Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 ero
tmp napisal/-a:Mene pa zanima, kje imate naslednji forumov tek, bi se pridruzila

Sem namrec nova na forumu. :lol:

hoj in dobrodošla!

trenutno se menimo za skupni tek po PST ali po njenem delu v ponedeljek, 12. 4. poglej sem

22.4. je na Kodeljevem Cooper. tam bomo seveda tudi zraven.

potem pa še vsi 'uradni' teki - Gabrovka, Čatež, Senožeče, Mokronog, ... in še precej njih. išči bele majice z rdečimi pikami :D
Uporabniški avatar
 tmp
Hvala Ero za odgovor, ampak to je pa malo prehudo zame, nisem tako huda
tekacica.

Na Cooperja bom pa mogoce prisla, me zanima pri cem sem. :?:
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D TMP, pri cem si ne vem, vem pa da bos v dobri druzbi.
Uporabniški avatar
 darjab
Ojla!
Jes sem tud nova na forumu. :lol:
Razlog je vtem, da moj mož non stop visi na komputerju in se skos neki reži ko bere tale vaš oz. zdej naš forum.
Sem sla zadnjic z njim v Vipavo na tek in sem vidla, kolk ste fajn pa sem si rekla, kaj cem druzga kot prjavt se! :lol:
Tecem pa se bl pocas...
 Lučko
darjab napisal/-a:Ojla!
Jes sem tud nova na forumu. :lol:
Razlog je vtem, da moj mož non stop visi na komputerju in se skos neki reži ko bere tale vaš oz. zdej naš forum.

Dobrodošla Darja :D. A tvoj mož ne bo laufu :shock: :?:. Ti nared toleSlika, pol mu pa zabiči: al ne na teb visi al ne pa teče :wink: :D

P.S.
Mož! Med možmi ti povem, da pričakujem tudi tvojo prijavo :!:
Uporabniški avatar
 gregorb
Ojla Lučko! :lol:
Zgleda da ne morš spat, ko tkole zgodi visiš na Forumu! :twisted:
Ti si zgleda še hujši odvisnik od Foruma od mene. :lol:
Jest sem tist k paše k darjib, sem registriran že en lep cajt, tko da nc bat! :D :D
Zdej sva na istem, najini ženski bosta tud laufali, tko da morva midva še bl trenirat, ker drugač naju lahko z valarjem ulovita! :roll: :x
Uporabniški avatar
 pia
Živjo, Darja! Lepo, da si zadovoljna z nami. Kaže, da bomo morali naredit še ekipo otrok, pa eno varuško (staro mamo, dobro sosedo al pa študentko) s sabo, da boste lahko cele družine laufale za zdravje.
Pa še kakšnega dog-sitterja... :wink:
Uživaj, P
Uporabniški avatar
 lojzeP
Živjo Darja ! :D :D :D

Lepo je tole brat, okrog tvojega interesa za TF. Da boš "desca" premaknila od kompa , tudi. Ampak, da si bla v Vipavi, da nisi upala jezička mal na "vetr dat ", te bo stalo vsaj kakega "kozla", ane Ljubljančani. :roll: :roll: :o :o Smo pač Gorenjci, kazen mora pa bit vzgojna ( tisti, ki je bol tiho je tudi dobrodošel, samo ima težave v denarnici ).
Lepo dobrodošla tudi z moje strani. :D :D :D

2x LP
Uporabniški avatar
 Tjaša
tmp napisal/-a:Hvala Ero za odgovor, ampak to je pa malo prehudo zame, nisem tako huda tekacica.
Na Cooperja bom pa mogoce prisla, me zanima pri cem sem. :?:

Hojla, TMP!
Že nekajkrat sem bila seznanjena, da se nekateri izmikate udeležbam na raznih tekaških prireditvah, ker se bojite, da boste zadnji. Lahko vas potolažim. Zelo težko bi vam to uspelo, vsaj na tistih, ki se jih udeleži Tjaša. :oops: Ni prijetno, a se navadiš. :wink: Zato le pogumno :!: Drugo leto bomo lahko opazovali lastni napredek na istih prireditvah, pa še proge bomo poznali in se na njih domače počutili. Šele na skupnih tekih vidiš kje in kaj ti fali in potem temu prilagajaš treninge.

Pozdravček,
 Lučko
gregorb napisal/-a:Ojla Lučko! :lol:
Zgleda da ne morš spat, ko tkole zgodi visiš na Forumu! :twisted:
Ti si zgleda še hujši odvisnik od Foruma od mene. :lol:
Jest sem tist k paše k darjib, sem registriran že en lep cajt, tko da nc bat! :D :D
Zdej sva na istem, najini ženski bosta tud laufali, tko da morva midva še bl trenirat, ker drugač naju lahko z valarjem ulovita! :roll: :x

Uf Lučko zdej zga pa u...al :shock: :shock: :shock:
Ampak Lučko ima na vse utemeljene odgovore :twisted: , kljub temu, da je bil s strani darjeb zellooooooo zaveden :shock: :
1. V petek sem šel spat ob 20.00- zato vstajanje v soboto ob 4.00 :!:
2. Sem Lučko in sem odvisen od Foruma :!:
3. Jz nisem vidu registra, še mnj poročne pogodbe, še mnj oporoke k bi jasn pisal, da ti pašeš k darjib. Tale "b" na konc, si lohk pa da kdorkol. Evo npr. jz: Lučkob :twisted:
4. Zmota, velika zmota. Valarju ne moreš ubežat :cry: :wink:
Neki ti pa res, med možmi sej veš pri tvojih letih in tako prikupni ženkici (sm jo vidu na slik v Vipavi) povem: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaačunalnk vvvvvvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiist :evil: :wink: .
Uporabniški avatar
 bigfrik
Sm opazu Lucko da so se nekej hudo spravl na naso trojko :evil: :evil: :evil: ,ampak mi se ne damo ,ampak smo samo se mocnejsi,ze spet prav besno :evil: laufam,tko da brez panike,Natase pa sodec po rezultatih iz Gabrovke tko ni za ustavit,ne vem kako jo bova dohajala :wink: :twisted: :!:
 Lučko
bigfrik napisal/-a:Natase pa sodec po rezultatih iz Gabrovke tko ni za ustavit,ne vem kako jo bova dohajala :wink: :twisted: :!:

A ti mislš, da je men jasen kako :?: :shock: :shock: :shock:
 Lučko
bigfrik napisal/-a::cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :!:

Sm mislu, da maš kak predlog, nasvet...:shock: pa vidm, da ti gre prveč na jok :( . Kse boš skuliru mi kej spodbudnga napiš, me potolaž... :roll:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Lucko,morda bi naju pa Natasa ce bi jo lepo prosila prvih 11,9 km nesla :roll: ,ostalo bova pa ce se potrudiva ze nekako zmogla :shock: :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA