Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 pegaz
Oj, Runny,
kako pa ga pritrdiš pri teku? Okol vratu? A ga navežeš na roko?
Razmišljam o nakupu; a maš kak sajt, kjer je ocenjen? Na C-Netu ni nič.

Hvala + LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 runner
a da ti ga ja posudim ... ha?
Na božičkovem teku sem ga imel (poglej slike) okrog vratu. Slušalke so integrirane v ovratno vrvico in če ga daš pod majico ti ne opleta preveč. Zvok je super in celo z vdelano anteno lepo lovi radijske postaje (ki jih lahko posnames). Diktafon lovi s 10 metrov (predavanja, sestanki ...)
edino to ker je USB 1.0 ... ampak ni panike (men se ne mudi nalagat).

Ma super
Uporabniški avatar
 Tatjana
runner, a se da uporabiti tudi druge slušalke?
Uporabniški avatar
 runner
__Maja__,
Da, v službi uporabljam ene z daljšim kablom, da ne rabim imeti mp3 okrog vratu. No ... pridi pogledati (saj veš kje sem)

;-)
Uporabniški avatar
 Tatjana
runner napisal/-a:__Maja__,
Da, v službi uporabljam ene z daljšim kablom, da ne rabim imeti mp3 okrog vratu. No ... pridi pogledati (saj veš kje sem)

;-)

Malo težje, ker bolj redko pridem v LJ. Se mi pa zdi, da sem te vidla v MB ;)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Mene pa zanima, a že obstaja kakšen mp3 player te velikosti s spominom razreda >1Gb?!?
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Mene pa zanima, a že obstaja kakšen mp3 player te velikosti s spominom razreda >1Gb?!?

8) Malo vecji imajo od 20-40Gb. ;) iPod. :)

lp, oranzni slon

p.s.: v tej niti se skriva odgovor iz lajdre. :) :twisted:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou Lajdraš Boštjan Ančka Pomarančka!

Vem, samo to so cele škatle. Mene zanima velikost zgoraj omenjenih in opevanih.

pies:
1. V petek sva dobro razturila sceno?!
2. Ključna beseda Ančka Pomarančka mi ni priklicala v spomin Oranžnega Slona!?
3. A si dobil atlas? Jest nisem uspel klicat, ker me je zajebala svakinja, ki se je ravno tisti trenutek obesila na telefon. Tisti trenutek sem želel, da dobesedno! :twisted: :D
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:Vem, samo to so cele škatle. Mene zanima velikost zgoraj omenjenih in opevanih.

8) Ne, ne, Bajsi to so sedaj ratale zelo lustno majhne skatlice. ;) Komaj kaj vecja od skatlice vzigalic. :) :D

Bajsi napisal/-a:pies:

1. Ja. :)
2. Sramuj se! :twisted:
3. Ne se. ;) :) Hvala svakinji. :) :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Vžigalična škatlica?
Ne me jebat!
In cena??!! In kdo to prodaja? Kakšen link?!

Pod pies: Shame on me!
Uporabniški avatar
 vidkul
Miha, ti zavidam.
Uporabniški avatar
 Ancka Pomarancka
Madona.... ni me dobra 2 tedna pa je cista stala :) A clovek se na dopust ne sme it? :P Smucanje... njami :P

Kot zgleda... i've got looots of explaining to do..pa bom sla kar po vrsti:

1. hvala glede komentarjev na moj avatar 8)

2. oranzni_slon: nobenga spankanja ni blo...za to opravilo ma pri meni dovoljenje samo 1 oseba :twisted:

3. res NAJLEPSA HVALA runnerju. Je bil zele gentlemenski in prijazen. Novega playerja sicer SE nimam, ampak zadeva BO urejena ker pac....masinca je bilo poslovno darilo in ga zato ne morem kar v trgovino odnest...jst bi pa garancijo uveljavla. Tako da.... ni nobena pojoca travica potrebna :D

4. ja... tisti sexy glasek JE moj :) A misls, da sem nasuntala mamico da te je poklicala? :P

5. bajsi wtf?

6. a se koga kej zanima? :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
He, he, zgleda da bo treba se malo pojasnil z moje strani. :twisted: :D
Ancka Pomarancka napisal/-a:2. oranzni_slon: nobenga spankanja ni blo...za to opravilo ma pri meni dovoljenje samo 1 oseba :twisted:

8) No, tole sem potegnil iz ene druge teme, kjer je runner meni postavil enako vprasanje. :D :) Stevilo izdanih veljavnih dovoljen pa nekako ne igra vloge. ;) :)
Ancka Pomarancka napisal/-a:3. ....... Tako da.... ni nobena pojoca travica potrebna :D

8) No, zate ne, ampak runner-ja bo pa 'disciplinska komisija' temeljito pregledala s pojoco travico. :P :D (spanska inkvizicija PRESS)
Ancka Pomarancka napisal/-a:5. bajsi wtf?

:P Ne se jezit na nasega dragega Bajsija. :) On ni nic kriv. :) Jaz sem mu nastavil uganko, ki mu nekako ni potegnila lani. Itak je pa pegaz vse lepo razlozil kaj se je dogajalo. :D
Ancka Pomarancka napisal/-a:6. a se koga kej zanima? :lol:

8) No, ker so glih vprasanja na tapeti evo se moj piskercek. :D A teces tudi kaj? ;)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Ancka Pomarancka
Hehe a res mislis, da sem prisla na ta forum samo zaradi playerja? Not true.

Sicer pa je glede teka zadeva taka: odkar sem na faksu so moje sportne aktivnosti nekako upadle. :oops: Posledice so jasne. :?
In ker vem, da to (da sem na faxu in da kao ni cajta) ni izgovor in pac...ker je treba naredit nekaj zase - sem zacela laufat.

I'm just a beginner... :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA