Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 semjul
matej-jethro napisal/-a:
semjul napisal/-a::D

Je kaj interesentov za en krog glede na to, da je podaljšan vikend?

Kater krog pa misliš okol obrnt? Vse kaže, da bi šlo......

lp,matej

:D

Krog po Knapovski Matej, po neznanem je bolj zanimivo.
Je pa tako, glede na vremenske napovedi bi bilo edino smiselno kreniti v soboto in se potem v nedeljo in ponedeljek posvečati družini, na kavču, ko bo zunaj deževalo.

Torej, start v soboto ob 7:00 pred muzejem v Trbovljah.

Danes je bilo na njvišjem vrhu Mrzlici nekaj beline, ki bo zagotovo izginila do sobote, mislim da bo večji del poti suh in v redu za tek.
Uporabniški avatar
 tini
semjul napisal/-a:

Kaksen tempo pa planirata za tole?
Me ima da se vama pridruzim..
Zdravo!

Tudi jaz sem bila včeraj na Mrzlici. :D Bilo je krasno, malo belo, prijetno hladno, v koči odličen čaj,... Za celo knapovsko pot v enem kosu pa nimam dovolj energije. Uživajte!
Uporabniški avatar
 semjul
tini napisal/-a:
semjul napisal/-a:

Kaksen tempo pa planirata za tole?
Me ima da se vama pridruzim..

tempo je težko napovedovati, vsekakor pa ne bo na visokih turah, ker tole ne bo tekma, ampak trek za dušo.Tako da, če ti znese dobrodošel.

Pa še kako do muzeja:
Predvidevam da se pripelješ iz LJ. skozi Litijo v Trbovlje. Po Trbovljah pelješ vse do rondoja, drugi izhod, v prvem semaforiziranem (pri Sparu)levo, na vrh klančka, levo - potem imaš pa na desni strani knjižnico, poleg muzej, na desni pa Pizzerio Casa mia in delavski dom. Tu je zjutraj dovolj parkirnega prostora. Brezplačnega seveda, v Trbovljah ne poznamo parkirnine, zaenkrat :wink:

Če se kdo pripelje po avtocesti do Prebolda, nato čez Podmejo v Trbovlje je pa najbolje da se pelje po dolini do rondoja in se potem ravna po zgoraj omenjenem.
Uporabniški avatar
 semjul
sončnica_teče napisal/-a:Zdravo!

Tudi jaz sem bila včeraj na Mrzlici. :D Bilo je krasno, malo belo, prijetno hladno, v koči odličen čaj,... Za celo knapovsko pot v enem kosu pa nimam dovolj energije. Uživajte!

Hvala, bomo.
Lahko se pridružiš tudi del poti in se, po želji spustiš v dolino.Ali pa morda le na analizo v Casa mio in na kak kos pizze.
Priponke
Kum.JPG
gibali se bomo v bližini Kuma, ločil nas bo kanjon Save
Kum.JPG (97.16 KiB) Pogledano 5492 krat
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni Leon, Matej & co!

Če ne bi načrtoval pohod po K-24, bi se vam sigurno pridružil.

Tako pa... lep dan vam želim in veliko jesensko/zimskih užitkov.

Lep pozdrav! Zvone
Uporabniški avatar
 semjul
zvone napisal/-a:Pozdravljeni Leon, Matej & co!

Če ne bi načrtoval pohod po K-24, bi se vam sigurno pridružil.

Tako pa... lep dan vam želim in veliko jesensko/zimskih užitkov.

Lep pozdrav! Zvone

No, sam bom še malo počakal na prave zimske pohode,prilike bo to zimo še dovolj. Knapovska je povečini suha in kopna, pa če bo tako sončno kot danes bo res užitek. Zvone, uživaj, pa pridruži se mi kdaj.
Uporabniški avatar
 semjul

Krog uspešno narejen pod osmimi urami bruto. Neto čas ima Matej.
Iz neobjektivnih razlogov štartali malce kasneje, je bilo pa zato že bolj toplo.Čas je v družbi Mateja in Davida brzel, kilometri ravno tako, ura se je ustavila pri dobrih 48 km s časom 7:57.in po garminu slabih 4000 nmv.Vreme nam je odlično služilo, precej vetrovno je bilo, tako da je bilo za hlajenje poskrbljeno in ni bilo nekega kuhanja.
Gobova juhca na Mrzlici je res odlična, štrudel na Čemšeniški malo manj, ampak za energijo je bilo več kot poskrbljeno.
Hvala Matej,hvala David, za super druženje in prijeten pogovor na analizi v Pizzerii Casa Mia,upam, da še kdaj združimo moči in jo mahnemo po neštetih poteh prelepe Slovenije.
Priponke
pri cerkvici v Retju.jpg
pri cerkvici v Retju.jpg (83.62 KiB) Pogledano 5285 krat
stezosledca.jpg
stezosledca.jpg (135.51 KiB) Pogledano 5279 krat
na ganku pizzerie.jpg
na ganku pizzerie.jpg (88.8 KiB) Pogledano 5289 krat
Nazadnje spremenil semjul, dne 01 Nov 2010, 17:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 grb
Super. Bom sel kdaj zraven, tako da kar se naprej objavljaj, kdaj bos imel v planu.

G.
Prav hlastal sem po vonju jesenskih gozdov v preteklih tednih. Ni bilo časa! Mislim tistega časa, ko odklopiš za nekaj ur in se ti počasi ukrivijo ustnice v brezskrben nasmeh ter je pred zaključkom pohajanja še prostora za glasen smeh. Včeraj se je poklopilo in z Leonom ter Davidom sem se spet kvalitetno (z)družil. Z Leonom sva pred dvema letoma skupaj obkrožila Rokovnjaško, z Avijem se pa itak čez sezono »stepavava« v STL plus še kje :D
Na zborno mesto sem brez razloga zamudil in si takoj prislužil kazensko rundo v Mia Casi! No, nesrečni pripetljaj je bil poplačan že v prvem domu, z gobovo juho. Še dobr, ker sm prou hitr prišparou ene tri evrčke :wink: Kva je? Na Kranjskem je to velik denarja……porhand! Avi nam je kasneje kupil štrudeljne ter Semjul na cilju, v trikotnike razrezano neko pizzo. Sama dobrota nas je bila :lol:
Tempo, ki smo ga ubrali je bil pogovorni, sicer Semjul ne bi nič povedal. Povedati pa je imel veliko, o ja! Trbovlje skozi zgodovino, vpete v politiko ter geografske značilnosti. Listal je po knjigi »naloudani« v glavi in večina strani je bilo zanimivih, s podatki, meni nepoznanih. Z brega na breg skozi šumeče listje in odprte razglede. Veter je odgnal kakšno besedo, ki pa smo jo vrnili s pogledom.
Knapovska pot definitivno riše drugačno sliko tega dela Slovenije. Drugačno od tiste kjer je vse sivo, umazano, rudarsko, sajasto, zdravju škodljivo…………To sliko, Knapovsko jesensko pripoved, bom hranil še dolgo v zimo in še dlje.
Semjul&Avi, hvala za ta dan…….see ya :wink:

p.s. neto čas je bil 6h54'
Priponke
DSC00023.JPG
Fanta rineta na Čemšeniško pl.
DSC00023.JPG (94.4 KiB) Pogledano 5135 krat
DSC00019.JPG
Veselje!
DSC00019.JPG (152.4 KiB) Pogledano 5134 krat
  • 1
  • 2
  • 3