Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Organizatorji so pa kot vreme ... nestanovitni... saj mi je všeč vse skupaj, samo verjetno lahko do konca oktobra pričakujemo še kakšno spremembo :cry:

tek42 napisal/-a:Sedaj so spremenili traso za 42 km, da bo 1 krog, teklo se bo v obratni smeri kot lani, šlo se bo tudi čez tromostovje, vmesni časi bodo točno na 5 km, ne bo pa vmesnega časa na 21,1 km.
spela* napisal/-a:
tek42 napisal/-a: spremenili traso

No comment ... :roll:

Nič, gremo teč, pa kar bo, bo. Vse v stilu "nič nas ne sme presenetiti".
Samo da ne bodo na koncu Ljubljanskega maratona v Maribor prestavili ... :roll:

Saj ni tako hudo, meni je bil prvi del po Dunajski v originalni smeri vedno bolj všeč, kot zadnjeletni. Gre skoraj za tradicionalno 21ko. Drugi del bo čisto "nov". Odstopit se bo pa dalo tudi po 21 km blizu štarta (kar zna biti skušnjava).
raziskovalec napisal/-a:
spela* napisal/-a:
tek42 napisal/-a: spremenili traso

No comment ... :roll:

Nič, gremo teč, pa kar bo, bo. Vse v stilu "nič nas ne sme presenetiti".
Samo da ne bodo na koncu Ljubljanskega maratona v Maribor prestavili ... :roll:

Saj ni tako hudo, meni je bil prvi del po Dunajski v originalni smeri vedno bolj všeč, kot zadnjeletni. Gre skoraj za tradicionalno 21ko. Drugi del bo čisto "nov". Odstopit se bo pa dalo tudi po 21 km blizu štarta (kar zna biti skušnjava).

Meni se je tudi zdela prejšnja smer boljša. Ampak nisem komentirala trase, ker je sploh nisem pogledala. Samo to, da jo spreminjajo vsako leto in da jo (večkrat) spreminjajo celo vmes, med enim in drugim maratonom, se mi zdi čisto neresno za eno evropsko prestolnico. To je vse. Tako da ... me sploh ne zanima, kakšna bo trasa, ampam zakaj je tako težko postaviti traso in se je potem držati? V Radencih se je trasa sicer v preteklosti tudi spreminjala, ampak odkar jaz tam tečem, tečem vedno po isti trasi. Ljubljanski maraton bi v teh letih (zdaj se hvali s polnoletnostjo) tudi lahko dosegel kaj takega.
Verjetno so s prvotno maratonsko traso (v enem krogu) tudi testirali odziv. Meni se ta varianta sedaj zdi v redu. Priznajmo, kljub časovnem zamiku na štartu, ki se je potegnil na cca 20 minut, se je v Rožni dolini naredilo ozko grlo. S štartom v smeri Dunajske, tega zagotovo ne bo. Meni je všeč tudi drugi del :D

Tako da... Pajo, nič se ne ve ;)
nana napisal/-a:Verjetno so s prvotno maratonsko traso (v enem krogu) tudi testirali odziv

Ni problem - ampak v tem primeru bi lahko napisali, da je to PREDLOG nove trase ...

Ah, ne bom več, nima smisla, ker tisti, ki jim je to namenjeno, najbrž ne berejo. :roll:
Meni je pa všeč, da so še enkrat spremenili traso, ker se mi ta zdi veliko boljša in je večja verjetnost, da se bo dolgo obdržala. Je po moje bolj ravninska, resnično je 1 krog, ne ponavljajo se deli trase (da na koncu maratona še enkrat podoživiš začetek maratona, se mi ne zdi najbolje), tudi start in nato po Dunajski je boljše kot prej. Varianta izpred nekaj mesecev mi je delovala tako, kakor da prisilno iščejo manjkajoče kilometre. Jaz sem s traso na papirju zelo zadovoljen, kako bo pa v praksi, pa bomo videli v jeseni (če bo ostala do takrat).
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA