SE OPRAVIČUJEM - AMPAK OČITNO SEM DOLŽNA ODGOVOR MIROTU:
Citiram:
"Doktor Škof , pa je pač začel pisati ponovno za začetnike , zato ne moreš reči , da se je revija poslabšala."
Očitno me nisi razumel, morda še kdo tudi ne, zato se ponovno oglašam. In ker ne trpim sprevračanja dejstev in besed. Ne trdim, da se je revija poslabšala, ker je začel pisati dr. Škof. To se je zgodilo postopoma nekje od konca lanskega leta, začetka letošnjega. Kar se tiče tekaške tematike ! Na to sem želela opozoriti! V upanju, da bo Polet spet na nivoju, kakršen je bil. In glede na članka dr. Škofa nisem ravno euforična - verjamem pa, da si bom v Poletu še osveževala spomin, kaj več - roko na srce - v zadnjem času tudi ni bilo mogoče. Kar se novih pristopov treniranja teka tiče - bomo pa še videli. Pustimo se presenetiti. Kako - bomo pa videli, kot pravi Kalček. Upam, da nas bo tudi on razveselil še s kakšno reportažo - njegov stil pisanja mi je resnično všeč.
Sicer pa pravijo, vsaka stvar je za kaj dobra. Tudi tale "luft" v Poletu. Jaz sem prav gotovo zaradi iskanja dobrih tekaških informacij pristala na Forumu.
Citiram: "Ozadja , zakaj je prenehal pisati Beno pa ne mislimo raziskovati mar ne."
- halo

- pravzaprav nas nič ne briga! Lahko pa rečem, da je bil v svojem poslu odličen, ne samo na papirju, tudi v tekaških copatih. Prav s svojim zgledom je moji družini, predvsem hčerkama, dal odličen zgled. Ko smo v Trstu tekli štafeto, sta obe stali celo uro z odprtimi usti in se Benotu nista mogli načuditi. Tak tek je umetnost. In sedaj bi obe radi tekli kot Beno, ne kot Jolanda Čeplak ali Mutola. Zanimivo, kajne ? Prav zato bomo vsi pogrešali njegove članke.
Pravzaprav je bil dvojec Kališnik - Piškur odličen ! Oba sem spoznala kot članica tekaške ekipe. In oba se mi zdita enkratna človeka. Beno bolj po tekaških in strokovnih vprašanjih, Kališnik pa nas je znal prav prijetno prizemljiti - kot nekakšen dušni pastir. Res hvala obema ! Sicer pa da ju ne opevam preveč, že od enih tem sem napisala, da sta moja "kandidata za predsednika".
Upam, da bo novi partner primerna zamenjava. Bo imel pa težko delo . Dr. Škofu želim veliko uspeha in sreče. Saj jo bo potreboval.
Glede zamere Miro pa ni problema. Priznam pa, da si mi rahlo dvignih lasne korenine.
Fino bi bilo, če bi Kališnik malce razmislil o samostojni tekaški reviji !
Glede na debato pa mislim, da se nam spet obeta zanimivo tekaško branje. Prav fino bo spremljati nove tekaške ekipe ! Navijam za TF!
Pa lep pozdrav vsem skupaj !