Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
Tuareg napisal/-a:lahko pripeljem eno tolpo rokovnjačev na sladoled, bomo vse pojedl in vse popil

:nono:
Uporabniški avatar
 simi
Nataša mojo porcijo (le polovičko) ti odstopim :lol: Pa ne zato, ker ga ne maram, ga zelooo, ampak iz solidarnosti :wink:

Sončki pridem!!
 Nataša
simi napisal/-a:Nataša mojo porcijo (le polovičko) ti odstopim

:cast:
Uporabniški avatar
 simi
sej pravm...nimaš kej!!

:lol: :lol:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Živjo, Lučko!
Jst se čist strinjam s tabo. Prvič - proga bi bila res lahko krajša. Drugič - res ne gre za tekmovanje, ampak za druženje. Tretjič - gre še za nekaj zelo pomembnega, kar se je uresničilo v Sežani, namreč, gre za omogočanje izkušnje teka nekomu, ki ne more teči. In sicer tako, da skozi nas doživi drugačno hitrost, prav poseben veter v laseh, sliši dihe za hrbtom, prispeva s spodbujanjem, čuti tresenje vozička...skratka - toliko "pade not", da se meja med tem, kdo teče, eden ali dva, lahko tudi popolnoma zabriše. Včeraj recimo sem plesala s prijateljem na Usher-jev Yeah! in čeprav je na vozičku, me je metal pod strop plesne dvorane...ker je zaprl oči, se posvetil mojemu plesu, ki ga je čutil skozi moje roke in pustil, da ga peljem v svoj svet, ki mu je bil doslej na nek način nedostopen. Cel svet je bil najin, pa čeprav sva plesala 5 minut na dveh kvadratnih metrih.
In to je pomembno - nekomu omogočiti doživeti nekaj, česar še ni doživel. To je to. Na koncu potem itak ugotoviš, da si tisto nekaj neizrekljivo lepega doživel tudi ti. In če to lahko doživimo skupaj, z našimi dediči, prijatelji itd., še toliko bolje. Pa če smo le trije al pa milijon.

m
 Nataša
Mojca, ti si res ena stara duša, na pozitiven način seveda. spoštujem take ljudi, kot si ti. Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA