Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Torek
Zdravo!

Avto je skoraj nuja v Zasavju, razen če imate kolo in nekaj potrpljenja (najbrž se tudi v okolici Kuma da kaj tečt :)). Cementarniški dnevni kop je pa predvsem adrenalinski - nikoli ne bom pozabil bližnjega srečanja s 5 metrov visokim bagrom, ki pridrvi 60 km/h izza ovinka (včasih ni dobro poslušat muske med tekom...).

Naslednje ideje:
1.Katarina -> Čeče -> Boben -> Katarina
2.Katarina -> podmeja (po asfaltu) -> Čeče -> Katarina
3.Žrebljev hrib (naokoli)
4. Čeče -> Mrzlica

Mislim, da lahko dobite približno idejo kako najti dobro tekaško pot. V Zasavju je ogromno tekaških poti, le čas in energijo si morate vzeti, da jih najdete. Ravninskih poti je zelo malo, tako da se lahko s tem kar sprijaznite ali pa vsak dan tolčete asfalt od Podkraja do Radeč (ki pravzaprav sploh ni tako zelo dobra pot, če upoštevamo kakšen promet je tam - zopet adrenalinski)

Nasveti: poiščite pot, ki ni preveč polna prometa, ni pa nujno da se greste iskalce samote (zato je zmeraj dobro imeti ob takih orientacijskih podvigih poleg telefona tudi kompas ...). Voda in kakšen kos tekaške opreme, ki vas dela vidne za promet. Jaz sem si nabavil celo luči ... in zgledam včasih kot letalo ponoči, avtomobili me pa še niso zbili. Glede na to, da bo kmalu ob 18h že trda tema, vam priporočam vsaj kakšno rdečo impulzno luč za 900 tolarjev, ki jo lahko dobite v Ciklomegi v Hrastniku ali pa v Hervisu.
Uporabniški avatar
 Ananda
Jaz sem nekajkrat ze resno premisljevala, da bi jo mahnila kar cez Trbovlje. Najprej do Susnika, potem pa nazaj do Gabrskega po eni cesti in po rugi nazaj. Verjetno bi me cudno gledali, ampak ce ni druge moznosti (beri: pomanjkanje prevoza, casa in financ), se v bistvu cezdalje manj sekiram za nadlezne poglede.

Btw. Torek: Zrebljev hrib? Priznam, da se nikoli nisem bila ne na njem, niti okrog njega. Kje ta pot sploh poteka?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA