Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Veggie
tomaz ny napisal/-a:Sem hujšal, da bi bil bolj lahkoten-lažje je nositi prazen kot poln nahrbtnik, pa sem poleg 3kg izgubil tudi nekaj moči :oops: . Sedaj bo pa treba spet v gimnastični pumpat :wink: .
Sicer pa se ne bi smeli sekirati zaradi kakšnega kg več (in vsekakor ne brez sekire :wink: ), če je pa teža res prekomerna, potem je pa to druga pesem (na B strani kasete :oops: )
Pred kratkim sem bral biografijo enega znanega tekača, ki pravi:"Ne vem, ali jem toliko, da lahko veliko tečem, ali pa tečem toliko, da bi lahko veliko jedel." Tudi jaz ne vem, ker sem sposoben vola pojesti (brez mesa).

Lep pozdrav vsem :!: :)

Uff, Tomaz :!: :shock:

Pri tvojih kilcah, ko si ze na meji, ni presenetljivo, da si izgubil na moci! :shock:

Ps. Kateri tekac je tisto rekel?

Ps.2. Me vzames poleg na vola brez mesa? :wink: :lol: (vol a la vegetariana PRESS) :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Hja, ne vem kateri tekač je to rekel. Berem knjigo: Running with the legends, v kateri so nekakšne biografije 21 svetovno znanih tekačic in tekačev. Avtor je Michael Sandrock. :) 575 strani in zelo užitna :wink:
LP
Uporabniški avatar
 Pet5ra
Srecen nad odkritjem : Podjetje ki ti omogoci, da izgubis 5kg v 4 dneh, Janezek poklice podjetje in se prijavi za stridnevni program "Izgubi 5kg!"
Naslednji dan na vrata potrka 19- letna lepotica, ki ima na sebi le tekaske copate in okoli vratu napis: "Ce me ulovis sem tvoja!"
Brez pomislekov se zazene za njo ter jo po nekaj km popolnoma izcrpan le dohiti in si jo privosci z zadnjimi mocmi.
Enako se ponovi se naslednja dva dneva. Cetrti dan tehta natancno 5 kg manj, tako kot so mu obljubili.
Navdusen poklice podjetje in naroci petdnevni program "Izgubi 10 kg!"
Kot pri prvem programu, naslednji dan zaslisi trkanje na vratih in ko jih odpre, se pred njim bohota najlepsa zenska, na sebi pa ima le tekaske
copate in napis: "Ce me ulovis sem tvoja!"
Moski oddirja za njo. Ker je dekle v odlicni formi, potrebuje kar nekaj casa, da jo ulovi, a je seks z njo vreden vseh naporov.
V naslednjih stirih dneh se rutina ponovi in moski veselo ugotovi, da je shujsal za 10 kg.
Odloci se, da bo tokrat sel do konca in naroci se 7- dnevni program "Izgubi 20kg!"
"Ste prepricani?" ga vprasa receptorka pri podjetju. "To je nas najtezji program."
"Popolnoma," odgovori navdusen moski.
No, tako naslednji dan zaslisi trkanje na vratih in ko jih odpre pred sabo zagleda misicastega crnca, ki na sebi nima nicesar razen roza tekaskih copat, okoli vratu pa napis: "Ce te ujamem, si moj!"
:D
 Obivankenobi
Hm, tale zadnji post pa mislim, da bolj spada pod rubriko šale...
Sem se kar dobro nasmejal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tole je moje skromno mnenje :wink:

Lep pozdrav!
 lenka
:D :D :D

Hja, sam paše malo neresnosti pri tej temi, a ne? :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA