Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Če sem te prav razumel Kovit, sedaj eno leto (365 dni) ne boš tekel :roll: :? :lauf: , jah škoda, ampak spoštujem tvoj odločitev in ti želim obilo športnih užitkov na kolesu ali v kakšnem drugem športu...
Upam, da se še kaj vidiva, pa ne samo pred trgovino... :shock: :D

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 skrb
Oj!
Tole me pa spominja na shujševalne kure enkrat z pa drugič brez mesa .
In vsaka še tako nora ideja o hujšanju pritegne neko število somišljenikov.
Zdej pa manjka samo še to, Kovit, da objaviš , da ne tečeš in zgubljaš kile .
Bijim se , da se bo število tekačev takoj usulo .
:argue:
Lp,
Uporabniški avatar
 grb
Hvala vsem za cestitke.

@kovit: se tvojega predloga najbrz ne bom drzal :) Bom nadaljeval kar po starem. No ja, zdej pred LM malo "pocivam" tako da so kilometrine malo manjse.

@zajc: ej da ti se rijeci pozlatile :) No pa tudi ce ne, ne bo panike. Sicer se bom probal drzat miroR, ce mi bo uspelo. Ce ne, pa se bom potrudil, da me ZdravkoC in Inot ne ujameta :) no ce rata eno ali drugo bo verjetno PB.
Bravo grb, zanimiv projekt, še boljša izvedba :cast:

Naj ti bodo tekaški dnevi, vsak posebej, v užitek in veselje :D

Sam sem pred leti, tam med 97-99, skupaj spravil okrog 800 neprekinjenih tekaških dni, menda se je nabralo okrog 10.000km...Potem me je minilo, ker sem nabijal tistih par kilometrov za statistiko tudi v dnevih, ko za to res ni bilo potrebe (pred maratoni, s prehladi, manjšimi poškodbami...)...in ko sem se osvobodil niza, sem spet dobil veselje za tek :D
Uporabniški avatar
 grb
Rollback napisal/-a:Bravo grb, zanimiv projekt, še boljša izvedba :cast:

Naj ti bodo tekaški dnevi, vsak posebej, v užitek in veselje :D

Sam sem pred leti, tam med 97-99, skupaj spravil okrog 800 neprekinjenih tekaških dni, menda se je nabralo okrog 10.000km...Potem me je minilo, ker sem nabijal tistih par kilometrov za statistiko tudi v dnevih, ko za to res ni bilo potrebe (pred maratoni, s prehladi, manjšimi poškodbami...)...in ko sem se osvobodil niza, sem spet dobil veselje za tek :D

Ej :cast1: :cast1: svaka cast. No mene za enkrat se nic ne mineva in dokler bo trajalo bo pac trajalo. Sej ni da bi se kje na koncu videl kak pokal ali bog ne daj denarna nagrada :lol:
 kovit
Obivankenobi napisal/-a:Če sem te prav razumel Kovit, sedaj eno leto (365 dni) ne boš tekel :roll: :? :lauf: , jah škoda, ampak spoštujem tvoj odločitev in ti želim obilo športnih užitkov na kolesu ali v kakšnem drugem športu...
Upam, da se še kaj vidiva, pa ne samo pred trgovino... :shock: :D

Lp! :wink:

čist narobe si tole razumel Obi; 365 dni brez teka sem jaz predlagal grb-u, kajti to je za tekače njegovega kova nedosegljiva naloga
:)

skrb...ne , brez teka ni hujšanja to se ve. :wink:
Uporabniški avatar
 zigzag
V novem letu 2010 bom tudi jaz prestopil med "streakerje". Do koder bo pač šlo...
Uporabniški avatar
 grb
zigzag napisal/-a:V novem letu 2010 bom tudi jaz prestopil med "streakerje". Do koder bo pač šlo...

Drzim pesti da ti bo slo cim bolje. Ce bos imel kdaj vsega poln k.... se oglasi tu gor, pa dobis kako spodbudno besedo. Jaz imam danes 434.

Mogoce pa kdaj udariva se kak skupni trening.

G.
Uporabniški avatar
 grb
483

Tale zima se vleče že hudo dolgo. Če je bil pravi užitek tekat po prvem novozapadlem snegu, mi sedaj že prav prijetno preseda. Tudi mraz, ki me sicer ne moti, je zadnje čase povsem odveč. Bojda naj bi maškare pregnale zimo, tako da pustimo se presenetiti :)

Vsaj dnevi se daljšajo,kar je vsaj nekaj pozitivnega na vsej stvari. Glede na to, da smo v zimskem času praktično celi beli dan v službi, mi je lučka že skoraj prirasla na čelo :twisted:

No naj bo dovolj jamranja o vremenu. Nekoliko sem si olajšal dušo :) Kljub vsem vremenskim prilikam in neprilikam, se še vedno vsak dan podim po okoliških cestah.

Zigzag, kako je pa kaj s tvojim streakom?

G.
Uporabniški avatar
 grb
500

Danes sem dopolnil 500 dni :lauf: brez pavze :) :bum:

V tem casu sem pretekel 5.936 km in za to porabil 509 ur 5 minut in se neko malenkost :juhuhu: Vsekakor gre precej zahvale mojim druzinskim clanom da se zardi mojih ur odsotnosti nismo prevec :argue:

Odgaral 2 uradna maratona in se par le teh za trening. Prvic sel cez mejo 50 km.

Od tega je bilo 225 tekov z zacetkom pred 6:00

Vse skupaj se jutri nadaljuje z enim PST krogom.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA