Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 PeterM
(
Maryet napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:
Maryet napisal/-a:Tudi jaz pridem :D

OK za stoje na glavi pa tako, kaj pa pevca ne boš vzela zraven 8) saj veš da zna bit harmonika na Čemšeniški :lol: Spet bo lušno.

Boš pa ti namesto njega zapel... :lol:)

-------------------------------------

Kakšno stojo na glavi lahko prispevam še sam.
Zapel pa v dobro vseh prisotnih ne bom. :lol:
Uporabniški avatar
 semjul
:D

število pofočkanih udeležencev se je povzpelo na 17 :D Kdor omahuje, le pogumno, zasavski hribi in ljudje prenesejo ogromno, tako da :laola

Bom držal za besedo vse tri, za stojo in petje in tabolš fotoaparat vzamem s sabo, da bomo dokumentirali :lol:

Loni, prim Marjana za uhe in ga pripelji jutri :--
Maja zdej pa ni več mrzl, v takem vremenu je škoda kuro skubit :wink:
Uporabniški avatar
 Cicko
Živijo,

kratko poročilce:

Super dogodivščina v fajn družbi s "strogim" vodnikom :D
Pretežno gozdnata pot z izredno lepimi razgledi po revirskih krajih in odličen štrudel na Čemšeniški, njam :D
Turističen tempo z veliko postanki nam je postregel s časom 9:50

Pohvale Sejmulu za dobro organizacijo in vodenje :laola

Super trening za Istro :wink:
Se še vidimo!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
:--(
Kak je že reko oni na radio siti "daj še dve kili pepela" in res se moram malo posipati.
Za nič na svetu ne bi izpustil takšne akcije ... žal
... najprej se me je lotila ena kita v dimeljskem delu, sicer na levi nogi, potem pa je več nisem čutil, zaradi prehlada, ki me je dokončno zadržal doma. Nameraval sem zraven, vendar z več kot 10 utripi višjim pulzom v mirovanju nisem hotel mantrati srca 10 ur, čeprav je bila z aspirini temperatura za cent pod 37.
Žal mi je, da nisem mogel zaigrat ene na orglice, čeprav o orglicah nimam pojma, peti sploh nikdar nisem znal in vendar bi bili mi vsi skupaj odličen orkester, kakor je vedno, kadar prevzame vajeti Semjul.
Vem, opravičila ni, pepela je zmanjkalo, lahko pa vam vsem čestitam za lep dan, ki ste ga preživeli. In ne pozabite, drugič bo še bolj originalno, ker bo Leon organiziral nekje fajnštruc, ali kako se že reče onemu zlatemu soncu.

Istočasno dajem podporo zasavskim rudarjem, ki so te dni spet na giljotini.
Uporabniški avatar
 semjul
natasa napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:fajnštruc, ali kako se že reče onemu zlatemu soncu.

Funšterc :)

http://sl.wikipedia.org/wiki/Fun%C5%A1terc

Tu imaš recept, da ga boš lahko naslednjič s sabo prinesel :-- !

:wink:

k temle receptu bi dodal komentar, mleko je bila bolj izjema kot pravilo, največkrat pa se je našlo v špajzu (shrambi) le kakšno jajce od domačih kur in vreča moke. Tako se je peklo kar se je imelo. Seveda pa brez črnega kufeta ni šlo (proja). :D
 klas
hejho kameradi!! Za nami je odlična sobota na Knapovski poti. :clap:

:D Na 24ur bi sigurno zapisali: " Vest o številčno rekordnem teku po Knapovski se bliskovito širi po omrežjih. 20 tekačev in 5 psov tega dogodka zlepa ne bo pozabilo. Semjul je že na startu šokiral ter ženam za 8.marec poklonil nageljčke. Nato pa jo je semjul le pokazal ! Seveda gre za Knapovsko pot, ki je zrasla globo v intimnosti, danes pa jo pozna že skoraj cel svet. Udeleženci so obnemeli, saj je semjul marsikdaj razgalil več kot je želel, namreč poleg cele Knapovske poti je udeležencem pokazal tudi zanimive variante in marikatero zanimivost s poti. Vsi udeleženci so uspešno pretekli 46km z več kot 2km vzpona. Odlično organiziran dogodek je pospremila dobra volja, lepo vreme in izjemne vedute. Intuziazmu TF in dobri volji do teka se čudi ves svet. " :D :D

:laola

no jaz pa še dodajam: bilo je zares prijetno druženje v odlični družbi, tako da hvala Leonu za idejo in organizacijo. Zasavje je res lepo in visokovredna planinsko tekaška destinacija.

pa še kdaj :juhuhu:
 AinE
Mislim, da je prva tradicionalna osmomarčevska edicija po Knapovski poti v celoti uspela, saj smo vsi udeleženci v Sejmulovem turističnem tempu v napovedanem časovnem okviru uspešno opravili s celotno potjo. :D
Vreme je bilo naročeno, družba najboljša, vodič odličen.
Cicko napisal/-a:... odličen štrudel na Čemšeniški, njam :D
Na Mrzlici je bil boljši. :--

Prve ne pozabiš nikoli! :wink:
SREČNO! E.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA