Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
mojculja napisal/-a:Aisha...od Postojne do Ljubljane :clap: , potem pa s tako svežino in nasmehom na obrazu na lj grad... čestitke za tak podvig :cast1:...pa še veliko podobnih ti želim

... mojculja, hvala ... bodo še podobne dogodiščine, to pa ... za dušo, telo, užitek in veselje do teka ... fajn bodi :wink:
mojculja napisal/-a:Aisha...od Postojne do Ljubljane :clap: , potem pa s tako svežino in nasmehom na obrazu na lj grad... čestitke za tak podvig :cast1:...pa še veliko podobnih ti želim

Pod tole se pa podpišem. Jaz dosti slabše izgledam, če grem iz Rakovnika na Ljubljanski grad...pa je takoj za vogalom.

Bravo aisha!!!

LP
Matjaž
Zahvaljujem se številnim ljubiteljem teka, ker ste v tako velikem številu pogledali moje video posnetke, s katerimi želim popularizirati, kar vi počnete. Na letošnjem ljubljanskem maratonu sem posnel Runway, en precej poseben video, ki je v bistvu zelo kratek musical iz enega samega posnetka, posvečen maratoncem. Če morda koga zanima, ga lahko vidi na temle linku:

http://www.rtvslo.si/mojvideo/abram/runway/15396/
mano napisal/-a:Lep naiven ples, lepo tečeš, lep filmček...res lepo vse skupej!! Čestitam za borbo s kilometri...in za zmago!!

Samo tako naprej. Želim ti še velik pretečenih kilometrov in...never ever ever ever give up!! ;) Srečno.

... hvala, mano ... i will never ever give up ... srečno tudi tebi, lahke noge in veliko užitkov pri teku ... :wink:
Classix napisal/-a:

Pod tole se pa podpišem. Jaz dosti slabše izgledam, če grem iz Rakovnika na Ljubljanski grad...pa je takoj za vogalom.

Bravo aisha!!!

LP
Matjaž

... hvala, Matjaž, pa za "podpis" tudi :wink: :wink: :wink: ... lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA