Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Tajataja
Hvala organizatorju za odlično izpeljan dogodek, vsem sotrpinom za odlično družbo, kuharicam za odlične dobrote in univerzumu za prekrasno vreme. Kar se mene tiče, je bil dan popoln. :clap:

Vsega je bilo, najbolj pa mi bo v spominu ostal pogled, ki se je v zadnjem kilometru odprl na pretečeni "zasavski venček". Ko sem v enem pogledu zajela pretečene vzpone in spuste, sem si rekla samo še: "Svaka nam čast!" :clap:
Nazadnje spremenil Tajataja, dne 09 Mar 2014, 15:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Še jaz imam nekaj za dodati na to temo kljub temu, da se dogodka nisem udeležila. Dolgo sem se odločevala, če bi šla ali ne, na koncu sem se odločila, da grem. K sreči nisem nikomur sporočala, da pridem, ker mi je uspelo prespati budilko in z mojim izletom ni bilo nič. Kljub temu sem se odločila, da naredim svoj lokalni krog, ki vključuje tudi Mrzlico. Na Mrzlici sem bila okoli 14.00. Ker nisem vedela, v kateri smeri greste, sem po tihem upala, da vas mogoče srečam tam, a to se žal ni zgodilo.

Vidim, da ste se imeli res lepo in upam, da se mi kdaj drugič uspe pridružiti. Tudi jaz sem se imela lepo, čeprav mi je bilo malo žal po tekaški družbi. Pa drugič. Še fotka s Kalam in z Mrzlice (pogled proti Čemšeniški).
Priponke
photo2.jpg
photo2.jpg (71.77 KiB) Pogledano 6536 krat
photo1.jpg
photo1.jpg (97.2 KiB) Pogledano 6550 krat
Uporabniški avatar
 semjul
MančaPomaranča napisal/-a:Še jaz imam nekaj za dodati na to temo kljub temu, da se dogodka nisem udeležila. Dolgo sem se odločevala, če bi šla ali ne, na koncu sem se odločila, da grem. K sreči nisem nikomur sporočala, da pridem, ker mi je uspelo prespati budilko in z mojim izletom ni bilo nič. Kljub temu sem se odločila, da naredim svoj lokalni krog, ki vključuje tudi Mrzlico. Na Mrzlici sem bila okoli 14.00. Ker nisem vedela, v kateri smeri greste, sem po tihem upala, da vas mogoče srečam tam, a to se žal ni zgodilo.

Vidim, da ste se imeli res lepo in upam, da se mi kdaj drugič uspe pridružiti. Tudi jaz sem se imela lepo, čeprav mi je bilo malo žal po tekaški družbi. Pa drugič. Še fotka s Kalam in z Mrzlice (pogled proti Čemšeniški).

Manča, pa naslednjič, letošnji udeleženci so bili soglasni da potepanje po Knapovski postane
tradicija in vedno bolj se nagibam k temu, da jih ubogam. Seveda, če bo odziv. Si pa posredno kriva, da je Srečko kot edini moški prejel nageljček. Je bilo udeleženk premalo, stran pa ne bomo metali :lol:
Uporabniški avatar
 PeterM
To je bil zelo lep dan. Poklon Semjulu za uspešno menedžiranje dvajsetih tekaško pohodniških navdušencev in petih štirinožcev.
Navdušen sem nad Ireno, ki mi je dovolila takšno obliko darila za 8. marec. Potem je suvereno in zadovoljna prišla okoli.
Tekaška družba je bila prijetna. Sem se naklepetal s sorodnimi dušami. Vse skupaj je kar prehitro minilo. Razgledi so bili češnja na torti. Ko smo šli 'le še dol', smo spoznali eno lepo varianto, ki zgreši precej asfalta.
Ko padeš v takšne vode, ni več poti nazaj.
:laola
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA