Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Fotr
ero kalčku napisal/-a:...itak pa se morava še vsest...

Predlagaj mu, da bi v Poletu odprli tekaško rubriko kot neke vrste pisma bralcev (tekačev), bogata baza je na razpolago v TF! Samo izbrati je treba.
Uporabniški avatar
 miro
Hojla Kalček
Tisto tvoje poročilo o kolesarjenju -Robiča in o občutkih spremljevalne ekipe je ena najboljših stvari katere sem prebral. Res si napisal carsko.
Še odgovor Močki
Veš Močka tudi jaz sem začel kupovati slovenske novice ravno zaradi Poleta in člankov glede teka in kolesarjenja, čeprav sem večino napisanega že prej prebral v drugih medijih, sem vedno našel kaj novega , ali pa se mi je razjasnila kakšna stvar , ali pa sem samo osvežil spomin.
Doktor Škof , pa je pač začel pisati ponovno za začetnike , zato ne moreš reči , da se je revija poslabšala.
Sedaj lahko mnogo izveš na našem "TF" ,saj je tu mnogo tekačev , ki ti bo znalo svetovati , ali pa ti posredovati kakšen naslov , kjer se boš lahko poučila o temi , ki bi jo rada spoznala.
V Poletu , pa si boš lahko osveževala spomin in spoznavala nov pristop k treniranju teka.
Ozadja , zakaj je prenehal pisati Beno pa ne mislimo raziskovati mar ne.
Pa brez zamere!
Lp
Miro
 Warp
Pisuka jst pa nism prebrau tega clanka. Mora bit res hut k ga vsi tok hvalte. A bi se dal pridt kako do njega? al pa ce mi kdo pove v katerm Poletu je biu, ga bom kje najdt. THX

LP URoS
 Gost
Živjo. Članek RAAM je pri Eru.

Sicer pa: kdo od T Forumovcev se bo prijavil k dr. Škofu za vadbo za 21 km? Oziroma: kdo bo prepričal začetnike, da se mu pridružijo? Ali pa bo najbolje, da se poleg 20 izžrebanih za Poletovo akcijo zmenimo tako, da se T Forumovci sami dogovorite in med seboj izberete deseterico, ki bi sodelovala pri naši novi zgodbi (se pravi 20 +10)? Eden bi bil lahko Fotr, glede na njegovo nadarjenost za pisanje, ki bi potem lahko T Forumovce v živo in po spletu obveščal, kako stvari tečejo. Ampak, pozor: če bo tako dobro pisal, ko šlo kmalu za Poetovo in ne za Poletovo akciojo, se mi zdi ...
LP Primož

P.S:
Glede na to, da z Erom in Žigo skupaj priprvljamo Slovenski ženski tek, se mi zdi ideja (mislim, da jo je rodil nekdo, ki se je podpisal kot Milkec), da bodo moški tekli prej in bili redarji - naravnost genialna.Tako nas ženske ne bodo morle do konca poraziti, po svoje pa bomo dokazali, da smo izjemoma lahko tudi koristni ...
Uporabniški avatar
 vidkul
Oj!
Jaz se prav gotovo bom prijavil. Moj tekaški staž je šele 20 dni. Enkrat je treba začet, čeprav sem bil malo skeptičen prej ker mi tek ni bil kaj preveč všeč :) a z vsakim dnem navdušenje raste.

lp vid
Uporabniški avatar
 runner
kdo od T Forumovcev se bo prijavil k dr. Škofu za vadbo za 21 km?

jaz! jaz! ... lahko jaz!?... :-)
pa se dedica (10 let) pripeljem

runner
Uporabniški avatar
 Fotr
kalcek napisal/-a:...Eden bi bil lahko Fotr, glede na njegovo nadarjenost za pisanje, ki bi potem lahko T Forumovce v živo in po spletu obveščal, kako stvari tečejo. Ampak, pozor: če bo tako dobro pisal, ko šlo kmalu za Poetovo in ne za Poletovo akciojo, se mi zdi...

Najlepša hvala, to pa je tudi eno večjih priznanj, ki sem jih dobil za moje pisno čvekanje. Samo nekaj je, po eni strani bi res rad videl, da bi enkrat treniral pod res strokovnim vodstvom, ampak počutje in vse ostalo kaže, da letos še ne bom sposoben preteči 21 km. Pri teh letih gre regeneracija bolj počasi, zato so tudi ostale stvari upočasnjene. Pa še iz Jesenic v Ljubljano se voziti tako pogosto, skorajda ne znese (ejga, Gorenc). Zato bi raje videl, če bi izbrali koga drugega, čeprav sem zelo počaščen zaradi predlaganja, ampak pač tako je. Glede opisov je na forumu še veliko tekačev, ki znajo krasno opisati tek, recimo Runner, ki je opisal tek v Bevkah, dpop, ki je opisal Cooperjev tek, pa Nataša, pa Mojcej, Tjaša, Lučko z opisom teka v Sežani, skratka mnogo jih je, da ne bom koga izpustil. Ko sem že pri tem, predlagam, seveda če je možno, v Poletu eno rubriko o doživetjih članov TF, zagotovo bo dobro brana, kot so vsa pisma bralcev, tukaj pa ne bodo pisali samo bralci, ampak bralci tekači. Baza teh doživetij na TF pa je skorajda neskončna. Na Polet imam lep spomin in mi veliko pomeni, zato bi rad videl, da bi ga bralo čimveč ljudi. No ja, pa sem se spet zapisal. Pa še en angram:

POLET: TOPEL OPLET LEPOT
 Gost
Fotr, malo še premislite, jaz mislim, da bo šlo: kot prvo - 21 km je za vas sigurno prava stvar. Kot drugo: Jesenice so blizu. Saj je še čas.
No, če ne boste mogli vi, pa kdo drug. Ni problema.
Večja težava je s kotičkom za T Forumovce v Poletu, prostora manjka, čeprav je dobra ideja. Bolje bo, če v Poletu predstavimo T Forum (in to boste storilivi, Fotr!), na svoj način, pa vas bodo ljudje iskali sami. V živo in po spletu. Evo: 70 vrst, tako kot znate. Adijo, gre z glavo v naravo, da se spet malo učlovečim.
Anagram je lep.

Pozdrav PRIMOŽ
 Nataša
eno vprašanje za Primoža, se že vnaprej opravičujem, ker nimam res blage veze, kako se sestavlja cajteng. Ampak! da ni placa!!! mislim, da bi brez vicev lahko tudi preživeli, kolumna na zadnji strani je zadnje čase bolj zapolnjevanje prazne strani, pa tudi predstavitve avtomobilov bi mogoče brez večjih izgub skrajšali. modni predlogi za moške...no, ja, verjetno plačana reklama??

Kako deluje to deljenje prostora?
 Gost
Za rep si me še ujela, se dobesedno nalagam za skok v Kvarner. Rekreaciji je v Poletu namenjenih osem strani, ki so porazdeljene med tek, hojo s palicami, fitnes, pa gibalno mentalne vaje in zdravje. In še kolo pride ...Malo kolobarimo, a žal prostora ni dovolj. V zadnjih letih je marsikdo rekel, da je preveč teka in premalo drugega - misliti moramo na vse, vsako miganje je ok, ne le tisto, ki nam je najbolj všeč (recimo pri meni kolo, tek in boks).
Car ima tudi prav, kako razmišljajo tržniki, ampak hvalabogu sem pri urednikovanju odgovoren bralstvu in ne marketingu, čeprav gre včasih na nož.

Je pa tako, da časopis brez oglasov ne more živeti - stvar higiene pa je, koliko je v njem redakcijskega dela in koliko oglasov in PR-jev.

Pozdrav
Primož
Uporabniški avatar
 Car
Kalček.....držim pesti za čim bolj "higieničen" Polet.......sicer mislim, da Poletovci dobro opravljate svoje delo......ven bi vrgel edino tiste članke o gostilnah, ker jim ima že čisto vsak časopis in ne predstavljajo več tržne niše....kakorkoli...NADALJUJTE S SVOJO VIZIJO..... :laola
 mojA
SE OPRAVIČUJEM - AMPAK OČITNO SEM DOLŽNA ODGOVOR MIROTU:

Citiram:
"Doktor Škof , pa je pač začel pisati ponovno za začetnike , zato ne moreš reči , da se je revija poslabšala."

Očitno me nisi razumel, morda še kdo tudi ne, zato se ponovno oglašam. In ker ne trpim sprevračanja dejstev in besed. Ne trdim, da se je revija poslabšala, ker je začel pisati dr. Škof. To se je zgodilo postopoma nekje od konca lanskega leta, začetka letošnjega. Kar se tiče tekaške tematike ! Na to sem želela opozoriti! V upanju, da bo Polet spet na nivoju, kakršen je bil. In glede na članka dr. Škofa nisem ravno euforična - verjamem pa, da si bom v Poletu še osveževala spomin, kaj več - roko na srce - v zadnjem času tudi ni bilo mogoče. Kar se novih pristopov treniranja teka tiče - bomo pa še videli. Pustimo se presenetiti. Kako - bomo pa videli, kot pravi Kalček. Upam, da nas bo tudi on razveselil še s kakšno reportažo - njegov stil pisanja mi je resnično všeč.
Sicer pa pravijo, vsaka stvar je za kaj dobra. Tudi tale "luft" v Poletu. Jaz sem prav gotovo zaradi iskanja dobrih tekaških informacij pristala na Forumu.

Citiram: "Ozadja , zakaj je prenehal pisati Beno pa ne mislimo raziskovati mar ne."

- halo :!: :?: - pravzaprav nas nič ne briga! Lahko pa rečem, da je bil v svojem poslu odličen, ne samo na papirju, tudi v tekaških copatih. Prav s svojim zgledom je moji družini, predvsem hčerkama, dal odličen zgled. Ko smo v Trstu tekli štafeto, sta obe stali celo uro z odprtimi usti in se Benotu nista mogli načuditi. Tak tek je umetnost. In sedaj bi obe radi tekli kot Beno, ne kot Jolanda Čeplak ali Mutola. Zanimivo, kajne ? Prav zato bomo vsi pogrešali njegove članke.
Pravzaprav je bil dvojec Kališnik - Piškur odličen ! Oba sem spoznala kot članica tekaške ekipe. In oba se mi zdita enkratna človeka. Beno bolj po tekaških in strokovnih vprašanjih, Kališnik pa nas je znal prav prijetno prizemljiti - kot nekakšen dušni pastir. Res hvala obema ! Sicer pa da ju ne opevam preveč, že od enih tem sem napisala, da sta moja "kandidata za predsednika".

Upam, da bo novi partner primerna zamenjava. Bo imel pa težko delo . Dr. Škofu želim veliko uspeha in sreče. Saj jo bo potreboval.

Glede zamere Miro pa ni problema. Priznam pa, da si mi rahlo dvignih lasne korenine.

Fino bi bilo, če bi Kališnik malce razmislil o samostojni tekaški reviji !

Glede na debato pa mislim, da se nam spet obeta zanimivo tekaško branje. Prav fino bo spremljati nove tekaške ekipe ! Navijam za TF!
Pa lep pozdrav vsem skupaj !
Uporabniški avatar
 Matej
Fotr napisal/-a:Najlepša hvala, to pa je tudi eno večjih priznanj, ki sem jih dobil za moje pisno čvekanje. Samo nekaj je, po eni strani bi res rad videl, da bi enkrat treniral pod res strokovnim vodstvom, ampak počutje in vse ostalo kaže, da letos še ne bom sposoben preteči 21 km. Pri teh letih gre regeneracija bolj počasi, zato so tudi ostale stvari upočasnjene. Pa še iz Jesenic v Ljubljano se voziti tako pogosto, skorajda ne znese (ejga, Gorenc). Zato bi raje videl, če bi izbrali koga drugega, čeprav sem zelo počaščen zaradi predlaganja, ampak pač tako je. Glede opisov je na forumu še veliko tekačev, ki znajo krasno opisati tek, recimo Runner, ki je opisal tek v Bevkah, dpop, ki je opisal Cooperjev tek, pa Nataša, pa Mojcej, Tjaša, Lučko z opisom teka v Sežani, skratka mnogo jih je, da ne bom koga izpustil. Ko sem že pri tem, predlagam, seveda če je možno, v Poletu eno rubriko o doživetjih članov TF, zagotovo bo dobro brana, kot so vsa pisma bralcev, tukaj pa ne bodo pisali samo bralci, ampak bralci tekači. Baza teh doživetij na TF pa je skorajda neskončna. Na Polet imam lep spomin in mi veliko pomeni, zato bi rad videl, da bi ga bralo čimveč ljudi. No ja, pa sem se spet zapisal. Pa še en angram:

POLET: TOPEL OPLET LEPOT

Fotr, saj vem, da nimam pravice, ampak vseeno.

Ponudba kalcka je res polna spoštovanja do tebe. In prav je, da veš, da bi bili vsi iz TF neizmerno veseli in ponosni, če se bi pridružil ekipi, dosegel zaželjeni cilj, zraven pa še kaj napisal. Ali pa ravno obratno: kaj napisal, zraven pa dosegel še zastavljeni cilj. Vsi verjamemo vate. Premisli še enkrat.

Kaj pa ostali iz TF, kakšno je vaše mnenje. Dajmo, Fotr rabi malo vzpodbude!
 dpop
JEST SEM TUDI ZA FOTRA

Fotr je pravi "piarovec" TF-ja...

Dejmo se ostali.... NAVIJAJMO ZA FOTRA

LP Darko

P.S. ostali (z mano na celu) smo tukejle itak "cvekaski forum"...
fotr pa zna besede v meso spremeniti... AMEN
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA