zdaj pa veselo v novo leto...365 dni brez teka
, jah škoda, ampak spoštujem tvoj odločitev in ti želim obilo športnih užitkov na kolesu ali v kakšnem drugem športu...
Rollback napisal/-a:Bravo grb, zanimiv projekt, še boljša izvedba![]()
Naj ti bodo tekaški dnevi, vsak posebej, v užitek in veselje![]()
Sam sem pred leti, tam med 97-99, skupaj spravil okrog 800 neprekinjenih tekaških dni, menda se je nabralo okrog 10.000km...Potem me je minilo, ker sem nabijal tistih par kilometrov za statistiko tudi v dnevih, ko za to res ni bilo potrebe (pred maratoni, s prehladi, manjšimi poškodbami...)...in ko sem se osvobodil niza, sem spet dobil veselje za tek
svaka cast. No mene za enkrat se nic ne mineva in dokler bo trajalo bo pac trajalo. Sej ni da bi se kje na koncu videl kak pokal ali bog ne daj denarna nagrada Obivankenobi napisal/-a:Če sem te prav razumel Kovit, sedaj eno leto (365 dni) ne boš tekel![]()
![]()
, jah škoda, ampak spoštujem tvoj odločitev in ti želim obilo športnih užitkov na kolesu ali v kakšnem drugem športu...
Upam, da se še kaj vidiva, pa ne samo pred trgovino...![]()
![]()
Lp!
zigzag napisal/-a:V novem letu 2010 bom tudi jaz prestopil med "streakerje". Do koder bo pač šlo...
brez pavze
Vsekakor gre precej zahvale mojim druzinskim clanom da se zardi mojih ur odsotnosti nismo prevec
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA