Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Prišel malo pred deseto, ko je bila tam skupinica, o kateri piše Matjaž, in šel skozi, prijetno presenečen že v laboratoriju- končno spet enkrat vsaj približno normalna vrednost hemoglobina: 154g/l :D :D !
Uspešno daroval kri, drugič letos in 19 × skupno.

LP, vencelj
Jaz sem prišel kakšno uro kasneje, zamudil fotosešn (ni hude škode :D ), srečal nekaj članov prejšnje skupine ter počakal še znano 'gorenjsko navezo'.
(v pomoč; niso bili Bohorič-Valant-Kordež :D)

drugače pa je bilo danes zame 15-tič, kmalu pa spet!

primus
hoj in najprej hvala vsem, ki ste (smo) danes darovali svojo kri :)

kake fiksne ure nismo določili in tudi zato smo na ZTK kapljali po obrokih. zjutraj je bila kar gneča, kasneje pa vedno manj. mogoče bi bilo prihodnjič res dobro, da se z ZTKjem v naprej dogovorimo za datum in uro. danes je, na primer, polovica ekipe bila na terenu v Cerknici, dve sodelavki sta na bolniški, tako da ...

drugače pa - bilo je prijetno in koristno, malica je dobro sedla, fotke so uspele in prihodnjič se spet srečamo :)

par fotk :arrow:
Gorenjska naveza se je več kot okrepčala po dobrem delu :wink:
Obisk se je zavlekel v noč, tko da smo se sprehodili tudi mimo štantov. :D

Tokrat sem bil drugič na krvodajalski akciji, letos je šlo brez prevračanja stola :lol:
Me je pa presenetila visoka vrednost hemoglobina - 170 :shock: :D

Se vidimo ob naslednji akciji :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA