- 07 Jun 2007, 10:56
Kje teèeš po Staržunu in katere odseke si že tam zmeril?
Jaz namreè teèem iz Tabora mimo Snage in Šole Borcev za Sev. mejo pa pod mostièem in potem zaènem turo èez Staržun pri mostèku èez avtocesto.
Potem grem po tistih radio-estezijskih toèkah do èrpališèa Term in potem zopet na naslednji plato do Lovskega doma. In potem vzporedno asfaltni cesti ( ki deli Staržun ) po gozdu gor proti Teznemu. Tik pred vzponom na Tezno preèkam cesto in grem ob kanalizacijskem potoku do njiv in travnikov v Brezjah. In potem do gradbišèa avtoceste in tam se obrnem pri avtobusni postaji in nazaj preko Brezja do Tabora.
Vèasih pa nadaljujem ob kanalu nazaj proti MBru proti InterŠparu in na Tabor.
Nisem pa še meril tega. Za naprave pa se tudi še malo šparam finanèno in tudi hkrati brusim obèutek heheh.
Tako èe imaš kaj od tega zmerjeno...
Vreme napisal/-a:Reeko napisal/-a:Še kaka druga možnost za zmerit razdaljo poleg tega kaj ste napisali(kolo,avto,google earth,rmapmyrun in kremen.arso)?Zaradi tega ker teèem v gozdu(Stražun-MB)pa bi rad zvedo kolko preteèem!Dnara pa še tui nimam dovolj za Polar S625X!
V Stržunu sem pred davnimi leti prièel teèi tudi sam. Najenostavneje je, da si izmeriš razdaljo s kolesom, niè lažjega in enostavnejšega!!!
Èe teèeš po Tezenski strani ti je najlažje teèi okrog obeh jas. Èe se ne motim je ta moj krog bil dolg cca. 2,5 km!
Kje teèeš po Staržunu in katere odseke si že tam zmeril?
Jaz namreè teèem iz Tabora mimo Snage in Šole Borcev za Sev. mejo pa pod mostièem in potem zaènem turo èez Staržun pri mostèku èez avtocesto.
Potem grem po tistih radio-estezijskih toèkah do èrpališèa Term in potem zopet na naslednji plato do Lovskega doma. In potem vzporedno asfaltni cesti ( ki deli Staržun ) po gozdu gor proti Teznemu. Tik pred vzponom na Tezno preèkam cesto in grem ob kanalizacijskem potoku do njiv in travnikov v Brezjah. In potem do gradbišèa avtoceste in tam se obrnem pri avtobusni postaji in nazaj preko Brezja do Tabora.
Vèasih pa nadaljujem ob kanalu nazaj proti MBru proti InterŠparu in na Tabor.
Nisem pa še meril tega. Za naprave pa se tudi še malo šparam finanèno in tudi hkrati brusim obèutek heheh.
Tako èe imaš kaj od tega zmerjeno...