzlem tednu letošnje zime (mislim, da med 23. in 29.1) sem neko jutro ob 6.45 na Zaloški cesti pri naselju Studenec videla tri mlajše tekače, ki so bili oblečeni v kratke hlače in kratke rokave! :shock:
 Nataša
lunca napisal/-a:V najbolj mrzlem tednu letošnje zime (mislim, da med 23. in 29.1) sem neko jutro ob 6.45 na Zaloški cesti pri naselju Studenec videla tri mlajše tekače, ki so bili oblečeni v kratke hlače in kratke rokave! :shock:

hardiči! :lol:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Tudi jest kar laufam pa če je mrzlo ali še bolj mrzlo. Pa saj gre.
Uporabniški avatar
 mare
Nataša napisal/-a:
lunca napisal/-a:V najbolj mrzlem tednu letošnje zime (mislim, da med 23. in 29.1) sem neko jutro ob 6.45 na Zaloški cesti pri naselju Studenec videla tri mlajše tekače, ki so bili oblečeni v kratke hlače in kratke rokave! :shock:

hardiči! :lol:

Ne, ne, saj je povedal, da je bilo to zraven Studenca. Najbrž so ravno ušli iz zaprtega oddelka na Studencu. (za tiste, ki niste iz LJ., Studenc - psihiatrija)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA