Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Cowboy
muc napisal/-a:Sem pa prebral(v reviji Sokol), da je največja napaka, da se pred tekom, oz. ko so mišice še hladne delajo vaje za raztegovanje....halo :shock: ...sej sploh ne veš več kaj je prav in kaj ne...eni pravjo tko drugi drugač...mislm, da mora vsak pri sebi spoznat kaj mu odgovarja :wink:

se kr strinjam kar piše v sokolu. sploh pa ne vem zakaj bi raztegoval hladne mišice???
ogreješ se s počasnim tekom in to je to.

@pegy: jst pa mislim da morš samo kakšen dan čist počit in bo nehalo. vsaj v večini primerov je tako.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Gre kdo jutr z mano ob 7 -ih zjutri na Cicelj? :lol:
 fanči
BlackOrange napisal/-a:Gre kdo jutr z mano ob 7 -ih zjutri na Cicelj? :lol:

Jutro 8)

a bolj zgodi ne gre :?: :lol:

kje je pa start?
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Zarad mene lahko tudi prej. :lol:

Jaz štartam z Vrhpolja.
 fanči
BlackOrange napisal/-a:Zarad mene lahko tudi prej. :lol:

Jaz štartam z Vrhpolja.

a greš čez Javorščico? Mimo "Volkulje"?
 fanči
BlackOrange napisal/-a:Ja, to mam v planu. "Volkulja"?

če greš iz Vrhpolja po cesti za na Javorščico in potem kmalu desno po makedamu misli, da celo piše VOLK...no in tista kmetija v bistvu pod Javorščico ji pravim jaz "Volkulja" :lol: . Če greš tam mimo se lahko tam dobiva ali pa potem prav gor na Javorščici nekje???
Jaz rabim od doma pa do Volkulje recimo 10 min.

Na Ciclju sem bila samo enkrat in smo šli čez ali mimo "Bavona" po moje sem si prav zapomnila :lol:

Kok časa pa rabiš za gor in dol?
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Aha, no za Volka vem, za volkuljo pa do dons nisem. :lol:

Ja, jaz grem od doma in potem z asfalta desno (Volk). A pol maš v planu mimo Mašona it?

Aha, gor dol dobro urco. :D
Ampak znam tud počasnej it.
 fanči
Najboljš, da se 7:15 dobiva pri Volku in potem se lahko odločiva po kateri poti naprej.

Bom danes še pegy rekla, da se pridruži.

Če me 7:15 ne bo pojdi kar naprej....saj veš otroci .... :lol:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Ena sprememba. Dogovorjeni čas odhoda ostaja, vendar bom šel samo do Murovice. Od 9 -ih do 13 -ih imam pevske vaje, tako da mi do Ciclja in nazaj ne bo zneslo.
 fanči
super meni Murovica bolj ustreza.

ampak potem se dobimo kje drugje ne pri Volku..

mogoče na tej cesti, ki gre proti Volku ampak na tistem odseku, ki vodi potem gor proti Javorščici :? taka gozdna pot, ki pelje najprej do jase pol prideš pa do enga vikenda....saj ne znam razložit :cry:

A misliš, da se bomo najdl?
 fanči
Cowboy napisal/-a:zmenkarije??? :twisted:

:D

in to ob 7-ih zjutraj sredi gozda!!!
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 113