katrca napisal/-a:Nataša, po pameti. Se mi zdiš še vedno izčrpana.
Ne skrbi, tek je še vedno lahkoten. Težji treningi so na vrsti šele čez dva tedna, tak da je za regeneracijo še dovolj časa.

natasa napisal/-a:Drugače pa dobrodošla med nami vsako sredo, ko tečemo "naš"krog( 11.5 KM). Tempo je prilagojen najpčasnejšemu oz. smo že dve skupini hitra in malo manj hitra! Tako, da se sigurno najdeš med nami.
Upam, da se vidimo v sredo!
lenči napisal/-a:Petka, dobrodošla, veseli bomo, če ti uspe priti na naše skupne teke.
petka napisal/-a:lenči napisal/-a:Petka, dobrodošla, veseli bomo, če ti uspe priti na naše skupne teke.
Upam, da mi bo na kakšnega uspelo priti, bi se vam pa zagotovo pridružila 5.10. na turi do Šešč in nazaj, če niste same "hitre"?To bo sedaj trening za ljubljanski maraton ali kar tako?
Jančika napisal/-a:Ojla, mačke! Sem vam kar malo fauš za današnji jutranji tek, ampak - moje želje so bile uslišane in smo spali do 6.50!!!
V sredo komot pridem ob 18.00 (vsaj zaenkrat tako kaže; bo pa imel mož ta teden pekel v službi in ne morem za ziher trditi, da bo pravočasno doma).
Bo pa počasi treba razmisliti o alternativi za naše sredine večerne teke - še malo, pa bo tema že ob šestih, pa potem že ob petih... Ima kdo kakšno idejo? Mogoče dopoldanski teki ob vikendih, ne vem?![]()
![]()
natasa napisal/-a:Živjo ,
malo prej sem odtekla naš krog v močnem vetru .
![]()
Ampak jst pravim kar je treba ni težko!
Kot nas je obvestila Tanja je v Preboldu 21.09. tekaški trening z Urbanom. Jst sem se prijavila in komaj čakam na tehnično analizo mojga teka.
G.5:00 in Lenči sta že bila v Celju in bojda zelo zadovoljna. Gre morda še kdo?
Lep vetrovni tek vam želim!![]()
lenči napisal/-a: Tale ideja ob nedeljah je tudi nam prišla na misel, zato smo se kar zmenile za 5.10. in potem je želja tudi čez zimo.
tanprist napisal/-a:Jutro punce!
Nataša, Urbanov tek v Preboldu ni testiranje kot v Celju. Vendar sem prepričana, da če kontaktiraš Urbana (na spletu imaš telefon in mail), da bo pripravljen naredit tudi test. Preveri.
Tudi jaz poznam nekaj tekaških zimskih poti, zato lahko pomagam pri izbiri.
V sredo se tako najbrž vidimo.
Lenči, boš pripeljala Iko?
Pozdravček, T
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA