Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 fanči
:laola

BRAVO vsem LGorcem.

Naslednjič pa tudi midve s pegy podirava rekord :oops: ampak ženski :lol: . Kok je ženski rekord?

100jan bo to sigurno pravilno ocenil kakšen čas smo sposobne osvojiti :wink:
Uporabniški avatar
 Andraz
Forest :clap: in :cast1: in še :piti: !

Glede današnjega skupinskega napada na Limbrsko pa tole, hvala vsem da ste me čakal, pa šlepal, spodbujal in tud zarad tega sem dosegu svoj PB in sicer mal pod 50min gor in končnih 1:30 pri jezeru.
In ja seveda jest sem bil tisti najslabši u skupini, zato si nč slave ne jemlji na svoja pleča AinE, ker drugič te ne bom čaku :lol: :lol: :lol: !!!

Muc :toast: na tvoj rezultat, ne morem verjet pravzaprav SVAŠTA!!!

100jan bo treba razpisat nagrado, kdo je pod 1:45 2x gor in dol!!!
mal pretiravam, ampak bravo ekipa, dobri ste!!

No dejstvo pa je, da sem kr mal razočaran, da vas ni blo dons z nami - CB, BO, Pegy in Fanči!!! Oziroma pogrešal sem vas, da se mal lepš izrazim!

Lp vsem!
a.
Uporabniški avatar
 Cowboy
pridni ste. jst sem pa zaj...l :oops:

čestitke mucu!!! super cajt. za kip-robija pa itak sploh brezzveze zgubljat besed!

muc, me je kr mal zdražil s tem cajtom :twisted:

jst sem pa ta vikend napadal velko planino. 2x
Uporabniški avatar
 S625X
A mogoce kdo ve natancno razdaljo okoli jezera?
Pravijo da je 4200m,pa me zanima ce je res.HVALA
 pegy
Ojla vsem skupaj!
Sm bla včer zlo vesela ,sm odtekla 6km brez bolečin v kolenu :laola , več nism upala,da me ne bi spet kej zgrabl :?
Mislm,da so ble to posledice LM,ker sm trenirala samo po makadamu,bom zdej še mal po asfaltu tekala :wink:

Ja jst se pa nism mogla tok hmal zbudit,da bi Fanči pa BO presenetla kje na poti v Murovco :oops: , dobra sta,da sta tok pr močeh sred noči :lol:

Ja na Limbarsko pa grem naslednjič tut jst,sam ne prov zgodi :? , se bomo mal družl,pa rekorde podiral :lol: :lol: :lol:

Dons pa nism nč trenirala,sam papcala pa pupcala :oops: :oops: :oops:
tut to je treba :wink: , a ne
Uporabniški avatar
 muc
Cowboy napisal/-a:pridni ste. jst sem pa zaj...l :oops:

čestitke mucu!!! super cajt. za kip-robija pa itak sploh brezzveze zgubljat besed!

muc, me je kr mal zdražil s tem cajtom :twisted:

jst sem pa ta vikend napadal velko planino. 2x

samo za tak cajt bo treba pa mal migat Cowboy :wink: ...ne pa romantike zganjat prot LG :lol:
a je šlo pod uro na velko? :lol: :lol: :lol: a je to naš naslednji "projekt"pa že zdej mal treniraš? :wink:

100jan,očitno smo tvojo idejo glede LG 100% zagrabl :wink: ...tud dekleta!!!
fanči kr se pa ženskega rekorda tiče pa mislm, da je zaenkrat čas od AinE
kr ta prav...
je imela zlo super tempo...kapo dol :wink: ...(1:30...AinE popravi če se motm)
tko da dekleta kr v napad!!!

BlackOrange...lahko si prvoščm 2xdan ker imam varstvo pošlihtano :wink: :lol: :lol:

Pegy, no vidš da gre...samo počas in z užitkom...se pa sigurno kej vidmo,
če prej ne pa takrat ko bosta z fanči napadle LG :wink:

lp zaenkrat in uživajte 8)
Uporabniški avatar
 BlackOrange
muc napisal/-a:BlackOrange...lahko si prvoščm 2xdan ker imam varstvo pošlihtano :wink: :lol: :lol:

:lol:
Uporabniški avatar
 Cowboy
muc napisal/-a:samo za tak cajt bo treba pa mal migat Cowboy :wink: ...ne pa romantike zganjat prot LG :lol:
a je šlo pod uro na velko? :lol: :lol: :lol: a je to naš naslednji "projekt"pa že zdej mal treniraš? :wink:

je treba mal romantike da je 'mir v hiši' :lol: :lol: :twisted:

na velko planino je tud fajn iz stahovice.
pod eno uro? 'majčken' manjka.
včer je šlo 49min do pasjih pečin. pol sm mogu pa obrnt...
 fanči
No dejstvo pa je, da sem kr mal razočaran, da vas ni blo dons z nami - CB, BO, Pegy in Fanči!!! Oziroma pogrešal sem vas, da se mal lepš izrazim! - to je Andraz napisal

:cry: Kako lepo si napisal, da si nas pogrešal....

Naslednjič upam, da se bomo vsi pognali v hrib...samo, če bomo punce želele rekord (pod 1:30) bomo mogle kar fino hodit in se nič zgovarjat :D
 AinE
muc napisal/-a: kr se pa ženskega rekorda tiče pa mislm, da je zaenkrat čas od AinE
kr ta prav...
je imela zlo super tempo...kapo dol :wink: ...(1:30...AinE popravi če se motm)

Muc, nimam pojma. Nič nisem gledala na uro. Andraž je toliko nameril. Okoli cerkve smo se obiral…

Me mika, da bi kar še 1x šla na LG. Čisto zares, tako kot na tekmi. Ker več ½ ure zaostanka za najhitrejšimi se mi zdi pa mal preveč, celo za mojo kategorijo. 100jan je rekel, da imam še rezervo?

Ampak tistih 4 v Vinjah me je strah. Če bom sama, ne vem, kako se bo izšlo.

Lp E.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Andraz napisal/-a:No dejstvo pa je, da sem kr mal razočaran, da vas ni blo dons z nami - CB, BO, Pegy in Fanči!!! Oziroma pogrešal sem vas, da se mal lepš izrazim!

Lp vsem!
a.

Si mi kar dan polepšal z zgoraj zapisanim. :!:
 fanči
AinE kdaj pa boš šla?

Jaz poti sploh ne poznam tako, da bi bilo fino, če bi mi kdo pokazal kako in kaj. Pa mogoče bi bilo najbolj pametno, da to punce same opravimo.

Obljubim, da bom tiho, da bo šlo hitreje!!! :lol:
Uporabniški avatar
 muc
Jest grem verjetn jutri spet gor...probat presežt magično mejo :wink: ...
tko, da če je kdo za se lohka kej zmenmo.

AinE imaš prav kr se tiče časa...mislm, da bi ti šlo kr orng pod urco in pol :wink:
Uporabniški avatar
 Cowboy
muc, kdaj greš jutr???
bi šel tud jst...
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA