Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Misho76
Cestitke, znanje je poleg zdravja najvecje bogatstvo cloveka :clap: Iskreno, jaz sem se od hondritov in hondrul naprej izgubil :lol:
 buba80
Čestitke!!! Mi boš za stimulacijo, me čaka še ena diplomica, ki jo že preveč vlečem zaradi pomanjkanja časa :)

Sicer pa prevajalka za ruščino, hrvaščino in srbščino. Manj aktivna na forumu, bolj v teku :)
Uporabniški avatar
 čara
Trenutno za blagajno v mercatoreju, kmalu na zavodu, še vedno pacam izpite in diplomo za socialno delavko...čedalje bolj zaljubljena v Scanio (morebiti me oreng prime pa nardim izpite in furam kamion) :P
Uporabniški avatar
 tae
Dva se stepeta, pride policija, da naredi zapisnik, vpraša enega:

Kaj ste po poklicu?

Ta odgovori: nisam ja poklicu, sosed je poklicu. :D

Ja, ja vem, to je resna tema. :--
Uporabniški avatar
 ris9
BRAVO Tae. Se mi ne da brat za nazaj ampak ne vem kako je taka tema sploh zašla na tale forum. A poklic se povezuje s tekom??
 matsel
Inšpektor III (1.150 neto z vsemi dodatki - na delovno dobo, brez malice in prevoza) :(
Zato pa s tekom nafilam baterije :)
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Temo sem jaz odprl, pred petimi leti, in če bi prebrali prvi post, ne bi prišlo do te debate:

Naslov teme je preprost: S čim se ukvarjate v "profesionalnem" življenju, da vseeno najdete čas za tek?

In nikakor ne kdo ima višjo izobrazbo.

lp,

bojan
Uporabniški avatar
 MihaPR
Bojan Ambrožič napisal/-a:In nikakor ne kdo ima višjo izobrazbo.

Sploh pa ne o tem, kdo ima x € neto,bruto brez malice in prevoza :twisted:
 skorc
frirajdr napisal/-a:Se strinjam,tema za samopovzdigovanje in prepucavanje egov s raznimi prof. dipl.ing, dr. mag.

In očitno tema za kvazi samopomilovanje tistih, ki takih nazivov nimajo...

Takole pravim sam:"Lepo okranclan list papirja še ne naredi doktorja in tudi akademska titula ne človeka. So stvari, ki jih jih je treba osvojiti prej, predno...". Ko se te stvari osvojijo, pa se tudi titule same pojavijo - vsaj v razvitem svetu je tako običajno.

Tragično v tej deželi je to, da se ponižuje in zaničuje vse tiste, ki si na pošten način trudijo osvojiti te stvari. Obratno se z akademskimi titulami poveličuje in nagrajuje politične veljake, ki so si te titule vse prej kot trdo prislužili.

In zato, ker se zaničuje tiste, ki bi znali, bi radi in bi lahko - in ploska tistim, ki "....", tudi Slovenija je tam kjer je.

Hura, hura, hura! :clap:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA