Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Dva komada iznenada: L in M!
Prevzamem v Sežani na štantu!
Upam, da sem si že zaslužil nositi tako "posvečeno" stvar, kot je majica TF-a?
Uporabniški avatar
 Tjaša
Ero, tudi mene prosim uvrsti na listo čakajočih in plačljivih majčk. Številka L mi je prevelika (očitno moje zrcalce ne kaže dobro), ustreznejša bi bila velikost M ali celo :oops: S.

Žal, je mojo L majčko zaplenil že Lučko.
Uporabniški avatar
 ero
Tjaša napisal/-a:Številka L mi je prevelika...

hja, številke so seveda moške in tako S v bistvu ni tako majhna.

vidim, da bom imel v nedeljo zjutraj z majicami kar logistične potrebe. želja je več kot majic.
 Lučko
ero napisal/-a:logistične potrebe.

Kot "profi logist" :oops: , ti lahko priskočim na pomoč :wink:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Lučko napisal/-a:

Ja, pa kaj še! Bi rad še do ene zastonj prišel? :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 matjaz
Tjaša napisal/-a:
Lučko napisal/-a:

Ja, pa kaj še! Bi rad še do ene zastonj prišel? :twisted: :twisted: :twisted:
:D :D :D ne, ne, lucko je pameten dedec, zato hoce biti poleg ko bodo zenske pomerjale majcke. Se prijavljam za redarja ki bo vsiljivce odganjal. Hja guzvo je treba izkoristit.
 Lučko
matjaz napisal/-a:zato hoce biti poleg ko bodo zenske pomerjale majcke.

:oops: :oops: :oops: kako sti to vedu :?: :oops: :twisted:
Uporabniški avatar
 Z*
Tjaša napisal/-a:Številka L mi je prevelika, ustreznejša bi bila velikost M ali celo :oops: S.

Vidiš, Tjaša, tek je res imenitna in učinkovita aktivnost - teči si začela pri L in še preden si razdevičila svojo L majčko, se je telo skrčilo do M-, če ne celo S :!: :shock: :lol:
Uporabniški avatar
 matjaz
Lucˇko napisal/-a:
matjaz napisal/-a:zato hoce biti poleg ko bodo zenske pomerjale majcke.

:oops: :oops: :oops: kako sti to vedu :?: :oops: :twisted:
:D :D :D izkusnje ...
Uporabniški avatar
 ales
Ero, a imaš mogoče kaj v načrtu pripravo tekaških dresov, vsaj majic v kakem "primernejšem" materialu? Samo enkrat sem šel tečt v tej lepi bombažni majici s piko, pa je po eni uri teka postala takoooo težka. Sem namreč en redkih maratoncev v kategoriji dobrih 80.
Na prireditvah mi je kar težko, a zaenkrat ugodje pri teku prevlada nad izkazovanjem pripadnosti.
Uporabniški avatar
 ero
ales napisal/-a:Ero, a imaš mogoče kaj v načrtu pripravo tekaških dresov, vsaj majic v kakem "primernejšem" materialu?

vsekakor. ta teden se lotim rihtanja pravih tekaških dresov. tudi dresi bodo sponzorirani a bo seveda potrebno naše doplačilo v rangu do 5000 SIT za celoten dres. ko bom vedel kaj konkretnega, objavim ponudbo v svoji temi...
 aleksander
Aleš a si misli tisto v rangu dobrih 8O slučajno na kilograme?
Sej jih imam jest tudi majčkeno čez osemdeset pa sem do zdej mislu kako sem presušen :( :( :wink: :wink:

Sem se že skoraj večerji odpovedal :wink: :wink:

pozdrav
Uporabniški avatar
 ales
Ero, super! Verjetno je vsem jasno, da tekaški dresi ne bodo več zastonj. Ocenjeno doplačilo je dovolj sprejemljivo in bo kandidatov verjetno dovolj.

Aleksander, tistih mojih dobrih 80 pa so seveda kile; sem enkrat že mislil napisat v rubriki "Cilji v letu 2004", da bom letos shujšal vsaj še 7 kg(lani sem jih že 15)-pa me ravno večerni sprehodi od računalnika do hladilnika nekako odvračajo. Samo s tekom očitno ne gre več dol!
Uporabniški avatar
 Tjaša
ero napisal/-a:kot sem rekel - zadnja možnost za prevzem gornjih majic je nedelja zjutraj v Sežani. če katera izmed majic takrat ne bo oddana, je spet na voljo - že v Sežani! na čakanju je že nekaj imen...

Ero, a si ostal brez majic, ali je še kakšna S na voljo. V primeru lepega vremena v Sežani bi v njej navijala za TF! :wink:
Uporabniški avatar
 ero
Tjaša napisal/-a:Ero, a si ostal brez majic, ali je še kakšna S na voljo. V primeru lepega vremena v Sežani bi v njej navijala za TF! :wink:

Tjaša, žal, majice so pošle. Razdelili smo 102 majici in moram priznati, da sem si kar oddahnil.

zdaj pa so na vrsti dresi ...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA