Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
Pozdravljeni vsi tekači.
Ker sem začetnica, oziroma moj tekaški rok je star 4 mesece, me zanima ali bi zmogla tek na poletovih 10 km, sedaj tečem od 6-8 km vsak drugi dan. 8 km pretečem v cca 40 min. V soboto sem bila na teku za upanje (8km) in me je folk kar potegnil, tako, da sploh nisem imela občutka, da tečem 8 km. Me je pa kar malo strah, ker še nikoli nisem bila na kakšnem tekmovanju, pa tudi nobenega ne poznam, bom verjetno tam zgubljena. Kaj mi svetujete ali naj grem na tek ali naj si prvo tekmo za začetek samo ogledam od blizu?
Pa še ali se vseh lahko tudi malo hodi recimo kakšno minutko?
lp
 matej-jethro
Nč gledat od blizu!!! Če je tko kot pišeš se moraš samo prijavit pa odlaufat. Brez skrbi :wink: Tvoj čas na 8km je čist okej, in da niti slučajno ne bi kej hodila vmes! Nobenega ne poznaš? To nima veze. Skratka...prijavi se, se vidmo k se zagledamo :wink:
Uporabniški avatar
 EčO
Seveda se lahk hodi :) Sam tko kot ti je napisal matej, teb tud pomislet ni treba da bi hodla :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
karma napisal/-a: Me je pa kar malo strah, ker še nikoli nisem bila na kakšnem tekmovanju, pa tudi nobenega ne poznam, bom verjetno tam zgubljena. Kaj mi svetujete ali naj grem na tek ali naj si prvo tekmo za začetek samo ogledam od blizu?

le pogumno, vsaka reč je enkrat prvič :!: :wink: glede družbe pa takole. na tekmovanjih forumovci ponavadi tečemo v majčkah TF. kar lepo pristopi h kakšni taki majčki, povej da si tudi ti forumovka, pa bo rešena težavica :lol: pa ime na hrbtu tekača/ice si preberi, da boš vedela s kom klepetaš :wink:

Slika
Uporabniški avatar
ja full ste vsi prijazni,matej-jethro dal si polet haha, ideja s majčko je pa res dobra sam ne se čudit, če vas bom vlekla za rokav
koliko pa vas bo na 10km
lp
Uporabniški avatar
 MihaPR
za rokav malce teže, ker so brez rokavov 8)
Uporabniški avatar
 Anže
po tehtnem premisleku, pa zato ker naj neb tekel na 42km če nisem star 18 sem se odločil da grem tečt ponovno 21km. Hvala vsem za vse:) Treniram še zmeraj po urniku ki sem si ga določil in se počutim odlično. Upam da se srečamo na maratonu, do takrat pa ogromn sreče usm pri treningu!

lp, anže
Uporabniški avatar
 klatez
Anže napisal/-a:po tehtnem premisleku, pa zato ker naj neb tekel na 42km če nisem star 18 sem se odločil da grem tečt ponovno 21km. Hvala vsem za vse:) Treniram še zmeraj po urniku ki sem si ga določil in se počutim odlično. Upam da se srečamo na maratonu, do takrat pa ogromn sreče usm pri treningu!

lp, anže

Bravo Anže - ta odločitev je prava zmaga!
Prepričan sem, da boš prav kmalu odtekel tudi maraton.
Pa dovolj dolgih tekov opravi pred maratonom, pa bo vse skupaj enostavno.
Uporabniški avatar
 5rca
MihaPR napisal/-a:za rokav malce teže, ker so brez rokavov 8)

nekatere jih imajo :wink:

Slika
 miky
Kje je pa možno avtomobil parkirat, kolko prej je potrebno bit na prizorišču? kdaj je štart 21km?
Uporabniški avatar
 MihaPR
Vse pišena internet strani :)
Start na 21km = 11.00
Koliko prej, tvoj osebna presoja, sam se bom matral v gneči ene 15 minut prej.
Parkiraš lahko na veliko mestih, saj redarji v nedeljo v ljubljani ne delajo, poleg tega ni tako zasedenih parkirnih mest. Glede na to,da je štart zraven Kongresnega trga priporočam okolico, predvsem Vegovo, okolico Križank, Trnovo. Bo zadosti prostora, v okolici rimskega zidu je cesta zaprta, tako da je dovolj prostora za prakirat, tam je tudi Tobačna, parkirišče Tivoli, garažna hiša Trdinova, itd.
Uporabniški avatar
 tasa11
Pozdrav. Naj te ne bo strah.Tudi jaz sem tako začela. Rada tečem in v tem uživam. Ko sem začela sem pred preriditvami tudi jaz imela tak občutek,pa se je vse obrnilo drugače.Tekači smo ja sami FAJN ljudje. Znanstva in poznanstva se hitro spletajo. Večkrat se boš pojavljala na raznih tekih, :) večji krog ljudi boš spoznala. Zato kar brez strahu. Se vidimo in lahko me tudi pocukaš za rokav.Moja majica ga ima. Ni sicer od TF je pa svetlo plava z belo kombinacijo. Pogum. :)
Uporabniški avatar
 adrian
pozdrav,

Zadnji dan za prijave (danes 24.10 :? ) sem se tudi jaz prijavil na 10 km (v resnici je baje proga dolga 10500m, pa tistih 500m bomo tudi preživeli :wink: ).
To mi bo zdajle super tek po dveh maratonih v zadnjem mesecu.
Čas .... hm nehvaležno karkoli napovedovat, zadovojen bom če bo pod 45 min. Upam da bo čim bolj mrzlo :shock:
 JJ1
Sam hudga mraza ne! 8)
Uporabniški avatar
 Bosti
ja sej to se ni za bat...
najbrž bo prehuda vročina :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6