Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 kovit
Obivankenobi napisal/-a:

AHA ROCKY BALBOA JE VSTAL OD MRTVIH...[/quote]
a ti tudi gledaš ta film al kaj :?: :lol: :shock:, veš, da premišljujem...nč bat... :)[/quote]
:D :D :D :D Se mi je zdelo kje črpaš take ideje...
To bo borba a? mesarsko klanje se obeta :laola :twisted: :D[/quote]
ja, določeni filmi te navdihnejo... :mrgreen: 8) , zato pa imamo tv a ne? :D, no vseeno, upam, da ne bo tako hudo, ker boš po moje tako hitro štartal, da te še opazil ne bom... :shock: :oops: :wink:[/quote] :D ja po borih dveh mesecih vadbene ne kaže slabo, lahko upaš na to, da se mi od požrešnosti po sekundah še fino zaleti :D :D
No takole, mislim da je čas da ljudstvu sporočiš veselo novico in začneš novo temo :Letos maraton zame NE odpade.
Ajde zdaj pa spat otroc...
kovit napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:

AHA ROCKY BALBOA JE VSTAL OD MRTVIH...

a ti tudi gledaš ta film al kaj :?: :lol: :shock:, veš, da premišljujem...nč bat... :)[/quote]
:D :D :D :D Se mi je zdelo kje črpaš take ideje...
To bo borba a? mesarsko klanje se obeta :laola :twisted: :D[/quote]
ja, določeni filmi te navdihnejo... :mrgreen: 8) , zato pa imamo tv a ne? :D, no vseeno, upam, da ne bo tako hudo, ker boš po moje tako hitro štartal, da te še opazil ne bom... :shock: :oops: :wink:[/quote] :D ja po borih dveh mesecih vadbene ne kaže slabo, lahko upaš na to, da se mi od požrešnosti po sekundah še fino zaleti :D :D
No takole, mislim da je čas da ljudstvu sporočiš veselo novico in začneš novo temo :Letos maraton zame NE odpade.
Ajde zdaj pa spat otroc...[/quote]
ja, ja počasi... :),otroc spat ja...ne pa viset na forumu od polnoči... :nono: :oops: :wink:, aja, pa verjamem, da boš na štartu asfalt ven metal... :) :cast: :cast1: :wink:
Obivankenobi napisal/-a:Vse konkurente bi rad obvestil, da zaradi pomanjkanja časa (prevelika količina vaških dirk...) za resno pripravo na moj prvi maraton, letos moj nastop na LM-ju žal odpade... :shock: :evil: :roll:
Vsem, ki ste se pa bolj resno kot jaz pripravljali na zadevo, pa želim uspešen nastop oz. uresničitev lastnih ciljev... :clap: :cast1:...jaz sem svoje letošnje tekaške cilje že uresničil na krajših razdaljah... :D 8)

Lp! :wink:

Hoj,
glede na tvoj letošnji tekaški napredek sem še vedno prepričan, DA ZMOREŠ. Seveda je odločitev tvoja. Ker si toliko vlagal v treninge in tekme, pa tudi dosegal odlične rezultate, bi jaz vseeno poiskusil. LM z dvema krogoma in ker je domača tekma je kar pravšnja priložnost za tvoj prvi maraton. Nikoli ni vse idealno. Če si slučajno premisliš in se 23.10. vseeno vidimo na štartu, začni počasneje kot si sprva načrtoval. V drugem krogu pa se potem odločiš ali še kaj dodaš ali pa enostavno samo odtečeš do cilja v svojem ritmu. Tudi, če bi, recimo po prvem krogu zmanjkalo motivacije ali pa moči, imaš še vedno možnost predčasno zaviti proti cilju. Ne boš ne prvi ne zadnji, ki bi se mu to pripetilo.
Torej, 16. LM je ena od priložnosti, da dobiš odgovor, kako hitro lahko pretečeš maraton. To, da z razdaljo 42,2 km lahko opraviš itak veva oba. Tukaj ti jaz kaj več ne morem svetovati. Sem pa prepričan, da boš v cilju vsekakor bolj zadovoljen kot pa bi bil kot gledalec nekje ob progi.
Pred podobno dilemo sem bil sam pred leti, ko sem se odločal za svoj nastop na Ironmanu. Treninga in izkušenj sem imel občutno premalo, zato je bil takrat rezultat drugotnega pomena. Enostavno sem si hotel dokazati, da zmorem. In mi je ratalo, čeprav rezultat ni bil nič posebnega.

Se vidimo na Ljubljancu, na ali pa ob progi.
Lp, Matjaž
 spela*
raziskovalec napisal/-a:
spela* napisal/-a:Jaz te pa razumem.
Sama sem se sicer dobro pripravljala na maraton, tekla dolge teke, pretekla tudi "generalko" (43 km), zdaj pa ... sem zbolela in me skrbi, da bom preveč izgubila. Ne, nisem še vrgla puške v koruzo, vsekakor razmišljam, ali bo šlo po planih ali pa bi bilo bolje, če to prestavim. Odvisno od počutja v prihodnjih dneh. Vem pa, da opcija polmaraton ne pride v poštev, ker v tem ne vidim nobenega smisla. Torej maraton ali nič. :shock:

Spela* rabiš le 2 dni brez vročine in si pripravljena, verjemi mi.

Naj ti bo v insspiracijo moj prvi:
viewtopic.php?f=2&t=5750&start=60

in moje jadikovanje pred tem:
viewtopic.php?f=37&t=5665&start=15

Hvala, raziskovalec.
Všeč mi je bila Vladekova ugotovitev v tvoji temi: "Kaj pa je teh 22 dni? Odštej en teden, ki je tako ali tako namenjen počitku, pa imaš le 15 dni brez teka."
Ampak jaz tako ali tako računam, da bom že jutri spet tekla. :shock:
ROSI64 napisal/-a:Obivankenobi :clap: :clap: :clap:
Lahko se pa pridružiš navijaški skupini pred Kavarno Evropa :wink:

Rosi, hvala za povabilo, vendar bom glede na trenutno stanje vseeno tekel maraton... 8) :wink:
Uporabniški avatar
 RoKo
Obivankenobi napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Obivankenobi :clap: :clap: :clap:
Lahko se pa pridružiš navijaški skupini pred Kavarno Evropa :wink:

Rosi, hvala za povabilo, vendar bom glede na trenutno stanje vseeno tekel maraton... 8) :wink:

To je beseda tekača. :clap:
Tilcara napisal/-a:Ah, kaj ga pa serjete. Jaz pa ti žal ne bom :clap: Obivankanobi, ma vseeno te imam rada :D

Menim, da če ne bi bil tako zelo obremenjen s časom svojega PRVEGA MARATONA, bi ga mirno izpeljal..pač v času, o katerem sva se pogovarjala (torej celo v mojem času cca. 3.30). Bil bi to tvoj prvi maraton, tvoja prva izkušnja. Pol pa lahko filozofiramo o času, obremenitvah, itd. Tudi sama nisem imela nikoli resnih priprav, pa sem odtekla svoj prvi maraton in kasneje še dva..tri..ultre..kratke teke z dobrimi časi za stopničke. Vse je v glavi! Poškodba pa verjamem da ni tako huda, da je ne bi že saniral.

Če si se tako odločil, pač spoštujem tvojo odločitev, vendar na vse skupaj gledam nekoliko drugače. Verjamem, da je prijetno, če nas ljudje tolažijo in nas podprejo tam, kjer nam je težko. Prepričana pa sem, da si tukaj prehitro popustil, se ustrašil in podvomil... Nič hudega, izkušnja več. Pa ne pozabi, da smo vendarle rekreativci!

Tilcara,sej mam tudi jaz tebe rad... :D :wink:, tako, da dobro si to napisala.... :clap: :cast:, sicer sem vseeno malo obremenjen...poškodba, ki na mojo srečo ni bila hujša me je res psihično uničila...tuda jaz sem rekreativec vendar brez vsaj malo priprave ne bi šel v zadevo... :nono: :oops: :roll: :), danes na treningu sem še kako dobro izkusil, da je maraton v glavi...še veliko bolj kot na krajših razdlaljah...
MatjazV napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Vse konkurente bi rad obvestil, da zaradi pomanjkanja časa (prevelika količina vaških dirk...) za resno pripravo na moj prvi maraton, letos moj nastop na LM-ju žal odpade... :shock: :evil: :roll:
Vsem, ki ste se pa bolj resno kot jaz pripravljali na zadevo, pa želim uspešen nastop oz. uresničitev lastnih ciljev... :clap: :cast1:...jaz sem svoje letošnje tekaške cilje že uresničil na krajših razdaljah... :D 8)

Lp! :wink:

Hoj,
glede na tvoj letošnji tekaški napredek sem še vedno prepričan, DA ZMOREŠ. Seveda je odločitev tvoja. Ker si toliko vlagal v treninge in tekme, pa tudi dosegal odlične rezultate, bi jaz vseeno poiskusil. LM z dvema krogoma in ker je domača tekma je kar pravšnja priložnost za tvoj prvi maraton. Nikoli ni vse idealno. Če si slučajno premisliš in se 23.10. vseeno vidimo na štartu, začni počasneje kot si sprva načrtoval. V drugem krogu pa se potem odločiš ali še kaj dodaš ali pa enostavno samo odtečeš do cilja v svojem ritmu. Tudi, če bi, recimo po prvem krogu zmanjkalo motivacije ali pa moči, imaš še vedno možnost predčasno zaviti proti cilju. Ne boš ne prvi ne zadnji, ki bi se mu to pripetilo.
Torej, 16. LM je ena od priložnosti, da dobiš odgovor, kako hitro lahko pretečeš maraton. To, da z razdaljo 42,2 km lahko opraviš itak veva oba. Tukaj ti jaz kaj več ne morem svetovati. Sem pa prepričan, da boš v cilju vsekakor bolj zadovoljen kot pa bi bil kot gledalec nekje ob progi.
Pred podobno dilemo sem bil sam pred leti, ko sem se odločal za svoj nastop na Ironmanu. Treninga in izkušenj sem imel občutno premalo, zato je bil takrat rezultat drugotnega pomena. Enostavno sem si hotel dokazati, da zmorem. In mi je ratalo, čeprav rezultat ni bil nič posebnega.

Se vidimo na Ljubljancu, na ali pa ob progi.
Lp, Matjaž

Matjaž, hvala za spodbudne besede ter koristne nasvete... :clap: :cast:, tako, da se vidimo na štartu... :D 8) , kako hitro odtečem maraton, sem pa že danes izkusil na dolgem teku... :shock: :oops: :wink:
Bravo za odločitev :!: Verjamem, da te malo "stiska" in da bi hitro lahko našel izgovor za nenastop, toda, glede na tvojo pripravljenost: kdaj, če ne sedaj! Tudi v to jabolko je treba enkrat zagristi...
Bravo za današnjih dobrih 38 km s hitrim tempom (čeprav je do maratona le še 14 dni in se bo treba spočiti) :!:

lp, vencelj
vencelj napisal/-a:Bravo za odločitev :!: Verjamem, da te malo "stiska" in da bi hitro lahko našel izgovor za nenastop, toda, glede na tvojo pripravljenost: kdaj, če ne sedaj! Tudi v to jabolko je treba enkrat zagristi...
Bravo za današnjih dobrih 38 km s hitrim tempom (čeprav je do maratona le še 14 dni in se bo treba spočiti) :!:

lp, vencelj

Vencelj, hvala za čestitko oz. kompliment... :wink:, ja, pred vsako novo zadevo me malo stiska... :shock: :oops: , s tem tekom sem hotel samo dobiti odgovore na nekaj vprašanj (sem pač firbčne narave...), pa tudi časi, ko sem hodil na teke brez priprave so že zdavnaj mimo...ker je cena previsoka... :roll: :), drugače sem pa ta tek vzel kot počasni tek (ponavadi tudi tečem počasne teke, sicer krajše v približno takem tempu...), sicer sem tokrat malo dodal na koncu, tako, da tudi jaz upam, da se bom spočil v naslednjih dveh tednih... :wink:
 kovit
Obivankenobi napisal/-a:Hvala tudi vsem ostalim za spodbudne besede oz. komplimente... :clap: :cast:, današnji trening:
http://connect.garmin.com/activity/119816832
me je prepričal da nastopim na LM-u... :D 8), tako, da sedaj ni več izgovorov...se vidimo na štartu... :wink:

p.s.: Kovit, imaš prov, sedaj lahko počasi objavim novo temo s tvojim naslovom... :D

No zdaj vemo, da ti je treba pred maratonom za tvoj nastop poslati posebno javno povabilo... :)
Aha, glede na tale garmin...še dobro, da sem na treningih prilično garal... :wink:
Tae, za drugi krog te bom moral vseeno fehtat, da mi greš za zajca, da ga skupaj stisneva za vrat.
kovit napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Hvala tudi vsem ostalim za spodbudne besede oz. komplimente... :clap: :cast:, današnji trening:
http://connect.garmin.com/activity/119816832
me je prepričal da nastopim na LM-u... :D 8), tako, da sedaj ni več izgovorov...se vidimo na štartu... :wink:

p.s.: Kovit, imaš prov, sedaj lahko počasi objavim novo temo s tvojim naslovom... :D

No zdaj vemo, da ti je treba pred maratonom za tvoj nastop poslati posebno javno povabilo... :)
Aha, glede na tale garmin...še dobro, da sem na treningih prilično garal... :wink:
Tae, za drugi krog te bom moral vseeno fehtat, da mi greš za zajca, da ga skupaj stisneva za vrat.

Itak, da mi moraš poslat javno vabilo... :shock: :oops:, še posebej če grem prvič... :roll: :), drugače, me veseli, da si garal...pol verjetno ne rabiš Taeta, da si na cilju pred mano... :roll: :) :shock: :oops: :wink:
 spela*
Obivankenobi napisal/-a:pol verjetno ne rabiš Taeta, da si na cilju pred mano... :roll: :) :shock: :oops: :wink:

Me veseli, da si se odločil, da vendarle greš na maraton. In verjamem, da ti bo tudi uspelo. :clap: Če pa hočeš tudi kovita premagati, bom pa moral edino miselnost spremeniti in se ne vnaprej predajati. :wink:

(Mene ja pa Šenčurski izziv vendarle preveč zdelal ... ponoči me je hudo bolelo uho. :--( In pa čisto brez glasu sem. Ah, ja ... :roll: )
Uporabniški avatar
 miciM
spela* napisal/-a:(Mene ja pa Šenčurski izziv vendarle preveč zdelal ... ponoči me je hudo bolelo uho. :--( In pa čisto brez glasu sem. Ah, ja ... :roll: )

Saj do maratona je še slabih 14 dni se boš ža pozdravila :)

:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA