milkec napisal/-a:Res bi bilo fajn, da se v Radencih vse zmenite (mene žal ni), pa potem magari jaz na Jaski uredim skupinsko prijavo iz oči na oči pa je vse na ziher!

Dejmo forumci še 8 kos al pa kpl

milkec napisal/-a:Res bi bilo fajn, da se v Radencih vse zmenite (mene žal ni), pa potem magari jaz na Jaski uredim skupinsko prijavo iz oči na oči pa je vse na ziher!
Lučko napisal/-a::clap: Ej Milkec, če boš pa to za nas naredu maš pa v dobrem(op. Radensko
) .
obi napisal/-a:Tini tud jaz bi šel z avtobusom. Dodaj še mene na spisek.![]()
Milkec tud mene ne bo v Radencih tako, da se tam ne bom mogel dogovoriti glede prijave. Prosim, da me prijaviš ko boš na Jaski.
Lučko napisal/-a:kacj napisal/-a:Ali to pomeni, da ni dovolj izpolnjena prijavnica na http://www.np-plitvicka-jezera.hr/news. ... =68&lan=hr ?
Ja, dobro vprašanje. Jaz in Tjaša sva se elektronsko že prijavila, sedaj sva pa malo v dvomih. Marathon95 svetuj!
PS
TINI, ali se bo naš "avtobus" skupinsko prijavil za Plitvice. Se mormo pozanimat!!!
tini napisal/-a:Danes sem se dobil z lastnikom doticnega minibusa za Plitvice.
Dogovorila sva se za ceno 70.000 SIT, kar mislim, da je zelo ugodno.
(pri polnem busu je to 3.5k SIT/glavo, trenutno 5.3kSIT/glavo - verjamem pa, da se bo prav gotovo se kdo prijavil)
Ce smo se vedno za stvar predlagam, da v cetrtek na Cooperju poberemo po 5k SIT !
LpTini
tini napisal/-a:Danes sem se dobil z lastnikom doticnega minibusa za Plitvice.
Dogovorila sva se za ceno 70.000 SIT, kar mislim, da je zelo ugodno.
(pri polnem busu je to 3.5k SIT/glavo, trenutno 5.3kSIT/glavo - verjamem pa, da se bo prav gotovo se kdo prijavil)
Ce smo se vedno za stvar predlagam, da v cetrtek na Cooperju poberemo po 5k SIT !
kacj napisal/-a:tini napisal/-a:Danes sem se dobil z lastnikom doticnega minibusa za Plitvice.
Izgleda, da bom moral na Cooperja prit...
milkec napisal/-a:Mene žal ne bo na cooperja, ker imam faks, se lahko kje drugje ali kako drugače zmenimo tini?
Pa fajn bi bilo, če bi se naredil dokončni spisek udeležencev (po vseh podatkih potrebnih za prijavo, da ga jaz v nedeljo za vsak slučaj dostavim na Jaski organizatorju Plitvic). Lahko tudi preko ZS ali e-maila.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA