Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 sparkica
tae napisal/-a:Jaz uporabljam dvojno zadevo. En zvezek (ročno pisanje) in excel (elektronsko), kjer je zadeva prilagojena mojim potrebam. Sam vse formiram, kar pomeni da ni že prej narejene neke forme.

Tudi jaz uporabljam dve verziji - papirno in Excelovo. Vedno imam vsaj eno pri roki, vsake toliko pa ju sinhroniziram. Taka rešitev se je vsaj zame izkazala za najboljšo in najbolj prilagodljivo. Elektronski dnevnik imam kar na dlancniku, tako da mi je skoraj vedno pri roki, v papirnatem dnevniku pa se ponavadi malce bolj razpisem - npr. kaksno je bilo pocutje, bolecine, prazna glava :)
Uporabniški avatar
 Andraz
čau, jest uporabljam Polarjevega personal trainerja :P
in sem zadovoljen!

lp
a.
Uporabniški avatar
 izidor
Jaz uporabljam kar svoj spletni portal Tekaški dnevnik, ki je nadomestil dolgoletno excel verzijo.
Trenutno je še v beta fazi in bo kmalu dočakal svojo prvo stabilno verzijo.
Če vas zanima uporaba dnevnika je registracija popolnoma brezplačna. :)
Mnenja in predlogi dobrodošli.
Uporabniški avatar
 Vreme
Izidor odlično!!! :clap: :clap: tvoj Tekaški dnevnik bom sigurno uporabljaj za vodenje mojih tekaških podvigov.

Ker pa si hotel še nekaj mnenj ti jih podajam, ki pa so seveda neobvezujoča :wink:

:arrow: Pov hitrost teka naj se izračuna iz danih podatkov, tudi poraba calorij

:arrow: sam včasih tečem tudi v krogu. Ni možnosti, da progi spremeniš tudi dolžino (torej več krogov)

:arrow: Pri izvozu datotek mi ni uspelo izvoziti mesečne in letne excelove datoteke (izvoz v OpenOfficovo datoteko tudi manjka), če je več aktivnosti v enem dnevu tudi izvozna datoteka ne upošteva

:arrow: Manjka poročilo mesečno

:arrow: Pod vreme še lahko dodaš megleno :wink:

:arrow: če pa bi še dodal grafe, bi pa tako ali tako že bilo preveč kičasto :?:

No sedaj pa sem ti jih toliko naložil, da mi je kar nerodno :oops: , vsekakor kot sem rekel, mislim da je stvar odlično zasnovana, sem pa prepričan, da boš kaj od zgoraj navedenega tudi upošteval pri razvoju programa.
Uporabniški avatar
 dexi27
Tud men je stavar všeč in mislim da jo bom s pridom uporabljal. Do sedaj sem uporabljal tabello v excelu no imam pa tudi polarjev presonal trainer tak da so podatki dobro shranjeni ampak bom najbrž sedaj namesto moje tabele v excelu uporabljal ta dnevnik, sploh, ker vidim da je poleg teka opcia tud kolo ali tek na smučeh, ki sta moja športa številka 2 in 3.
Tak da super :laola
Uporabniški avatar
 matej712
izidor napisal/-a:Jaz uporabljam kar svoj spletni portal Tekaški dnevnik, ki je nadomestil dolgoletno excel verzijo.

Še nekaj predlogov:
:arrow: dodaj možnost vnosa višinskih metrov na progi (+ kumulativa za teden/mesec/leto),
:arrow: dodaj še šport pohodništvo

Sicer pa - well done :!:
 klopotec
zdaj večinoma tečem ponoči in potem ne vem ali je oblačno, poloblačno, sončno sigurno ni. daj dodaj še nočni čas.
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Na hitro sem malo sprobala. Všeč mi je enostavnost in preglednost.
Zelo mi je všeč pregled proge: najboljši čas in najboljših 20. Letni pregled mi je tudi všeč.

Zelo pogrešam:
- da bi poleg teka in kolesa vpisovala še Šmarno (po kateri prej vnešeni poti, čas, pulz, ...vreme, opombe). Tako kot je Tek Kolo in Tek na smučeh bi bil lahko še Hrib

Malo pogrešam pa:
- uvoz podatkov iz .xls ali iz drugih programov (ne dolgo nazaj sem si iz excela in Polarprofesionaltrainerja vse prenesla v mapmyrun/training)
- da za že vpisani trening ni možno popraviti proge iz prosti tek v traso, ki jo kasneje dodaš
- desno zgoraj zraven imena uporabnika, bi lahko bil še letni števec za vse športe, kjer je kaj vpisano (npr. tek ___km, kolo___km, šmarna___x)
- namesto tedenske preglednice bi mi bolj koristila mesečno
- megleno vreme in temo (to je vreme zvečer, ko ni snega, dežja, ni sonca in ni oblakov- jasno zvezdnato nebo)

Super je! Bravo izidor! :clap:
 mojA
Odlično Izidor, tudi jaz se sprobala. Uporabljam exelovo tabelo, žal se verjetno ne da prenesti v tvoj dnevnik tako, da bom po vsej verjetnosti uporabljala kar staro varianto zaradi primerljivosti.
Hvala !
Uporabniški avatar
 izidor
Hvala za vsa mnenja in predloge.
Del omenjenga imam že v planu in bom dodelal v naslednjih dneh.
Glede na odzivnost, pa mislim, da bom sedaj lažje našel več prostega časa za nadaljni razvoj portala. ;)
Uporabniški avatar
 kristina.kiki
Izidor,

tvoj tekaški dnevnik uporabljam že dolgo, saj sam veš....pa se ti še nisem takole 'uradno' zahvalila... Hvala!!! :oops:

Pa pridi hitro iz službe, da boš lahko delal na portalu. :D
Bom pristavila za kavico.
 Leon81
izidor napisal/-a:Jaz uporabljam kar svoj spletni portal Tekaški dnevnik, ki je nadomestil dolgoletno excel verzijo.

Pozdravljeni!

Tudi jaz uporabljam (od kar se je na tej strani pojavil link) zgoraj naveden dnevnik.

HVALA Izidor!

Imam pa eno vprašanje/opozorilo:
Namreč na prvi strani, ko se prijavim, mi v rubriki tedenske količine teka ne izpisuje prave vrednosti, ampak je vedno 0 km, pa čeprav sem ta teden že tekel (in podatke vnesel v dnevnik, seveda).
Uporabniški avatar
 izidor
Leon, hvala.
Prehod v novo leto je naplavil nekaj bugov.. :)
Napaka odpravljena.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA