spiridon napisal/-a:jaz bom pa tako rekel,kategorija je ena,vsi tekaci ki so na startu.potem pa tako kot si hiter,ali vzdrzljiv tako imas uvrstitev.se zmeraj si 25. na cilju,pa ceprav v svoji kategoriji 2.,1.,.....kategorij si lahko izmislis kolikor hoces,na koncu postanes nino cokan,ki na vsakem tekmovanju joka kako ni imel srece!!??? in je bil 150.ampak veno povdarja v svoji kategoriji 35-36(namisljena,ker ne vem koliko je star) je bil pa naprimer 4.berem in poslusam njegove izjave,poznam pa tudi sposobnosti in realnost je pac taka in to pri nas vseh. vazen je absolutni rezultat,oz cas ki siga dosegel in spoznanje kaj si v to vlozil,ali si dal maxsimum...in ali si s tem zadovoljen.tako jaz pojmujem sport,ukvarjanje s s sportom... morda se motim in razmisljam napacno???
dober tek!!!!!!
MihaPR napisal/-a:Kaj pa če sta dva tekača isto pripravljena in je med njima 40 let razlike.
tae napisal/-a:Pika na I mojega življenja po zadnjem tekmovalnem teku:
dejstvo je, da imam v življenju smolo in da tega ne morem spremeniti
nikoli veè se ne bom zanašal na sreèo, ker je paè nimam v smislu konkurence in drugih dejavnikov
vse je odvisno samo od mene (kako sem pripravljen)
niè mi ni dano, ampak se moram za vse stvari boriti, kar pa je morda dolgoroèno celo bolje
tae napisal/-a:Pika na I mojega življenja po zadnjem tekmovalnem teku:
dejstvo je, da imam v življenju smolo in da tega ne morem spremeniti
nikoli več se ne bom zanašal na srečo, ker je pač nimam v smislu konkurence in drugih dejavnikov
vse je odvisno samo od mene (kako sem pripravljen)
nič mi ni dano, ampak se moram za vse stvari boriti, kar pa je morda dolgoročno celo bolje
MihaPR napisal/-a:Kaj se je zgodilo žele Raziskovalcu lani na istem teku. Tekli smo skupaj Milkec Razy in jaz in prišli po 21 km skupaj v cilj z istim časom predzadnji. Z milkcem sva bila v isti kategoriji, Razy pa je v svoji kategoriji osvojil 1. mesto, vendar je prej odšel in ni prevzel medalje.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA