Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Lučko
Pozdravljen Franc, dobrodošel, lepo te je spet brati Slika
Uporabniški avatar
 Z*
Hoj, Filipid, saj se še ne poznava, a sem res vesela, da si spet z nami. Še vedno imam na vidnem mestu - za motivacijo oz. brco skoz vrata - kopijo opisa tvojega lanskega teka v Grosuplju ... tako da kar dosti mislim nate ... :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 Filipid
Ojla Z* :D . To je pa lepo prebrati. Hvala za kompliment in ker misliš name . Meni je že kar mal dolgčas, ker že dolgo časa nisem bil v družbi forumovcev v živo. Vsekakor pa vsak dan mislim na naše člane. Tudi jaz si zelo želim da se čimprej spoznava Z* :lol:. Upam da prideš v jesenskem delu sezone na kakšno tekmo. Ti kar pridno treniraj in boš lahko drugo leto z menoj tekla v Grosupljem :wink:. Drugače pa Ero vsekakor se vidimo na zraku o tem ni nobenega dvoma :nono: . Če bo tako šlo naprej mogoče tudi v tekmovalni poziciji.

Slika
Tudi midva se ne poznava, eh, osebno ne, preko TF pa sem te redno spremljala. Super, da si spet z nami Slika, upam, da si drugič pomahava še v živo Slika

Pozdravček s "totega" konca! :D

Suzana
Uporabniški avatar
 Filipid
Živjo Suzana Slika
Hvala za pozdrave :D . Tudi jaz si želim da se kmalu spoznava :lol: in da si pomahava Slika ter da bova eden za drugega navijala na tekmi Slika.

Vračam pozdravček z "alpskega" konca! Slika

Franc

pa še jst se pofočkam... :D

Dragi Filipid, ne daj se!!!!!!!!!
Si že marsikdaj pokazal, da znaš...dej še mal, no!!! Če pa se nauš mogu več držat, bomo pa mi skup držal, kenede!!!

:TF)

m
Uporabniški avatar
 Dule
prav pa še jest :lol: , da ne boš Filipid mislil, da ostali ki se ne pofočkamo ne držimo s teboj :D . Še veliko tekov v dobri družbi :TF) ti želim 8) !!
Uporabniški avatar
 Filipid
Draga Mojcej77, ta najhuje je že za menoj :D . Res je marsikaj sem že pokazal in upam da bom še kaj :wink: . Kot sem že povedal pa se mi športniki ne damo kar tako. Hvala tudi tebi Dule, se kaj vidimo jeseni na tekmovanjih :lol: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA