Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Tjaša
tini napisal/-a:Hmm, za mene splpoh ni zivljenja brez pajkic. Mogoce 'suhci' nimajo teh problemov, samo nekateri, ki nimamo lih 60 kil mamo kar mal problemov, ce se ne tece v pajkicah!

Ha, ha, ha Tini :P , čeprav imam 60 kg se povsem strinjam s teboj. Že tako sem počasna, brez pajkic pa še počasnejša, saj moja rit v tem primeru priskaklja skozi ciljno črto še kakšno minuto kasneje kot je prekorači moja noga. :shock: Živele pajkice! :lol: :lol: :lol:
 Nataša
Jest sem bla pa včeri v Tomas sportu v Cityparku in mi je prodajalec rekel, da ni nobenih majic in ne pajkic in tudi ne hlačk, ker so dal vse v tisk.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

a se mal zezajo?
Uporabniški avatar
 ero
Nataša napisal/-a:a se mal zezajo?

hm, je možno, da so iz trgovine pobrali čisto vse artikle. žal mi je, da si šla v trgovino zaman. bom prosil, naj pripravijo vsaj vzorčne komade, OK?
Uporabniški avatar
 H2O
tudi jaz bila v trgovini, majčk nikjer :? :? :? bom pa kar mačka v žaklu kupila...torej...naročila :? :wink: :D sej ne bo prvič... :? :D
Uporabniški avatar
 tini
Tjaša napisal/-a:
Ha, ha, ha Tini :P , čeprav imam 60 kg se povsem strinjam s teboj. Že tako sem počasna, brez pajkic pa še počasnejša, saj moja rit v tem primeru priskaklja skozi ciljno črto še kakšno minuto kasneje kot je prekorači moja noga. :shock: Živele pajkice! :lol: :lol: :lol:

Ciao!

Jst ze leta tecem striktno v pajkicam - da se izognem poskodbam. Kdor ni ravno suhec, ma ponavadi tezave zaradi drgnenja enga bedrca z drugim (vnetja).
Res je, pa se na brzini pridobimo.. :D :D :D

LpTini
 Nataša
jest pa glih zato ne maram pajkic, k nisem suhica. rajš mam vrečaste hlače za tek, je pa res da ženske manj švicamo pa da tud kakih hudih razdalj še nisem pretekla.

Ero, vzorčne majice so sicer okej, lepo da skrbiš za nas, ampak mislim da jo bom kar naročila pa kar bo, bo, ker se mi ne da še enkrat v btc k ga ne maram...v center se mi tud ne da... :oops:
 superga
Nataša;
Vsi artikli so v trgovini in kar nekaj tega tekstila je celo oblečenega takoj pri vhodu, kjer so tudi testni copati. Res pa je, da smo vse majice v beli barvi že dali v tisk, ker vem da boste vsi čimprej hoteli imeti naročene drese. Ker tudi tisk traja nekaj časa in če čakamo do konca naročil bodo narejene šele konec meseca?
Bomo pa še en par lutk oblekli in dali še v izložbo, tako da jih ne boste zgrešili.
Lep pozdrav;
Uporabniški avatar
 Tjaša
superga napisal/-a:Bomo pa še en par lutk oblekli in dali še v izložbo, tako da jih ne boste zgrešili.

Kar se mene tiče, mi tudi deset oblečenih lutk ne pomaga, razen če imate takšne, ki nosijo št. S, M in L, pa še to ne bi bilo zadosti.

Saj na oko nisem preveč problematična:oops: kar se številk tiče, sam špegu v kabini mi pa zmeri drgač pove. :shock: Zato MORAM vsaj kakšne pajke na rit nataknt preden pošljem naročilnico. Se to da :?: So lahko v katerikoli barvi, tud krvavzelene, sam da je model isti :!: Če ne danes, pa jutri v Tomas sportu.
 superga
Pajke sploh niso problem saj jih je najmanj 50 kosov na zalogi,
samo bele majice so šle v tisk, da bodo čimprej gotove.
Uporabniški avatar
 H2O
sej nočem komplicirat :oops: ampak sem šla na naročilnico pa spet nazaj sem :oops: kje pa dvignemo potem opremco? če lahko vprašam? :oops: sej vem, da kompliciram... :oops:
Uporabniški avatar
 H2O
sam ne reč'te, da se moram udeležit kakšnega maratona pa da tam pajke in majčko prevzamem :? :? :? :? :? :? joj, sem komplikatorka :? :? :?
Uporabniški avatar
 Tjaša
Saj vem, da ta prispevek ne sodi v to temo, ampak ne znam prenesti citata. Sorry!
:oops:
H2O napisal/-a:sam ne reč'te, da se moram udeležit kakšnega maratona pa da tam pajke in majčko prevzamem :? :? :? :? :? :? joj, sem komplikatorka :? :? :?

Hojla, vodica!
Ja, pa res mal kompliciraš ampak nič bolj kot sem jaz. :P Sem ena glih taka začetnica kot ti, samo kak mesec dlje na forumu. Čimprej se nam pridruži na prvem tekaškem srečanju (če bo km več kot 6, bomo samo navijale) in boš videla kako dvigne motivacijo. :lol: :lol: :lol: Saj ni treba da vsak tek v celoti pretečeš, malce pohodi vmes, da prideš k sebi, pol pa naprej.
Podobno sta razmišljali tudi Urša in Mojcej77, pa sta jo v Sežani (packi :wink: ) kar potegnile mimo mene! Boš videla, da bo šlo. Čist drugač je v družbi, kjer je sopenje harmonično, kot pa solo na neki zapuščeni cesti. Saj včasih paše, ampak v družbi je lepše.
Enkrat si izmeri čas - v kolikšem času pretečeš 1 km, potem boš pa videla s kom s foruma lahko tekaš. Za primerjavo ti povem, da je moj čas 7 minut in še nekaj/km, na tekmi pa nekaj šez 6 minut. Torej vidiš, sem zelo počasna. :cry:
Za udeležbo na skupnih treningih ki se vrtijo na TF pa dobro premisli, saj tam tolčejo čase 4,5 ta hitri in 5 minut počasnejši. Sama presodi, če jih boš dohajala. Upam, da s tem nisem nikogar užalila, hotela sem le dobro :!:

P.S.
Idealna priložnost za prvi preizkus je to soboto tek na Petelinjek v Gabrovki nad Litijo. Glede na to, da poznam organizatorje, sem prepričana da je tu duh rekreativnosti še posebej prisoten. Pa še ta počasni bomo tekli! Pridi! :lol:

Upam, da se čimprej srečamo!
Uporabniški avatar
 brunoje
Ero,

stran se sicer odpre a je prazna! A je že konec naročil? ali men kaj ne dela?! :idea: :?: :!:

bruno
Uporabniški avatar
 H2O
tjaša :D
no, saj zato sem pa imela namen najprej čist na tihem cooperja delat (al se mi je enkrat samo sanjalo, da bo v sredini tega meseca?!), da sploh ugotovim kje stojim :? oz. kako tečem :? če sploh tečem :? , potem se pa prikazat med vami. veš kako zgledajo moji teki po PST-ju? ves čas imam občutek kot, da sem v enih grdih sanjah. tečem in poslušam dihanje za sabo :? in tako dihanje se mi ves čas bliža :? in bliža :? in potem me dohiti! :shock: in prehiti! :shock: en tekač/ica za mano, jasno :shock: prišla iz megle, jaz poslušala dihanje, ki se mi je bližalo in bližalo in me bitje prehiti! :shock: potem pa spet jovo na novo....tečem...pa spet zaslišim to preklicano dihanje za sabo...se bliža in bliža :shock: in švigne mim mene! :shock:
no...tko to izgleda :shock:
v soboto na petelinjek me ne bo. :? pirhe bom barvala, potičke pekla...in moje potičke niso čist nič boljše od teka :? :? :? :? :? pa se pri enemu in drugemu tko matram :? :? no ja.......... :D
 igor
H20
Ne pusti se motit, ko te drugi prehitevajo. Saj navsezadnje ne tečeš zaradi njih ampak zaradi sebe. Če pa rabiš motivacijo pa pomisli na vse tiste, ki sedijo doma pred televizijo in bi jim že tvoj tempo pomenil nedosegljiv rekord. Pa tu ne mislim na tiste , ki bi radi tekli pa zaradi objektivnih razlogov ne morejo.
Kar počasi treniraj in boš videla, da bo kmalu šlo hitreje !
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA