Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 H2O
igor :D ,
to je bilo pa zelo prijazno napisano :D
Uporabniški avatar
 ero
H2O napisal/-a:sej nočem komplicirat :oops: ampak sem šla na naročilnico pa spet nazaj sem :oops: kje pa dvignemo potem opremco? če lahko vprašam? :oops: sej vem, da kompliciram... :oops:

ne kompliciraš - sem pozabil napisati. ali pa sem mislil, da tako vsi iz zgodbe z majicami to že veste...

OK - prevzem bo možen pri meni v pisarni (Zavod za šport Slovenije, Ljubljana, Tivoli, pri bazenu) ali pa na tekaških prireditvah ali skupnih tekaških treningih.

že vidim, da bom pol aprila in ves maj s seboj tovoril škatle, polne dresov :)
Uporabniški avatar
 ero
brunoje napisal/-a:stran se sicer odpre a je prazna! A je že konec naročil? ali men kaj ne dela?!

hm, je bila stran čisto prazna ali se je le kaj prikazalo? naročilnica se namreč prikaže, če si logiran. če nisi, se pojavi splošno obvestilo...

pa še ena možnost je - če imaš v svojem profilu vklopljen stil 'subSilver', boš res videl le prazno stran. naročilnico sem pripravil le v stilu 'polet'. OK, jo bom skopiral še v ta stil...
 dragons
ero napisal/-a:
OK - prevzem bo možen pri meni v pisarni (Zavod za šport Slovenije, Ljubljana, Tivoli, pri bazenu) ali pa na tekaških prireditvah ali skupnih tekaških treningih.
že vidim, da bom pol aprila in ves maj s seboj tovoril škatle, polne dresov :)

Treba bo naredit kakšen skupni tek v omenjenem obdobju ,da se jih rešiš
Uporabniški avatar
 ero
dragons napisal/-a:Treba bo naredit kakšen skupni tek v omenjenem obdobju ,da se jih rešiš

Cooper 22.04., skupni četrtkovi teki, če bodo že zaživeli, ... robe se bom hitro znebil, se sploh ne bojim :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tudi jaz sem bil danes u tgrovini. :wink: :wink: :wink: :wink: Probal sem vse. Bomo zelo lepi, ni kaj. :roll: :roll: :roll: Prodajalke zelo ustrežljive - intenzivne pri pomoči pomerjanja spodnjih delov oblačil :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: 8) 8) :D :D :D :D :D :D :D Hvala fantom, da so dobro raziskali teren. :idea: :idea: :idea:
Ocenjujem obisk v trgovini kot obojestransko prijeten

Mimo blagajne nisem mogel iti praznih rok - so me prepričali, da imajo nekaj zame, pa sem se pustil pregovoriti - piše NB 1022 ( upam, da niso bile le velike oči ) :shock: :shock: :shock:

2x LP
Uporabniški avatar
 brunoje
ero napisal/-a:
hm, je bila stran čisto prazna ali se je le kaj prikazalo? naročilnica se namreč prikaže, če si logiran. če nisi, se pojavi splošno obvestilo...

pa še ena možnost je - če imaš v svojem profilu vklopljen stil 'subSilver', boš res videl le prazno stran. naročilnico sem pripravil le v stilu 'polet'. OK, jo bom skopiral še v ta stil...

Ero,

ne vem kaj je bilo. Stran je bila prazna, samo zgornji del strani se je odprl. Sedaj sem probal od doma in je šlo skoz. Sem opravil naročilo! Hvala.
lp
bruno
 Nataša
samo en nasvet bi rabla - katero velikost majčke naj vzamem? sej ste me vidl že, pa tisti k ste vidl tud majčke, bi mi mogoče znal povedat?
da kr naročim čimprej... :P :P :P
Uporabniški avatar
 Z*
Ko smo že pri velikostih majčk. Včeraj sva s S* v Tomas sportu preizkušali ponujeno - upam, da imate za nas, ženske, v ponudbi žensko majčko S, ker tam so imeli le moško S, ki je velika kot ženska L, torej konfekcijska št. 42, potrjeno s strani prodajalke, ki se je hahljala vrečam, ki smo jih navlekle nase. Mislim, da nobena med nami ne nosi št. 42, kar pomeni, da moška S nobeni ne bo prav. Pa menda ne bo sponzor poskrbel le za moške :evil: :?: :evil: :?: :!: , ženske (dekleta in žene) bomo pa izvisele. Hm??? Tudi hlačke S so prevelike, prav so nama bile XS. Lahko dobiva te?
Uporabniški avatar
 ero
Z* napisal/-a:Ko smo že pri velikostih majčk...

majčke so ženske in moške. torej so pri ženskih majčkah tudi številke ženske!

hlačke so le moške, pajkice pa le ženske. to se sicer na riti bolj slabo vidi, številke so pa žal take, kot so. torej XS hlačk ni...
Uporabniški avatar
 matjaz
lojzeP napisal/-a:Tudi jaz sem bil danes u tgrovini. :wink: :wink: :wink: :wink: Probal sem vse. Bomo zelo lepi, ni kaj. :roll: :roll: :roll: Prodajalke zelo ustrežljive - intenzivne pri pomoči pomerjanja spodnjih delov oblačil :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: 8) 8) :D :D :D :D :D :D :D Hvala fantom, da so dobro raziskali teren. :idea: :idea: :idea:
Ocenjujem obisk v trgovini kot obojestransko prijeten

Mimo blagajne nisem mogel iti praznih rok - so me prepričali, da imajo nekaj zame, pa sem se pustil pregovoriti - piše NB 1022 ( upam, da niso bile le velike oči ) :shock: :shock: :shock:

:D :D :D Lojze NB 1022 so zagotovo zadetek, zagotovo bos zadovoljen.
 superga
ERO,
Ker sem bil včeraj popoldne "svetovalec" v naši trgovini ti lahko sporočim, da je kar nekaj moških tekačev kupilo "ženske" kratke pajke (sicer velikosti XL ) in so bili zelo zadovoljni, ker so končno dobili krajše modele.
Kar nekaj je bilo obiska tudi iz foruma.
Uporabniški avatar
 ero
superga napisal/-a:ERO,
Ker sem bil včeraj popoldne "svetovalec" v naši trgovini ti lahko sporočim, da je kar nekaj moških tekačev kupilo "ženske" kratke pajke (sicer velikosti XL ) in so bili zelo zadovoljni, ker so končno dobili krajše modele.
Kar nekaj je bilo obiska tudi iz foruma.

super! me zelo veseli. tudi jaz bom zagotovo uporabljal pajkice!
 Nataša
ero napisal/-a:
Z* napisal/-a:majčke so ženske in moške.
hlačke so le moške, pajkice pa le ženske.

Matjaaaaaž! he he he he :P :P :twisted: :twisted: :P
Uporabniški avatar
 gregorb
Nataša vzem majčko XXL! :lol:
Pol pa sama nardiš iz nje tri ali štiri drese! :lol:
A smo kej Gorenjci al ne??
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6