Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
Nataša, po pameti. Se mi zdiš še vedno izčrpana.
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:Nataša, po pameti. Se mi zdiš še vedno izčrpana.

Ne skrbi, tek je še vedno lahkoten. Težji treningi so na vrsti šele čez dva tedna, tak da je za regeneracijo še dovolj časa.

:wink:
Uporabniški avatar
 petka
natasa napisal/-a:Drugače pa dobrodošla med nami vsako sredo, ko tečemo "naš"krog( 11.5 KM). Tempo je prilagojen najpčasnejšemu oz. smo že dve skupini hitra in malo manj hitra :wink: ! Tako, da se sigurno najdeš med nami.

Upam, da se vidimo v sredo!

Mogoče pa res :) Odvisno, ob kateri uri začnete?
Doma imam namreč (3) "mladičke" in si moram zorganizirat varstvo...
 tanprist
Hoj punce!

Vidim, da pridno tečete ..., pa jeste in pijete... Skratka, UŽIVATE.

Kaj imate v planu v sredo? Tek naokoli - 11,5 km? Ob 18.30?

Sprašujem, da ne bo morda kakšne 21-ke...
Tanja
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz v sredo ne grem več kot našo klasično 11,5 km :oops: , pa tudi pretemno je. Tanja, ne se bat :wink: .

Ali se dobimo že ob 18.00 ?, da ne bo pretemno? Kaj pravite?

Petka, dobrodošla, veseli bomo, če ti uspe priti na naše skupne teke :D .
Uporabniški avatar
 Jančika
Ojla, mačke! Sem vam kar malo fauš za današnji jutranji tek, ampak - moje želje so bile uslišane in smo spali do 6.50 :juhuhu: !!! Potem pa je bil en tak ležeren dan, pa po dolgem času smo bili na kupu vsi štirje in brez obveznosti, tako da smo se cel dan svaljkali naokoli in sploh nisem šla teč.

V sredo komot pridem ob 18.00 (vsaj zaenkrat tako kaže; bo pa imel mož ta teden pekel v službi in ne morem za ziher trditi, da bo pravočasno doma).

Bo pa počasi treba razmisliti o alternativi za naše sredine večerne teke - še malo, pa bo tema že ob šestih, pa potem že ob petih... Ima kdo kakšno idejo? Mogoče dopoldanski teki ob vikendih, ne vem? :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 petka
lenči napisal/-a:Petka, dobrodošla, veseli bomo, če ti uspe priti na naše skupne teke :D .

Upam, da mi bo na kakšnega uspelo priti, bi se vam pa zagotovo pridružila 5.10. na turi do Šešč in nazaj, če niste same "hitre"? :? To bo sedaj trening za ljubljanski maraton ali kar tako?
Uporabniški avatar
 lenči
petka napisal/-a:
lenči napisal/-a:Petka, dobrodošla, veseli bomo, če ti uspe priti na naše skupne teke :D .

Upam, da mi bo na kakšnega uspelo priti, bi se vam pa zagotovo pridružila 5.10. na turi do Šešč in nazaj, če niste same "hitre"? :? To bo sedaj trening za ljubljanski maraton ali kar tako?

Petka, ti kar pridi, točno uro se bomo še zmenile. Kar se pa hitrosti tiče, smo ble pa čisto turbo zenovske, se pravi, zelo počasne, z vmesnimi postanki za raztezanje, vodne postaje. Malo je to trening za LM, največ pa kar tako, ker smo rekle, da bi čez zimo te skupne teke ob nedeljah zjutraj nadaljevale, da ena drugo malo potegnemo v tek. Smo pa predstavnice Polžje sekcije :D :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika napisal/-a:Ojla, mačke! Sem vam kar malo fauš za današnji jutranji tek, ampak - moje želje so bile uslišane in smo spali do 6.50 :juhuhu: !!!
V sredo komot pridem ob 18.00 (vsaj zaenkrat tako kaže; bo pa imel mož ta teden pekel v službi in ne morem za ziher trditi, da bo pravočasno doma).

Bo pa počasi treba razmisliti o alternativi za naše sredine večerne teke - še malo, pa bo tema že ob šestih, pa potem že ob petih... Ima kdo kakšno idejo? Mogoče dopoldanski teki ob vikendih, ne vem? :?: :?: :?:

Jančika, smo mislile nate, kako sladko spančkaš :D . Tale ideja ob nedeljah je tudi nam prišla na misel, zato smo se kar zmenile za 5.10. in potem je želja tudi čez zimo.
Uporabniški avatar
 Loni
natasa napisal/-a:Živjo ,

malo prej sem odtekla naš krog v močnem vetru .
:twisted:

Ampak jst pravim kar je treba ni težko :wink: !

Kot nas je obvestila Tanja je v Preboldu 21.09. tekaški trening z Urbanom. Jst sem se prijavila in komaj čakam na tehnično analizo mojga teka :roll: .
G.5:00 in Lenči sta že bila v Celju in bojda zelo zadovoljna. Gre morda še kdo?

Lep vetrovni tek vam želim! :lol:

Nataša, ta Urbanova varianta ni ravno isto kot tekaški tečaj, na katerem je bila Lenči, ni ta prave analize s snemanjem, to navadno počenja na stadionu... Prideva tudi moja sestra in jaz, sem bila na teh dnevih že prej. V Bohinju je bilo super, na začetku je zgledalo, da bo scalo, nato smo se pa še v jezeru kopali. Predvsem pa vse sproščeno poteka. Urban vsekakor je oseba, ki zna pritegniti ljudi. :wink: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a: Tale ideja ob nedeljah je tudi nam prišla na misel, zato smo se kar zmenile za 5.10. in potem je želja tudi čez zimo.

Ja tole gre dokler ni snega ali ledu. Pozimi se tu žal ne da teči, vsaj ne po tej strani Savinje. Imam pa nekaj zimskih variant, ki so žal na asfaltu. . :evil:
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, bomo zelo veseli vsakega predloga, tudi če je po asfaltu, samo da se bo dalo teči zunaj tudi čez zimo. Je pa ob Savinji res zakon.
 tanprist
Jutro punce!

Nataša, Urbanov tek v Preboldu ni testiranje kot v Celju. Vendar sem prepričana, da če kontaktiraš Urbana (na spletu imaš telefon in mail), da bo pripravljen naredit tudi test. Preveri. :-)

Tudi jaz poznam nekaj tekaških zimskih poti, zato lahko pomagam pri izbiri.

V sredo se tako najbrž vidimo.
Lenči, boš pripeljala Iko?

Pozdravček, T
Uporabniški avatar
 lenči
tanprist napisal/-a:Jutro punce!

Pozdravček, T

Delam na tem :wink: .
Uporabniški avatar
 Loni
tanprist napisal/-a:Jutro punce!

Nataša, Urbanov tek v Preboldu ni testiranje kot v Celju. Vendar sem prepričana, da če kontaktiraš Urbana (na spletu imaš telefon in mail), da bo pripravljen naredit tudi test. Preveri. :-)

Tudi jaz poznam nekaj tekaških zimskih poti, zato lahko pomagam pri izbiri.

V sredo se tako najbrž vidimo.

Pozdravček, T

Tanprist, je tudi dodatno možnost testiranja za doplačilo 3 evrov, sicer bolj v okrnjeni varianti, ampak pove pa le tisto ta pravo. Mislim, da snemanja ni.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA