Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 banANA
Včeraj dobra 10ka .... je bilo treba kar lavfat, da smo se grel :) So mi zelo všeč tile teki s čelno svetilko na glavi. Včeraj je zelo prav prišla ... lune namreč ni bilo nikjer.
Uporabniški avatar
 koala
pinkfloyd napisal/-a:Ta teden so jutranji teki čudoviti. Hudi minusi naredijo polja snežno bela, podlaga je trda, luna prikazuje zanimivo igro senc v gozdovih in potem te za nagrado pri pogledu skozi okno izpod tuša čaka sončni vzhod

Sem pa tja pa življenje dobi svoj smisel :D

Sedaj sem pa dobila motivacijo in komaj čakam, da bo jutri nov dan in da preverim kakšen je res občutek teči v bolj hladnem. Do sedaj sem med zimo kar prekinila s tekom in morda se letos opogumim in uspem obdržati kondicijo do pomladi.
Uporabniški avatar
 pajo
koala napisal/-a:
pinkfloyd napisal/-a:Ta teden so jutranji teki čudoviti. Hudi minusi naredijo polja snežno bela, podlaga je trda, luna prikazuje zanimivo igro senc v gozdovih in potem te za nagrado pri pogledu skozi okno izpod tuša čaka sončni vzhod

Sem pa tja pa življenje dobi svoj smisel :D

Sedaj sem pa dobila motivacijo in komaj čakam, da bo jutri nov dan in da preverim kakšen je res občutek teči v bolj hladnem. Do sedaj sem med zimo kar prekinila s tekom in morda se letos opogumim in uspem obdržati kondicijo do pomladi.

Nič bat. Ti samo uživaj pa bo.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA