Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mojcej77
Aha, Lučko!!!!
Ti si bil tisti, k je okol lomastu pa nm je streho pajsnu!!!
Jst sm bla pa glih nočna, pa sm jo komi nazaj položila.
Tko...za silo...

A mislš, da bojo porajtal??? :shock:

m
Uporabniški avatar
 Filipid
Ko bomo tortico pojedl Slika in kaj popili :beer:, potem bomo pa še kakšno zapeli in zaigrali Slika, kajne Mojcej77.

:shock: Mojca, a de so porajtal, aja kje paSlika.
Uporabniški avatar
 polžek
A je zame tudi kej placa?
Uporabniški avatar
 mojcej77
Polžek, itak, da je! Ti kr pridi!

Filipid - a maš band? :laola

m
Uporabniški avatar
 polžek
Najbrž ga še nima, ga bo pa ustanovil.Pela ti bo banda tekaškega foruma :wink:

:laola
 Ursa
Zadnje čase me čas kar preganja in preganja, tako da že pošteno pogrešam forumovsko družbo in se mi zdi tole Rolcino tortovanje super:) Zato sem si zelo želela priti... pa mi ne bo uspelo. Vsem vam želim eno lepo popoldne ob dobri tortici in fini družbi! Rolci in sonckom pa še posebej!

Lep pozdrav,

Ursa
Uporabniški avatar
 mojcej77
No, tko, za vsak slučaj, če se kdo izgubi:

040 - 660 - 837. moj telefon, v imenu državne (ne)varnosti, da ne bo kdo zalutal na kriva pota. Pridte okrog sedmih. Torte bodo tri, ena sadna, ena čokoladna in ena mešana. Če pa ne bo šlo, bomo vse skupaj vrgli v en pisker in jedli na žlico, kt žgance :wink:
Torej - danes, okrog sedmih, če pa prej ali kasneje uleti še kkšn padalec, pa tud ok. Komaj čakam, da vas vidim in da poveste, kako je blo v Radencih, pa kako se kej obračajo vaši dnevi.

pozdravček,

m (ful zmatrana od vikenda v Bohinju, ki naj bi bil namenjen počitku, izkazal se je pa ze huuuuuuuuuuuuuuuud žur. Tko da upam, da mi bo ratalo vsaj cukr dat v torto namesto soli :wink: )
Uporabniški avatar
 mojcej77
No, tko! 5rca, Nataša, Lučko, Polžek itd...(tud Staša in Simon sta se oglasila)
Upam, da ste preživeli brez hujših posledic in da vas morebitne blage prebavne motnje :shock: niso oropale zaluženega počitka. Oziroma - Lučko - da državna varnost ni utrpela nepopravljivih posledic. Aja - rožice so se že odprle in ponosno bedijo nad našim kraljestvom. Mislim, da se je še papagaj zaljubil vanje :wink: .
Sm hotla povedat, da je ful lepo, ker ste prišli.
Tisti pa, ki niste - ne se bat - mislili smo na vas in vas prešinfali sto na uro :twisted: :twisted: :twisted:
O tortah ni več ne duha ne sluha, edina sled je bila kuhinjska pipa, popolnoma pomazana s čokolado, tko da - po mojem je pobegnila skozi vodovod. Če se komu da, lahko gre po tej sledi, ampak mislim, da nima smisla. Bomo raje drugič še kkšno spekli in kkšno rekli.

m

pies:po navodilih višje sile vam lahko šele danes povem, da smo v torte zamešali tudi neke vrste špansko muhco, ki deluje v roku enega tedna. Predvidevam, da vas bo butnilo ravno nekje v Bevkah :twisted: :twisted: :twisted: :shock: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Aja!
A na tejle slikci res zgledam 20 let starejša kt v resnici???? :shock:

m
Uporabniški avatar
 5rca
mojcej77 napisal/-a:Aja!
A na tejle slikci res zgledam 20 let starejša kt v resnici???? :shock:
m

RES :wink:

Mojca, hvala tebi in tvojim za včeraj ... lepo smo se imeli, tortice so bile odlične :!: :!: Moja fanta doma se ti zahvaljujeta za oba kosa in sprašujeta, kdaj bomo tole ponovili :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Itak, da bomo ponovili!
Recimo, da naredimo kkšn Sončkov tek s TF, pol pa užgemo piknik al pa ice-cream party. Al pa kej podobnega. Lahko tečemo kr na gorenjsko do fotra, pa nardimo fotr-party.

m

pies:slikco bom pa zamenjala in dala gor kkšno, k sm stara sedem let. Pol bo glih prou. :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
mojcej77 napisal/-a:Aja! A na tejle slikci res zgledam 20 let starejša kt v resnici????

Če si v resnici stara 5 let, potem res zgledaš 20 let starejša. :shock: Sem ti že enkrat hotel povedati, kako lepa izgledaš na sliki, pa bi mislila, da se ti prilizujem. Ampak je res! :evil: Ni res, da se ti prilizujem, ampak je res da dobro izgledaš. Ne menjaj slike! :D
 Nataša
Mojca, na sliki izgledaš ravno za Fotra!! :D :D zato je pa po moje tko navdušen :D :D pa nočem bit zlobna (lepota tuki sploh ni vprašanje), sam jest sem res mislila, da si stara čez 40. zdaj se pa sama odloči, kakšen vtis hočeš dajat :D :D

pa še enkrat hvala za odličen kos torte (uradno sem pojedla samo enga!!! :!: ), tudi pri nas doma je je hitr zmanjkal, pa hvala tudi za dobro družbo in prijeten večer. pozdrav vsem v Sončku, ideja o pikniku je pa odlična, predvsem tisti del okol sladoleda. :P
Uporabniški avatar
 mojcej77
Oh, Fotr! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

sej vem, da se ne prilizuješ :wink:

sej ti si tud lep 8)

pa se ti tud jst ne prlizujem.res ne. :wink:

m

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA