Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 andreya
Vreme napisal/-a:Kdo pa je rekel, da 33 min. ni dober čas na 5 km. če si pred kratkim samo sedela v fotelju in gledal TV bi rekel, da je čas superrr!!!

:wink:

Ma, nikoli v življenju nisem sedela v fotelju, počela vse živo, kar se športa tiče, samo tekla pa res nisem. Nikoli nisem marala teka, zdaj me je pa kar naenkrat nekaj pičlo in sem že kar malo zasvojena z njim. :roll:
Uporabniški avatar
 majchy
Ah, čas je čist relativna stvar...ko sem se pogovarjala z drugimi se mi je zdel moj tek fuuul počasen...dokler nisem ugotovila, da večina ljudi teče po ravnem, jaz pa vmes pregaram tak hrib, da me čist ubije... Tako da je kakšna primerjava možna samo po tekmi, kjer so za vse enaki pogoji. Je pa važn da tečeš zaradi sebe in za svoje dobro, torej da se ti dobr počutš.
Čas si pa zmerim občasno in sicer tako, da vem katero pesem sem prvo poslušala na mp3ju ko sem začela tečt in na koncu pogledam koliko časa igra zadnja pesem...potem pa seštejem kolk so dolge vmesne pesmi. :lol:
Uporabniški avatar
 tekac
Kje pa tečeš, da maš takle hrib vmes?

Maš pa res zanimiv merilnik časa ;-) majchy
[/b]
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
majchy napisal/-a:Ah,Čas si pa zmerim občasno in sicer tako, da vem katero pesem sem prvo poslušala na mp3ju ko sem začela tečt in na koncu pogledam koliko časa igra zadnja pesem...potem pa seštejem kolk so dolge vmesne pesmi. :lol:

Res se vedno lahko naučiš kaj novega - za tako merjenje razdalj pa res prvič slišim in vsaka čast, povsem logično in sploh ne slabo, bom poizkusil tudi sam!
Uporabniški avatar
 vencelj
Nekaj časa sem uporabljal pri teku uro, nato sem si postavil vprašanje: zakaj? Ker nisem našel pametnega odgovora, sem uro pospravil v omaro.
Za današnji "malce daljši pohod" po Škofjeloškem hribovju sem aktiviral štoparico na mobiju. Nekatere čase sem zabeležil, čeprav se mi spet pojavlja vprašanje: zakaj? Čemu bi to lahko koristilo? Odgovora ne vem.
Letošnji OR in dokaj soliden rezultat na GM 4 O sem postavil brez ure na roki. Tekel sem po občutku. Prav tako v Kropi in na Bledu...
Uporabniški avatar
 majchy
tekac napisal/-a:Kje pa tečeš, da maš takle hrib vmes?

Maš pa res zanimiv merilnik časa ;-) majchy
[/b]

Okolica Novega mesta... mamo mal bol hribovito :)
Uporabniški avatar
 tekac
OOh ooo hoo lepo majchy ;-)

Lepo, lepo .... pol si pa pridna .... kar tako naprej :roll:

LEP DAN VSEM
Uporabniški avatar
 garač
:lol:
Nazadnje spremenil garač, dne 27 Maj 2008, 17:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 majchy
garač napisal/-a:majchy, sej mamo v prestolnici dolenjske tut kako daljšo ravninco, takšno da lahk med tekom tut kej poveš :lol: ?

To že, sam če hočem pridt iz moje vasi do naše prestolnice, moram direkt tale klanc premagat :? No, sam moram rečt da sm prou vesela ko vidm kolk napredujem v hrib...
Uporabniški avatar
 garač
...
Nazadnje spremenil garač, dne 27 Maj 2008, 17:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 majchy
garač napisal/-a:majchy, mislm da ti že bolj te klančke preletavaš :lol: Sam žal nimam krilc, tko da se iz vasi najraje zapeljem v prestolnico, sej veš gozdiček pri portovalu :idea: , sam škoda bi pa bla da sva oba iz iste vasi in bi ti sama čez hribčke letala... :lol:

Hehe...po zadnjih podatkih ki jih imam noben iz moje vasi ne laufa... :?
Gozdiček pri portovalu...uf...ravno danes mi je kolegica ki velik teče tam okrog rekla, da ji je en zdravnik svetoval da NE teče po tem gozdičku...ni ji sicer hotel povedat zakaj, sm iz pogovora je sklepala da jo je hotu opozorit da se tam velik sumljivih ljudi potika in da ni varno da sama laufa... :shock:
Uporabniški avatar
 garač
...
Nazadnje spremenil garač, dne 27 Maj 2008, 17:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 garač
vencelj, prou maš...obstaja še ena varnejša; dab ti iz železnikov na dolenjsko za redarja uletu :roll: :?:

Za vikend cviček...med tednom pa švicek :bum:
Uporabniški avatar
 Wega
No jaz tudi tečem po Borških klancih blizu Novega mesta in enkrat, proti večeru sem se prav ustrašil. Žal imam navado da tečem s pogledom v tla (vem da bi moral bit zravnan ampak navada je železna srajca).
Ko tečem čez gozd sem z mislimi nekje drugje in takrat sem bil ravno pri medvedih. In ko sem bil ravno pri medvedih sem za vsak slučaj tudi malo pogledal okoli, če je kje kakšen - in se srečal iz oči v oči z deklico, ravno v klanec jo je mahala s svojim tempom, malce rdeča lička, prav luštna, jaz cepec pa, ker nisem pričakoval nikogar, morda kakšnega medveda, nikakor pa dekle, ki teče v klanbec pa sem, namesto da bi se morda nasmehnil ali kaj takega, samo izbuljil oči in (še bolj) odprl usta, da je moralo res strašno izgledati (več tule)
Se mi zdi, da je potem nisem nikdar več videl, je najbrž izbrala hrib na drugi strani Novega mesta...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA