Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 matej712
zz topka napisal/-a:Naredile so mi preko 6000 km!!! :shock:

Samo 6000km? Na Gorenjskem takrat rečemo, da so šele dobro uhojene. :--
Za na Primorsko, kjer ne rabiste zimskih gum, so dobre vsaj za 2x toliko. :lol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
ogi napisal/-a:A to se niste zakljucili s tem? Oz. bolje receno, kaj za hudica ti sploh sveti (ali raje receno ti ne sveti), da se ta "diskusija" sploh odpre. Lahko vecina sodelujocih (obstajata dve, tri izjeme) navede v katerem razredu osnovne sole se je zakljucila vasa izobrazevalna pot? V kaksnem cetrtem, bi moralo biti ze jasno, kaj kaksen odgovor pomeni... pa ce si tekac ali pa ne.

Glede svetenja naj pove ZdravkeC. Diskusija je v splošni razpravi in je tistim, ki jim je vse jasno, ni treba brati.

ogi se upaš stavit za čokolado, da se motiš (glede izobrazbene strukture).
Če sprejmeš izziv se postavim v vrsto:
Raziskovalec - v nobenem od razredov osnovne šole.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
spela* napisal/-a: Mene bolj skrbi, da je Zdravkec kar naenkrat tiho ... :shock:

Hojla ... ZdravkeC ni nikdar tiho, samo nima vsak dan cajta.
Prvi dan te teme sem bel malo razočaran nad resnostjo odgovorov in sedaj se veselim, ker dejansko je postala bolj kratkočasna tem :-)

Aja, ti bi rada, da ti bi jaz malo o vektorjih ... :nono:

Imam lušno psičko Suli in rad vržem kost :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
raziskovalec napisal/-a:Glede svetenja naj pove ZdravkeC. Diskusija je v splošni razpravi in je tistim, ki jim je vse jasno, ni treba brati.

Ni mi prav jasno, imam tri čelne svetilke (pet sem jih podaril prijateljem) imam tudi tri ročne svetilke, pa žarnice doma, tudi varčne pa tudi zapravljivo halogenko in najvarčnejšo ... najsodobnejšo in vseeno mi slabo sveti. Očitno se v megli sončna očala slabo odrežejo :-)

In ja, mislim, da ravno tistim, ki jim je vse jasno, lahko to prebiranje koristi, sploh če imajo kanček receptorjev za prepoznavanje dobre volje :--
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Še ena resnica ... razmišljal sem, kako je bilo, ko je Tae vsak dan odprl novo temo, včasih izzivalno, včasih provokativno, včasih spet drugačno in eto ... pa naj še jaz eno, saj tekaški prijatelj Tae je v forumski penziji ... žal
 spela*
Končno se je Zdravkec oglasil! :clap:

A smo zdaj izčrpali temo? (Glede na to, da o vektorjih nočeš nič slišati?)

Čakam naslednjo kost! :)
 spela*
stari bor napisal/-a: Oz. bolje receno, kaj za hudica ti sploh sveti (ali raje receno ti ne sveti),

PRAVO vprašanje je, s kakšno frekvenco ti sveti, kar ti pač sveti. :lol:

(očitno še ostaja kakšna kost tudi v tej temi za obglodati ... ;) )
 spela*
raziskovalec napisal/-a:
ogi napisal/-a:A to se niste zakljucili s tem? Oz. bolje receno, kaj za hudica ti sploh sveti (ali raje receno ti ne sveti), da se ta "diskusija" sploh odpre. Lahko vecina sodelujocih (obstajata dve, tri izjeme) navede v katerem razredu osnovne sole se je zakljucila vasa izobrazevalna pot? V kaksnem cetrtem, bi moralo biti ze jasno, kaj kaksen odgovor pomeni... pa ce si tekac ali pa ne.

Glede svetenja naj pove ZdravkeC. Diskusija je v splošni razpravi in je tistim, ki jim je vse jasno, ni treba brati.

ogi se upaš stavit za čokolado, da se motiš (glede izobrazbene strukture).
Če sprejmeš izziv se postavim v vrsto:
Raziskovalec - v nobenem od razredov osnovne šole.

Moja se še ni končala. :)
Uporabniški avatar
 tae
ZdravkoC napisal/-a:Še ena resnica ... razmišljal sem, kako je bilo, ko je Tae vsak dan odprl novo temo, včasih izzivalno, včasih provokativno, včasih spet drugačno in eto ... pa naj še jaz eno, saj tekaški prijatelj Tae je v forumski penziji ... žal

ZdravkoC pozdravljen! Obivankenobi mi je omenil, da si se spomnil name. V čast mi je :cast: V letu 2016 bom skušal priti iz forumske penzije. V resnici vsi hitimo proti penziji, tu v virtualnem tekaškem svetu pa bom "bežal" iz penzije.

Aja, tempo pod 5 min./km je zame hitreje kot nad 5. :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tae napisal/-a: ZdravkoC pozdravljen! Obivankenobi mi je omenil, da si se spomnil name. V čast mi je :cast: V letu 2016 bom skušal priti iz forumske penzije. ...

Malo heca mora bit, lepo pa je, da si se vrnil :clap:
Penzija se da zamrznit 8)
se že veselim, kakšne izjave boš dajal, ko boš ugotovil, da v novi kategoriji zmaguješ.
Pozabi na lestvico "4"
Kmalu boš pa lahko dobil kak pokal za najstarejšega udeleženca :bum: :lol:
 spela*
ZdravkoC napisal/-a:Kmalu boš pa lahko dobil kak pokal za najstarejšega udeleženca :bum: :lol:

... in ga prevzel šele po več kot pol leta ... :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
V letu 2015 sem tekel vse polmaratone(6) med 1':36'' in malo pod 1':33''.

Še kako mi prav pride primer iz prakse :-)
Če je več, bi moralo biti malo nad 1:33 :D
Sicer pa je bil tempo tak, da je bil za rezultat pod 1:36 in nad 1:33.
spet zanimivo vprašanje ... postavite ga sami :-)
 spela*
ZdravkoC napisal/-a:

Jaz razumem, da je vsaj enega tekel v času okrog 1:32:55 - malo pod 1:33
Uporabniški avatar
 StaraKost
spela* napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:

Jaz razumem, da je vsaj enega tekel v času okrog 1:32:55 - malo pod 1:33

Čeprav se tu bolj kot ne samo hecamo iz popolnoma jasnih stvari, vseeno moram povedati, da ima Špela prav, ker pod ne more biti nad. Najhitrejši tek je bil 1:32:52 :D .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA