Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vanja
nana napisal/-a:Sicer bi pa prišla :) Itak. Z Vanjo :?: :D

Dva tedna po LM je zame prekmalu za tako dolg tek... :shock: Tako, da ne vem, kaj bi??
 klopotec
Dva tedna po LM, to gre. V 14 dneh pa že prideš k sebi. Bo pa malo počitka potem do Palmanove. Pa to bi še tudi šlo. Drugi problem je. Jaz recimo 6 ur non stop ne morem tečt, vmes rabim počitek. In to nekje na toplem, ker cel moker nekje zunaj ne morem počivati. Kako bi poskrbel za to?
 nana
Jaz nisem mislila 6 ur non-stop tečt. Jaz bi tekla npr. eno uro ali dve, pa malo počivala in počasi naprej... :) Samo tale termin med LM in Palmanovo mi najbolj ne ustreza. :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Šet urni tek ni mišljen kot non-stop tek, seveda ga po želji lahko opraviti tudi v enem zamahu.

Kot sem že sam napisal bi bil najprimernejši datum dva tedna po ljubljanskem maratonu, kjer še lahko upamo na primerne temperature, vse kasneje je zasedeno.

Vsekakor bi moral poskrbeti tudi za primerni prostor, kjer bi se lahko izvajal počitek, masaža itd, za rezerviranje takega prostora pa najprej potrebujem datum prireditve!
 klopotec
Nana, za začetek bomo že potrpeli. Kolk bo pa bo, toliko da prebijemo led. Sicer je pa res kak toplejši termin boljši.
Uporabniški avatar
 vanja
No, ja, če se bom udeležila 6-urnega teka, bi rada tekla kar se da non-stop. Kakih 60km bi pa že bilo fajn nabrat, a ne? No, in 2 tedna po 42km ne zmorem (oziroma, kolikor se poznam, ne bi bilo pametno) teči 60km. Kak mesec pa že mora miniti...
 klopotec
Ja, to je pa drugi par rokavic. Jaz planiram eno polovičko prej, eno pozneje, vmes na 6 urnem pa če bi spravil skup 40 km, pa bi tudi bil zadovoljen. No bomo videli.
Uporabniški avatar
 Vreme
Jaz vem, da se ne da vsem ugoditi, daleč od tega, zato predlagam da se dobimo 10.11 in preizkusimo zadevo. Moram pa vedeti to čim prej, da poskušam v tako kratkem času čim bolje organizirati zadevo, drugače pa nam še potem preostane le preložitev na drugo leto!
Uporabniški avatar
 50cent
Alo Vreme, kje pa bi se to dobili?? :?:
Na poljanah :?:
Verjetno sem kaj spregledal... :wink:
Lp :)
Uporabniški avatar
 Vreme
@50cent, če bi prebral malo višje bi prebral, da v Sladkem Vrhu 8)
Uporabniški avatar
 50cent
Kot sem rekel, zgleda, da sem spregledal kje... :wink: , me je Pohorje danes zdelalo do konca :oops: ....bi se lahko reklo, da danes ni bil moj dan :( .

Lp :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vanja napisal/-a:... bi rada tekla kar se da non-stop. Kakih 60km bi pa že bilo fajn nabrat, a ne? No, in 2 tedna po 42km ne zmorem (oziroma, kolikor se poznam, ne bi bilo pametno) teči 60km. Kak mesec pa že mora miniti...

Čuj, nena ga biksaj, saj sn te vido na Čazmi ko si letela ...
 nana
klopotec napisal/-a:Nana, za začetek bomo že potrpeli.

No, tegae nisem najboljš razumela :wink:
 klopotec
Nana, s tem sem mislil, da bo to prvič v organizaciji VREMENSKEGA in da damo z udeležbo podporo takšni prireditvi, pa četudi utrujeni in z malo manj kilometri.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA