Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 dannae
Sončka napisal/-a:Pa še teksal bomo k pr norcih :lol: :heart :heart
to Sončka :clap:, sploh to, da puncam dobr dene, a ne. tole mi je zmeri bl ušeč... :lol: (glavoboli adieu press)
:idea: PB? :arrow: GTA, se strinjam s Sončko :cast1:
Nazadnje spremenil dannae, dne 25 Okt 2007, 15:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Sončka
Eh, zdele pa moram it. :--( Pa ne se.., ups tekat. Pač moram it.
Sem prepričana, da smo sposobni nasvinjat 13 strani o se.., ups teku tko kot "svinjinci ( :heart ali pa :FO: svinjine)" že do jutri zjutraj.
Če ne vi, pa...
ajl be bak tumorov. :hello:
Lp, I.
Nazadnje spremenil Sončka, dne 25 Okt 2007, 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
dannae napisal/-a: Žal moj ne tekmuje, teče pa tudi bolj za vzorec. :rol: Tko, da tega znanstveno ne bom mogla preverit....
.....
Razy - bravo za zgodbico s smeškoti!
....
Se vidimo! Le komu se bodo očke najbolj svetile?? 8)

Dannae
Če tvoj ne tekmuje, ne bo imel t.i. konflikta interesov, to je dobro za tvoje poskuse. Boš premagala druge. In pri tem še imela svetleče očke (če drži Bajsijeva teorija o vplivu teksa na ženske.
Hvala za pohvalo zgodbice.
 večno mlad
Odkar je tale tema aktualna, so na forumu potihnile vse druge bolečine v stegnih, kolenih, mišicah ipd. Hm, res dobro dene.
Uporabniški avatar
 dannae
raziskovalec napisal/-a: ..., to je dobro za tvoje poskuse.

bi bilo, če ne bi bilo trenutno planirano stanje takšnole: :driver:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
dannae napisal/-a:bi bilo, če ne bi bilo trenutno planirano stanje takšnole: :driver:

Ja, logistika je včasih z... stvar. Upam, da ti bo uspelo.
Uporabniški avatar
 ZHAK
Sex pred maratonom bi bil lahko novi duatlon.
Uporabniški avatar
 Vreme
Wega napisal/-a:Če pa že bo kakšna raziskava se javim za poizkusnega zajčka.

Nič, da ne bomo čakali na razno razne raziskave, naredimo kar praktičen preizkus. Ti opravi domačo nalogo pred Lj maratonom, jaz pa jo ne bom, pa da vidimo.... :wink:
Uporabniški avatar
 shash
Na slikanju obvezno gledat, kdo ima največji nasmeh na ustih.
:D :D

Uživanje limon pred slikanjem ( da nebi usta skupaj vleklo ) najstrožje prepovedano!!!! :shock:

Lp
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tek na Pohorje je kot seks: globoko dihaš, potem hropeš, fejst švicaš, skozi je lepo a najbolj uživaš, ko je konec. Potema pa tuš in razvajanje ... :wink:
:arrow: pazi, dan pred maratonom res ni priporočljivo, razen mogoče za ženske :shock:

Pohorje je zakon :twisted: sploh pri sosedi (to je seveda hec, saj tudi domači berejo TF)
Uporabniški avatar
 pegaz
Kakšna luštna tema! Noben se nič ne krega, mamo zadovoljne punčke in fantke, eni pa še poezijo v slikicah nardijo! Bravo, Razy!

Lep let, Pegaz :)
 Nataša
Svinjina, seks...vse na s.

Ena anekdota: so pri moji žlahti gledali indijanarico in vzklikne stric (Srb, priženjen v Prekmurje pred 45-imi leti, še vedno ne zna slovensko):
"Vidi, uzeo mu sklap!"
Malo smeha s strani žene in sina.
"Pa šta je, reko sam S"

Če mata že Razy in Sončka ene interne, bom pa še jest. Uživajta na predvečer maratona :wink:
 luzr
Resno:
Vsaka pretirana telesna aktivnost(ponočevanje, popivanje, poplesavanje) dan, dva pred tekmo škodi. To velja tudi za :P občevanje :lol: .

Manj resno:
Zlasti razvratno in tako, ki ni po božjih postavah, zapovedano s strani vzdržnih gofljačev :wink: . Bojda je tozadevna dejavnost po nauku, tukaj večinske veroizpovedne klike, dovoljena le v namene reprodukcije.

Manšejše resno:

Sončka napisal/-a:Pa še teksal bomo k pr norcih :lol: :heart :heart

:TF)

:oops: Sem (ostal) majhen in neveden deček in berem, je vznemirljivo, khm, zanimivo...

teksal????????????? Kaj je neki to, ne upam vprašati doma.
Tek, teči, tekati, tekti.
Seks, sekati, seksati.
Teksas, Texas, Texass
:arrow: teksati :?: :?

="Nataša" Ena anekdota: so pri moji žlahti gledali indijanarico in vzklikne stric (Srb, priženjen v Prekmurje pred 45-imi leti, še vedno ne zna slovensko):
"Vidi, uzeo mu sklap!"
Malo smeha s strani žene in sina.
"Pa šta je, reko sam S"

Odkar ni več obvezen tuj jezik "slpohlfascina v cetltem lazledu", ne vem kako se reče sklap(zatipkalo se mi je) skalp?
Pomoć?!

Povsem za šalo:
Če pa že bo kakšna raziskava se javim za poizkusnega zajčka.

Wega, ljubi :cenz: (ni une deklice "let's get dirty").
Uporabniški avatar
 3man
Čisto resno o seksu pred tekmo!

Ja menda je res teoretično in praktično potrjeno, da ženskam seks pred tekmo koristi, moškim pa škodi.
Torej nasvet tistim, ki se boste LM udeležili v parih. Fanje oziroma možje pojdite v soboto prespat k svojim materam, punco oziroma ženo pa pustite doma, naj se s kakim prijatljem sprosti.
Menda ji ne boste fauš dobrega rezultata, sami pa tudi ne bi bili radi slabi, a ne?

hehe
 Jeb
Meni pa idejo o duatlonu ne gre iz glave. Povejte mi, kdo bi se ga udeležil, če ga organiziram. Ampak vrstni red bi obrnil. Najprej maraton in potem seks. Štoparca se ustavi, ko oba zavpijeta (ni važno, ali zaradi razočaranja ali orgazma). Čeprav vem, da bi se javilo več moških kot žensk, me zanima, katerih več bi ga končalo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA