Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
a to pomeni, da če bo analiza poglobljena, prinesem raje dve penini ?
Uporabniški avatar
 Loni
Pol se pa mož v modrem pazite :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
 lenči
.
katrca napisal/-a:a to pomeni, da če bo analiza poglobljena, prinesem raje dve penini ?

Joj, ne, jaz itak ne smem, ker bom z motorčkom :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Pridem! 8) Sam še ne vem kakšen tempo bom "užgala". :oops: Zadnjič sem potem zbolela, ker sem mokra čakala. Zgledalo je kot, da bi imela začetek gripe, vendar sem se pravočasno nafilala tablet in vitaminov. :lol:

Se vidimo!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:Pridem! 8) Sam še ne vem kakšen tempo bom "užgala". :oops: Zadnjič sem potem zbolela, ker sem mokra čakala. Zgledalo je kot, da bi imela začetek gripe, vendar sem se pravočasno nafilala tablet in vitaminov. :lol:

Se vidimo!

Mojca, ključ pri sebi :wink: in oblečt :lol: . Danes bo imel moj ključ pri sebi :wink: . Da ne bi pobegnila domov :P .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Mojca, ključ pri sebi :wink: in oblečt :lol: . Danes bo imel moj ključ pri sebi :wink: . Da ne bi pobegnila domov :P .

Jp, maš prav. :oops:

A ma tvoj možek danes tut kak hiter tempo v planu?

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:
lenči napisal/-a:Mojca, ključ pri sebi :wink: in oblečt :lol: . Danes bo imel moj ključ pri sebi :wink: . Da ne bi pobegnila domov :P .

Jp, maš prav. :oops:

A ma tvoj možek danes tut kak hiter tempo v planu?

Lp, Mojca :wink:

Če najde sotekačico bo z veseljem zašibal :lol: .
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Če najde sotekačico bo z veseljem zašibal :lol: .

Nič ne obljubim! :oops: Bom vidla kakšne volje bom. :lol: Prejšnič je bil povprečen tempo 5min/km tak, da je blo zlo hitr (skoraj prehitro :oops: ).

Se vidimo! Zdej pa še mal študirat. :x Me še neke obveznosti čakajo. :oops: :(

katrca
se zna zgoditi, da zaradi nepredvidenih službenih obveznosti celo ne bom mogla priti. V tem primeru bo penina ostala na hladnem za drugo priložnost.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
katrca napisal/-a:se zna zgoditi, da zaradi nepredvidenih službenih obveznosti celo ne bom mogla priti. V tem primeru bo penina ostala na hladnem za drugo priložnost.

No pa nam gre del analize "po gobe" :lol:

Hecam se, Katrca zrihtaj da bo vse ok pa se vidimo naslednji teden.

Uporabniški avatar
 natasa
Takole je.
Kar pridno odtečite svoj krog, jaz pa vas počakam, ko boste končali.
Zelo sem se veselila teka, ampak žal ne bo šlo, ker nimam varstva za otročka. Zato vas bomo vsi trije počakali v "cilju".

Se vidimo !

:lol:
 katrca
se pofučkam za danes, analiza bo kompletna. Ampak bo zgela po teku, ker ena glavnih akterk pride šele potem.
Uporabniški avatar
 Ksenija
katrca napisal/-a:se pofučkam za danes, analiza bo kompletna. Ampak bo zgela po teku, ker ena glavnih akterk pride šele potem.

sorči, ampak res si me nasmejala :lol: hvala :clap:
Uporabniški avatar
 natasa
Lenči hvala za odlične palačinke, Katja tebi za šampanjc in vsem za čestitke !

Žal nisem tekla z vami. Ko ste tahitri uprizorili finiš me je zagrabl, da bi še jst zašprintala. Jutri pa grem razlaufat noge. Dovolj počitka, me že preveč trga, ne zdržim več.

Za naslednji teden pa se bom potrudila, da pridem.

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:se pofučkam za danes, analiza bo kompletna. Ampak bo zgela po teku, ker ena glavnih akterk pride šele potem.

Ha, ha, ha, Katrca, dober se ti pofučkaš :lol: :D . Šampanjec je bil super, samo kaj ko ga nisem smela več kot šlukec, že tko je šlo domov kot sam :twisted: . Se že dolgo nisem pelala ponoči z motorčkom :lol: .
Drugače pa super prijeten zenovski tek, je blo treba nohteke pazit, upam, da ne bodo res čisto počrneli :? .
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA