Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Branka
Bi ali ne bi ?
Bi danes, bi jutri, sploh ne… ?
No, pa se bom danes le prijavila…

Vas že nekaj časa samo berem in moram priznati, da ste prav zanimivi 8) .
Čeprav se sama bolj težko odpravim na tek :? , upam, da se bom v bližnji prihodnosti kaj lažje. Saj veste, milijon izgovorov :evil:

Nekaj vas poznam iz kolesarskega foruma, upam pa, da se le kdaj srečamo tudi na tekaških poteh !
Uporabniški avatar
 bojanu
Pozdravljena

Tek okrog Bohinjskega jezera sredi avgusta ti gre skoraj čez prag :lol:
Drugače pa se vidimo na kakšni skupni turi. Lanska septembrska je bila krasna :D
Uporabniški avatar
 H2O
branka pozdravljena :D in ostali novinci prav tako, če sem koga spregledala :( nekak nimam časa vsega prebirati, en hudo divjaški teden v službi je za mano :? :? :?
 Branka
Bojan, a potem si bil lani septembra na kolesarski turi ? Se ti opravičujem, če si te nisem zapomnila :oops: , ker se nas je zbralo preko vseh pričakovanj.
Pa saj se še kje srečava, kajne :) ?
Uporabniški avatar
 tmp
Tjasa je napisala
Hojla, TMP!
Že nekajkrat sem bila seznanjena, da se nekateri izmikate udeležbam na raznih tekaških prireditvah, ker se bojite, da boste zadnji. Lahko vas potolažim. Zelo težko bi vam to uspelo, vsaj na tistih, ki se jih udeleži Tjaša

Saj mogoce nisem tako pocasna, samo 35 km pa res nisem imela namena preteci je za moje noge se vedno prevec. Nisem vedela, da bi se lahko prikljucila, kjer koli. Ce bi pa to vedela, pa bi sigurno sla tect z vami na PST.
Uporabniški avatar
 Tjaša
Lučko napisal/-a:Neki ti pa res, med možmim, sej veš, pri tvojih letih in tako prikupni ženkici, k sm jo vidu na slik v Vipavi, povem: neeehiiiii na raaaaaaaaaačunalnku vvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiset :evil: :wink: :!:

Priznam, že kar neki časa me črviči, kaj je z mano narobe :cry: , razen tega, da počas tečem :cry: , da zgornja grožnja tud za Lučkota ne velja :?: :?: :?: :evil:

Imate forumovci primeren odgovor in forumovke pameten nasvet, kako spremeniti zadevo :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 vancy_10
olja!
najprej en lep pozdav vsem.js sm na novo pridruzena clanica tekaskega foruma.stara sm 10 let. js mam velik hobijev.eden glavnih je smucanje.od smucanja mam ze vec kot 30 medal in 6 pokalov.rada tut tecem. :lauf: nasledn tedn se vidmo v logatcu na teku. :laola sigurn vs premagam! :D :D :D

pa lepe pozdrave usm!!!!!predvsem pa moji teti-stasi!!!!!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Živjo Vancy_10 ! :D :D

Vidm, da si ti ena ql faca, k se tkole gor kr sama prjavš. Sam zdej k boš tekla z nami, boš mogla pa mal bl počas šibat, k tle pa nimamo tok pokalov in medalj - a veš smo že mau u letih. Pa uno tvojo teto prpel s sabo, dau še ona mal švicala.

Kakšen tek pa mate u Logatcu drug tedn ? A bo velik ludi ?

Veliko tekaških užitkov ti želim :D :D

2x LP
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Tudi jaz sem še zelo firšn član TF. Čeprav teka nisem preveč ljubil mi postaja vedno bolj všeč :)
Začel sem teči predvsem zaradi ene same tekme ( ars.rutka.net ) da bom imel takrat veliko kondicije. Sedaj pa se poigravam z mislijo 21km.

lp vid
Uporabniški avatar
 milkec
vidkul napisal/-a:Živjo!
Tudi jaz sem še zelo firšn član TF. Čeprav teka nisem preveč ljubil mi postaja vedno bolj všeč :)
Začel sem teči predvsem zaradi ene same tekme ( ars.rutka.net ) da bom imel takrat veliko kondicije. Sedaj pa se poigravam z mislijo 21km.

lp vid

Hellou med sebi enakimi. Čimveč uspešno pretečenih užitkov!
Uporabniški avatar
 Fotr
lojzeP napisal/-a:...Pa uno tvojo teto prpel s sabo, dau še ona mal švicala.

Teta Staša ali boš prišla malo švicat v Logatec? :D :D :D
Uporabniški avatar
 Staša
Fotr, zdaj sem pa v veliki zadregi. Ero nam je postavil peskovnik, mi pa še kar zahajamo s teme. No, se bom znajdla (glej na koncu). Ampak, seveda pridem švicat v Logatec - še več, takrat bom že spet živela tam. Pa moj fotr zna bit spet redar tam...

Skratka: Vancy in Vidkul, dobrodošla. Pa lepše piši, a je to kakšna slovenščina?!? (se ve, komu je namenjeno) :evil:
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D koja pa slouenscina nije dobar Stasu

pozdravljeni novi clani. DOBRODOSLI U PAKAO!
 mala
Jaz sem še ena taka, ta nova, pa ne zaradi dresov, ampak zaradi tega ker me mora ena taka ekipa pokonci držat, da se spravim nekajkrat na teden na lauf. Itak je vsakič odlično ko pridem nazaj, ampak vstat iz kavča potem ko se zasediš....to je pa druga zgodba.

Po 10 letih treningov sem se namreč odločila, da bo treba šport zamenjat in sem se potem v 1 letu vidno zapustila. Zato je kar prav prišel Cooperjev test pa še Bevke za tem in potem sem vidla še noro veliko belih majc z rdečo piko na hrbtu... Pa se človek počuti kot bi vse poznal, čeprav vas spremljam le preko foruma.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA