Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 dannae
Classix napisal/-a: Šunka, hren, potica in kuhana jajca imajo dokazano rok trajanja vsaj dva dni. ....... Tale odločitev je v meni vrela že nekaj dni...in sedaj je dokončna. Nekje je pač potrebno začeti...

Bravo, bravo. Želim ti lepo doživetje!
Kot te berem, bo kakšen polmaraton padel že prej kot čez leto in pol... :wink:

pozdravček
d
 klopotec
Vreme napisal/-a:Hmm fantje jaz vsekakor še za dve uri nisem pripravljen tam 2:15 bi bil zadovoljen, pa še kolebam... :wink:

Nič ne kolebaj. Midva malo popustiva, ti malo gas, pa smo tam nekje. V končni fazi pa bova kakšno minuto pač počakala, da bomo skupaj pojedli tisto zelje, ali kaj že je. Eni s klobaso, eno brez. Teran pa je tam zakon. Semjul, ti pa boš imel cockto v kozarcu. Barva je enaka.
Torej Vreme, se bomo že nekako prišlepali skozi.
Uporabniški avatar
 RoKo
Halo? Kdo ne loči barve kokte od barve terana? :lol:
 klopotec
Za teran vem kakšne barve je, cocta pa mi je res že malo ušla iz spomina. Verjetno sem malo pobrkal.
Uporabniški avatar
 daks
Saj ne vem ce spada vprasanje ravno sem, pa vendar ;)
Ker se nisem tekel na nobeni tekaski prireditvi, razen 2007 na LM, me zanima, ce so povsod oznacene dolzine(da je vsak km tabla), da priblizno ves kje si.

tnx :D
Uporabniški avatar
 RoKo
daks napisal/-a:Saj ne vem ce spada vprasanje ravno sem, pa vendar ;)
Ker se nisem tekel na nobeni tekaski prireditvi, razen 2007 na LM, me zanima, ce so povsod oznacene dolzine(da je vsak km tabla), da priblizno ves kje si.

tnx :D

Organizacija na nivoju, vse označeno.
Uporabniški avatar
 Vreme
Ma ja kakor ste rekli 15 minut gor ali dol , torej 2:30 bo kar vredu. :wink:

Sicer pa kot sem rekel se odločim do nedelje. Po vseh baznih treningih ki so bili gore dole imam kar nekaj težav s tekom po asfaltu, pa tudi sama ravnina mi dela kar nekaj problemov. Sicer pa proga na Sežanskem maratonu ni ravni čisto ravninska. je pa še mesec dni časa za priprave, kar me veseli :D

Kar se tiče barv pijač je tudi meni ljubša barve cocte. 8), najljubša pa mi je zelena :mrgreen:
 klopotec
Vreme, nedelja je mimo. A smo ali nismo?
Uporabniški avatar
 semjul
klopotec napisal/-a:Vreme, nedelja je mimo. A smo ali nismo?

:D

zgleda, da smo. Tudi sam sem oddal prijavo Bobru, plačam pa danes po službi. Okrog prevoza in ostalega se dogovorimo teden pred odhodom, po zs, pa tudi kak fon ne bo odveč.

Sicer me še vedno muči koleno, vendar mislim, da bom v mesecu dni to saniral, drugače pa skače dedek enonog...... :D bo pa trma tekla namesto mene :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA