Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
ero napisal/-a:
Nataša napisal/-a:Tae, a sem lahko majčken tečna? Naj bo slogan slovnično pravilen, plis. Še NLB na svojih plakatih nima vejic ... :cry:

Nataša, napis bo slovnično pravilen. Ko ga izberemo, ti ga pošljem v pregled :)

dil!
Uporabniški avatar
 tae
Evo, jaz sem nazaj. Tudi zame bo napis presenečenje. :D
lonely napisal/-a:
tae napisal/-a:Ali sem že omenil, da izborni slogan (misel) prejme nagrado - nahrbtnik ?

Ja,z veseljem doniram lep (nov) nahrbtnik z logotipom Padova marathon.

Dobili smo lep slogan na majicah...ker pa ni delo le enega avtorja...svojo obljubljeno nagrado podarim zadnje-uvrščenemu tekmovalcu (skupno)...kateri je porabil za dosego tega cilja dosti več energije in moči kot marsikateri bolj izkušen in natreniran tekač...ter se pri tem premagal.
Torej nahrbtnik dobi -pajo- (Pavle Gale).
lonely napisal/-a:
lonely napisal/-a:
tae napisal/-a:Ali sem že omenil, da izborni slogan (misel) prejme nagrado - nahrbtnik ?

Ja,z veseljem doniram lep (nov) nahrbtnik z logotipom Padova marathon.

Dobili smo lep slogan na majicah...ker pa ni delo le enega avtorja...svojo obljubljeno nagrado podarim zadnje-uvrščenemu tekmovalcu (skupno)...kateri je porabil za dosego tega cilja dosti več energije in moči kot marsikateri bolj izkušen in natreniran tekač...ter se pri tem premagal.
Torej nahrbtnik dobi -pajo- (Pavle Gale).

Bravo, Lonely! :clap:
In bravo, Pajo!
Uporabniški avatar
 raf
bodo kmalu fotke in se bo vse razkrilo. :-- je pa res dobra majčka v čudoviti rdeči barvi z velikm krogom odsredaj (na srčni strani) in zadaj napis, ki te nasmehne.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA