Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Za to uro (RS 300x G1 ) se zanimam tudi jaz. Ker jo mislim kupiti šele čez kakšen mesec ali dva, bi bil zelo vesel :D , če bi poročala kako se obnese.

Lp,
Leedo
Jah,imaš prav, nekateri prodajalci nimajo pojma. Tudi meni so hoteli prodat ločeno 300 in G1 a vem da obstajajo paketi ko to že ponujajo skupaj,zato me je tudi prišlo nekaj manj. Si dobro kupila. :D
Ko sem mojmu kupovala uro za r.d.(400 z fp in IR vmesnikom)je bila pri nas bankrot-zunaj (na spletu ) pa v akciji - decemberski popusti :lol:
lp
Uro sem naročila prejšnji teden zraven še naglavno svetilko, ker se pribljižuje zgodnja tema :D . Včeraj sem klicala in mi je prodajalec zagotovil, da je dal na pošto (včeraj), tako, da danes pričakujem paket. :lol: Doma sem jim že pripravila denar in komaj čakam, da dobim svojo prvo športno uro za tek in jo tudi preizkusim Naročila sem jo preko spleta na spletni strani Peloton (je bila najbolj ugodna) in upam, da bo vse O.K.
Urca doma. Včeraj mi je uspelo vnesti osnovne podatke, naredila sem si test telesne pripravljenosti v mirovanju in določila OwnZone področij srčnega utripa. Za prvi trening pa je zmanjkalo časa, kajti sem nora na košarko in sem pač morala bulit obe tekmi in posledično z našimi izgubljat :| . Igralo so namreč, kot, da so prvič na igrišču... A to je že druga tema. Važno je, da je urca doma.

Obala - mene zanima ali imaš ti FolowLink za prenos podatkov na PC? Zanima me kako z njim prenešeš podatke na pC? Sicer nisem nič probala a se mi zdi vse skupaj dokaj čudno.
 bla
Levinja, podatke prenašaš tako, da uro položiš na flowlink, seveda si moraš pa prej dol potegnit program za prenašanje podatkov ( websync), ki ga dobiš na polarjevi spletni strani.
:oops: šele zdaj vidla vprašanje...Ja imam FL in prenašam na Maca-kot je rekla "bla" naložiš gonilnik za uro,se registriraš..in naložiš :mrgreen: seveda si že sama vse "zrihtala" med tem časom.
lp
Obala Imam vprašanje zate glede urce. Priznam, da nisem nek stručnjak in tudi ne "raziskovalec". Sedaj tečem normalno z uro. Izključim si Owen Zone, da mi ne "pipka" ves čas, ko tečem in prekoračim svoj obtimalen srčni utrip. Malo me zanima kaj nudijo in na kakšen način vaje teka pod:
Free
Basic
Intervali
OwnZone

Dobila sem informacijo, da si lahko vaje teka "potegnem" z neta (polarjeve spletne strani) in jih naložim na uro. Obstaja za to kak poseben postopek?
Kako ugotoviš, da je G1 našel satelite in, da lahko pričnaš s tekom. Meni to nekako ne uspe ugotoviti drugače, kot po lučki, ki prične zeleno utripat na G1. Ima ura možnost nastavitve tempa teka ali mora, da te opozori po vsakam pretečenem km z piskom?
Upam, da te nisem preveč zasula z vprašanji.
Pozdrav,
Ojla Levinja70 ,G1 mi pokaže z znakom G in izpisom "found sat. signal" in zapiska in to precej glasno,kot tudi, ko izgubi signal izpiše "lost sat..."
Predvidevam da nimaš slovenskih navodil, greš pa gor-dol v Settings v Exercise,imaš v meniju Exercise 5 možnosti,vse razen FRee imajo nastavitve. preveč za pisat ampak bom poskusla skenirat in ti poslat na zasebno (ta vikend) ,drugače pa ima knjižica 42 strani,če si kje blizu da se skopira :D ..jap, ima možnost da piska po vsakem pretečenem km, v nastavitvah-Settings-Display pa imaš naslednje prikaze

Heart rate(čas kroga/hiitrost/tempo,štoparico in srčni utrip.
Stopwach(srčni utrip/čas kroga/štoparica)
Lap time-Športna območja/območje ciljnega srčnega utripa/ciljno območje hitrosti/tempa
srčni utrip in čas kroga
Pace/Speed
Distance(skeniram tudi to in pošljem :wink: (ta vikend)
...funkcij še preveč :oops: :lol:
lep pozdrav
Pozdravljena..
Po tvojen nicu predvidevam, da si z obale. Sama sem s Savinjske doline torej kar daleč. Slovenska navodila, ki sem jih dobila so ob nakupu ure so resnično slaba. V angleška pa bi se morala malo bolj poglobit.
Meni G v spodnjem kotu utripa ves čas, tako, da sploh ne vem kdaj zagrabi potem sem še malo nervozna in še kaj pritisnem in je to to. Sem pa včeraj, ko sem bila malo bolj pozorna zaslišala pisk in mislim, da je to to. V kolikor imaš navodila v Slo jeziko bi ti bila zelo hvaležna, če bi mi jih lahko skenirala in poslala.
Hvala.
Z Obale sem ja,je kar daleč od Savinjske doline :lol: . Sem mislila,da nimaš naših navodil in samo tuje, drugače pa imava potem enakea navodila-ura je bila kupljena v Hervisu.

G pa utripa samo dokler išče satelite-ko vzpostavi signal, obstane in kratek pisk-dolg intenziven pisk pa ko vklopiš uro-oz ko najde srčni utrip,ter izpiše da preveri G(pa seveda v obeh primerih izpiše ali išče oz ko je našel signal satelitov.Najhitreje najde cca v 1min če miruješ nekje na planem :wink: . Jaz se ogrevam pred tekom in ima čas da najde signal.
Malo opiši navodila,da ne skeniram kar tako(majhna knjižica z 42 stranmi,na prvi strani piše Polar RS300X tm priročnik za uporabo (spodaj v kotu pa) POLAR LISTEN TO YOUR BODY. Zadnja stran pa uvoznik in pooblaščeni servis,proizvajalec....v škatli so tudi navodila za G1..
lp iz ta trenutek deževne obale
Obala sama sem uro kupila v spletni trgovini Peloton. Zraven sem dobila (poleg originalnih navodil v tujih jezikih) še 6 strani skopega prevoda v SLO. Največ govori o PodFodu. Nekaj malega o nastavitvah ure, z dvema stavkoma omeni G1. Tudi o menjavi baterije govori, ter o določitvi "svojega idealnega srčnega utripa" ter določitvi svoje telesne pripravljenosti. Nato pa se vse neha. Skratka nič od nič. Z navodili nisem niti pod razno zadovolja. V kolikor si pripravljena skenirat in mi poslat navodila bi ti bila zelo hvaležna.

Zanima me tudi kako dolgo ti zdrži baterija v G1. Meni je prva baterija že šla (včeraj). Skupaj sem z njo pretekla 80,8 km.
Levinja,ti pošljem navodila,čimprej-tvoja so res skopa :? ;
Baterija pa zdrži nekje 8-10 ur,je požrešen sploh če imaš tako nastavljeno,da beleži vsak 10i meter-no nekaj takega. Moram samo pogruntat zakaj so mi rekli na servisu, da ne smem dat notri polnilno baterijo-ko pa v navodilih piše da lahko :evil: uporabljam pa duracell plus :|
Sem šla danes 21ko zjutraj, pred tem zamenjala baterijo,za vsak slučaj :-- ....in zdaj dežuje jaz pa na kavču študiram navodila..

lp
Obala, že v naprej hvala. Glede baterij za "filat", sem jih tudi sama imela namen dat notri, ker drugače bo kar visok znesek za te baterije. No kakor koli že. Na ZS ti bom poslala moj mail naslov , ker ne vem ali boš na ZS lahko poslala celo knjigo. Sem pa jezna ko H****, da sem dobila tako skopa navodila. V kolikor bi malo počakala bi dobila uro v Hervisu še nekaj EUr ceneje (bon, ki smo ga dobili domov) in s popolnimi navodili, vendar kar je je. Očitno se "ta juha" ne bo pojedla tako vroča - seveda s tvojo pomočjo. Hvala
En deževen pozdrav iz savijnske.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA