Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
O.k. Lepachuzes (Lepačuzis), očitno sem narobe razumel in prehitro sklepal. Največkrat sicer treniram sam, ker težavnost in sam trening prilagodim sebi. Me pa vsekakor zanimajo težji treningi v skupini, ker daš tako ponavadi več od sebe, kot se prisiliš solo. Če boste kdaj planirali trening v poznejših popoldanskih ali celo večernih urah, ali pa med vikendi, se vam bom rade volje pridružil.

Sprejmi torej moje opravičilo, morda pa je to celo začetek novega prijateljstva.
Uporabniški avatar
 GORSKI KOZEL
Ja mi mamo tle v temle koncu dost terenov za tect vse oblike treningov okol Kamniske Bistrice,sam se Kamniski stadion nej zrihtajo pa je to to. :shock:
 muflon
Gorski kozel to se pa čisto strinjam s tabo kamniški štadion bolje stadion prijateljsva je ena sama sramota zato upam na čim prejšne ukrepanje občine in za to potrebnih organov da bomo tudi tekači s tega okoliša prišli na svoj račun.
Uporabniški avatar
 zatopek
živjo. Jaz pa mislim da bo treba počakat na čas pred volitvami.Takrat bo mogočele kaj narejenega ali pa bodo spet samo obljube :oops:
Uporabniški avatar
 Lepachuzes
uh..sam kj so še volitve...pa sj mamo bistrco pa ostalo...

tae ni panike...se ga vidmo
 TRKAČ
Lepachuzes napisal/-a:pa a si ti iz kej pobegnu...kaj ma egipt :shock: s kam. bistrco...mau si faliu...pa še tkole reklamo delat...praš admine če loh...lol

Nije reklama nego se ide na trku u Luksor 14.2.2008. pa Vas obavještavamo ako netko ide da idemo skupa da nam bude jeftiniji aranžman
Uporabniški avatar
 S625X
Ojla,jutri imamo daljsi tek v Kam.Bistrici,startamo ob 10h na parkiriscu pri gondoli za Veliko planino.
Trening naj bi trajal okol 1h45min,tempo med 4:15 in 5:00.
Vabljeni vsi pod nase zasnezene gore. :D
Uporabniški avatar
 tae
Hoj S625X, pohvalno da si začel organizirati skupinske treninge. Tisti, ki bodo trenirali pod tvojim vodstvom, bodo sigurno razturali. Jutri se mogoče vidimo, drugače sem sicer planiral trening v popoldanskih urah, ampak, kot pravim, se vam bom skušal pridružiti.

Me pa zanima še nekaj stvari:
- Ali ste na teh treningih sami gorski tekači, ali je morda tudi kakšen cestni ?
- So po hitrosti vsi blizu tebe, ali ste mogoče trening pripravljeni prilagoditi tudi najšibkejšemu členu ?
- Se za treninge dogovarjate sproti, ali imate že kaj v naprej splanirano določene dneve in ure ?
- pridete ponavadi na prizorišče že oblečeni (športna oprema) ali se tam, glede na to, da ste po tistih terenih po treningih vsi blatni ?

Mogoče boste rekli, kaj toliko sprašujem, naj raje pridem in bom že videl kako in kaj. Vendar kar ne morem iz svoje kože, da nebi vprašal kar me pač zanima.
Uporabniški avatar
 S625X
Oj,na treninge ponavadi ze pridemo obleceni za tek(v avtu obvezno oprema za preoblect po treningu).Skoraj vsi smo gorski tekaci imamo tudi duatlonca,triatlonko in taksne ki se po nekaj letni pauzi vracajo med nas.
Namen tega daljsega treninga je predvsem,da tecemo pocasi,se pogovarjamo o nacrtih za naprej,treningih,pa se zame je dobro da se ne razturam,tako da je tempo cist primeren za vsakogar,ki tece vsaj 3x na teden.

Lp Sebastjan
Uporabniški avatar
 tae
Ja, danes dopoldne sem se pridružil gorskim tekačem v Kamniški bistrici. Z mano vred se nas je zbralo 6: Sebastjan (S625x), njegova punca Mateja, Uroš (ponovni začetnik, včasih menda že hud tekač), Andrej (lanski zmagovalec Tomovega polmaratna, če se ne motim), in Matic (Lepachuzes). Aktivnega teka smo imeli točno uro 45, kot je bilo po planu. Tekli smo po okoliških gozdovih in gozdnih poteh. Menda naj bi skupno naredili cca 18 km, vendar nikakor niso bili ravninski. Na 900 mvr se je začel sneg in tudi okoliška drevesa so bela. Sam trening se mi je zdel super, saj te skupina vleče naprej. Res je, da smo se vmes tudi pogovarjali. Vesel sem, da sem zdržal od začetka do konca, čeprav so tempo ostali malo prilagodili in s tem upočasnili. Če gledamo srčni utrip sem imel po mojem jaz najvišjega in tu je bistvena razlika med dobro treniranimi in srednje dobro treniranimi. Na neki točki sem imel jaz npr.165, Sebastjan pa le 134. Na vrhu enega klanca pa celo 185. Moj povprečni čez celo progo 158, za druge dvomim, da so ga sploh kdaj dosegli 150. Te številke omenjam, ker se malo navezujejo tudi na temo "baza v praksi." Na koncu jaz prijetno utrujen, ostali pa.... Še javno, hvala za družbo in ker ste me vzeli medse.
Uporabniški avatar
 S625X
Ja kot je ze Tae opisal,smo opravili daljsi vzdrzljivostni tek po gozdnih cestah Brsnikov in po dolini Korosice naredili krog.Tempo je bil po vcerajsnji tekmi primeren,pravi balzam za noge in duso.Res da je bilo nekaterim malo tezja,ampak lahko recem,da se nihce ni predal in vsi smo skupaj koncali trening-priznam tudi jaz prijetno utrujen :D ,ja Smarna gora je opravila svoje.
Skratka uzivali smo in to je bil namen treninga. :) :) :)
Se vidimo naslednjic na kros teku,ki ga bomo imeli v torek.

Lp Sebastjan
Uporabniški avatar
 zatopek
ŽIVJO 625 in čestitke za zmago. Sijim še enkrat več dal vetra a ne.Ob 11 sem šel mimo gondole in sem videl vaše avtomobile pa sem mislil da se kaj srečamo. Pa drugič.

ajde LP
 Jožko
Ja Sebastjan pozdravljen!
Kot vidim si kar v dobri formi, tak kot včasih. Čestitke tudi iz Baške grape za zmago na Šmarni gori. Pa mal se šparej Črna prst je 1. vikend v septembru je nekaj višincev in daljincev več kot jih je bilo Š.G.
Uporabniški avatar
 S625X
Ja Jozko in Zatopek hvala,upam da se da se izboljsat formo in da bo trajala.Ja me vsako leto prepricujejo,da se udelezim teka na Crno prst,ampak takrat je ze blizina svetovnega prvenstva in posledicno hranjenje energije za ta nastop.Kdo ve mogoce pridem letos v vaso Basko grapo na ta lep tek.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA